Annemin gittiğim her yere benimle gelmek istemesi

ben bugün arkadaşsızlıktan oturdum ağladım bi güzel. sadece temiz havada yürüyüp sohbet etmeyi bile özledim. masallah sizlerde yok yok yani iyi cesaret vallah ne diyim:) vaka sayilari düşünce bende sosyalleşmek istiyorum ama bir ay önce ailece corona olmustuk. allahim nasil agrilar anlatamam insanin atesi hiç mi düşmez arkadas. güya dikkat ediyordum bide aldim mi agzimin payını. daha temkinli olmay çalışıyorum ama bezdim canimdan. neyse içimi dökesim geldi:) anneniz de kendi arkadaslariyla bulussun madem pandemi ona var siz ve arkadaslariniza yok galiba. napsin kadincagizda sıkıldı evde

Bu organizasyonlar yüzünden sürekli evdeyiz. Bir biz enayi bir biz salağız galiba🤦🏼

Annenizde, sizde gitmeyin lütfen. Arkadaşınıza da pandemi olduğunu hatırlatın galiba unutmuş.
Yok bizde enayiyiz... yalnız değilsiniz evdeyiz ne gitme ne gelme. Ama maşallah doğum günleri partiler tam gaz devam.

Merhabalar annem gezmeyi seven birisi ben işteyken de komşularla ve akrabalarla gider gelirlerdi bazen ama günümüzde pandemi ve hayat koşulları sebebi ile gidip gelmeler azaldı haliyle annemde evde sıkılmaya başladı. Beni de ara sıra arkadaşlarım doğum günü, akşam yemeği, kahvaltı, kahve vs organizasyonlarına çağırıyorlar bazen bu organizasyonlar evlerinde oluyor o gibi durumlarda annemde gelmek istiyor, ne var anneleri de evdedir zaten diye ama anneleri müsait mi, yeni biri ile tanışmak isterler mi orası kafamda soru işaretleri oluşturuyor ve açıkçası arkadaşlarıma karşı mahcup hissediyorum, annemi de kırmak istemiyorum arada kaldım. Bugün yine bir doğum günü organizasyonu var ve ben boş bulunup nezaketen anneme gelmek ister misin diye soruverdim (normalde sormadığımda da gelmekte ısrarcı olduğu olurdu) oda kabul etti ama şimdi düşününce arkadaşlarıma ne diyeceğimi bilemiyorum ayıp olacak gibi geliyor. Annemle konuşsam mı, ne yapsam?

Yayın virüsü el birliği ile 🤬 size ve sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum ! Yaklaşık 1 senedir evden dışarı doğru dürüst çıkıp insan yüzü görmüyorum ben kimsenin hakkını yememek için. Zaten bu durum beni geriyor bu konu da tuzu biberi oldu

yapmayın, yazık, günah...
aylardır evdeyiz, ne arkadaşı ailemizi göremiyoruz.
çocukların psikolojisi bozuldu. insanlar işlerini kaybetti. insanlar ölüyor

Ben bir yıldan fazladır anneme gitmiyorum. Gidemiyorum bu hastalık yüzünden. Siz ve sizin gibiler organizasyon organizasyon geziyorlar sizi tebrik ediyorum!
gerçekten oturup ağlıyorum çocuk gibi annemi özledim diye. özledim yani sarılmayı öpmeyi. mümkün değil ama bunlar ziv ziv gezerken.

gerçekten oturup ağlıyorum çocuk gibi annemi özledim diye. özledim yani sarılmayı öpmeyi. mümkün değil ama bunlar ziv ziv gezerken.
Kesinlikle... anneme gidemiyorum yahu bundan daha ötesi küçük çocuğunu görememektir sanırım. Bir çok sağlıkçı arkadaş var çocuğunu göremiyor. Neden bazıları fellik fellik doğum günleri, çay partilerinde gezsin diyemi. Ayıp gerçekten. Sinirim zıplıyor!

Her yere annenizi goturunce konusulcak seylerde kendinizi rahat hissediyor musunuz? Siz rahat olsaniz da arkadaslariniz anneniz var diye cekinebilir.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim öncelikle bahsettiğim tüm organizasyonların çok yakın arkadaş grubum tarafından yapıldığını belirteyim, kendileriyle zaten iş yerinde yeterince dip dibeyiz. Organizasyon dediğimde 3 - 5 kişilik. Dışarıda her yer kapalı olduğu için iş dışında mecburen evlerde görüşüyoruz. Onun dışında zaten normalde de pek sosyal bir insan değilim arkadaş grubum sınırlı sayıda. Neredeyse bir yıldır bizlerde ne komşuya ne akrabaya pek gidip gelmiyoruz annemde bu yüzden sıkılmış durumda zaten. Normalde kendisi çok evhamlıdır aslında ama sen zaten iş yerinde sürekli berabersin sana bulaşsa bana da bulaşacak mantığıyla gelmekte bir sakınca görmüyor.
Esnafın, sağlıkçıların ve ülkenin genel durumuna sizler gibi fazlasıyla üzülüyorum ama şu saatten sonra durumu düzeltecek olan tedbirden çok aşılamadır. 20 günlük kapanma süreci sonucu da gösterdi bunu. En yakın zamanda aşı çalışmalarının sıklaşması ve ülkemizin/dünyanın huzura kavuşması dileğiyle.

Merhabalar annem gezmeyi seven birisi ben işteyken de komşularla ve akrabalarla gider gelirlerdi bazen ama günümüzde pandemi ve hayat koşulları sebebi ile gidip gelmeler azaldı haliyle annemde evde sıkılmaya başladı. Beni de ara sıra arkadaşlarım doğum günü, akşam yemeği, kahvaltı, kahve vs organizasyonlarına çağırıyorlar bazen bu organizasyonlar evlerinde oluyor o gibi durumlarda annemde gelmek istiyor, ne var anneleri de evdedir zaten diye ama anneleri müsait mi, yeni biri ile tanışmak isterler mi orası kafamda soru işaretleri oluşturuyor ve açıkçası arkadaşlarıma karşı mahcup hissediyorum, annemi de kırmak istemiyorum arada kaldım. Bugün yine bir doğum günü organizasyonu var ve ben boş bulunup nezaketen anneme gelmek ister misin diye soruverdim (normalde sormadığımda da gelmekte ısrarcı olduğu olurdu) oda kabul etti ama şimdi düşününce arkadaşlarıma ne diyeceğimi bilemiyorum ayıp olacak gibi geliyor. Annemle konuşsam mı, ne yapsam?
Seni çok iyi anlıyorum aslında sınır ihlali oluyo bi yerde. Belli bi sure sonra insan yalan soylemeye baslar. Sıkılmakla ilgisi de yok insan yalnız gezmek isteyebilir. Benim annem de oyle her yere geliyor insan bunalıyo bi yerde. Ben sahsen bunaldim artik cunku ozel alani kalmiyo insanin. Sormadan çıkıp gitmek en iyisi yetişkin olduğunu anlasın.

Back
X