- 8 Nisan 2019
- 81
- 33
- 3
- 39
- Konu Sahibi Adimbenlesakli
-
Tek mantıklı gelen fikir içinde bulunduğu durumun acısını benden çıkartmış .çünkü okuduğum kadarıyla ihanetten sonra hayattan zevk almayan çok mutsuz bir kadın olmuş.öyle yazmış yani.Şu anda yaşınız kaç bilmiyorum ama annenizle yüzleşmeyi, konuşmayı denediniz mi hiç?
Dayak olayına da anlam vermedim, ihanet eden babanız ama dayağı yiyen siz. Babanızın size düşkünlüğü mü var? Ozamanki o travmayla sizi dövdürüp kendince babanıza karşı intikam mı aldığını düşündü acaba?
Kafamda deli sorular.
Not:konu sahibi düzenleyebiliyorsanız lütfen yazı fontunu büyütün
aynı ana denk gelmesi niye şok etkisi yarattı ki?Ya şu günlüğe takılı kalan arkadaslar. Günlüğün sayfası, rengi kaç yılında tutulduğu mu Benim derdim? Ben unutamadığım bir acıyla annemin ihanetinin aynı zamana denk gelmesi şokunu yaşıyorum şuan! Komik geldiyse yazmayın!
Hayır affetmiş . üzerinden tam 18 yıl geçmiş zaten günlük bitmemiş o olaydan bahsetmiş çoğunlukla içini boşaltmak içinBoşandı mı anneniz??
Yazı fontunu düzelttim Yen'i olduğum için sonradan düzenleyebileceğini bilmiyordum tşk ederimöncelikle yazı fontunuzu düzenleyin büyüteçle okuyoruz yazıları.babanız annenizi aldatmış ve bu yüzden anneniz yine aynı adama çocuğunu işkence gibi dövdürmüş.bir de günlükler falan var işin içinde.vallahi film senaryosu gibi.ama eğer gerçekse de anneme olan kinim değişmezdi neden değişsin? yaptığı psikopatlık resmen.
Siz yazdığınız günleri atıyor musunuz?Anneniz bunu günlüğe yazdı ve onu evde tutmaya devam etti . İlginç bir kurgu olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?