Annemin günlüğü

Adimbenlesakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
81
33
3
39
merhaba arkadaşlar, hemen konuya girmek istiyorum
Ben 13-14 yaşlarındayken çok ağır bi dayak yemiştim babamdan(annemin gazıyla) ve o günden beridir yüreğim soğudu anneme karşı.Hayati boyunca bana çektirdi ve devam ediyor.Burda ailesiyle çok derin yaraları olan arkadaşlara hep "evlatlık mısın acaba?" Diye yorum yapılıyor ya. Uydum şeytana kimse yokken evin altını üstüne getirdim birşeyler bulmak için.Ne buldum dersiniz? Annemin günlüğü.Benim o ölesiye yediğim dayağın atıldığı zaman meğersem babam ihanet etmiş anneme.okudukça kendime gelemedim.Ama onca sayfanın arasında toplasan iki kere çocuklarından söz etmiş.En acısı da bana bu kadar çektiren kadın "beni en çok anlayan 'adimbenlesakli' demiş ya.. gözyaşlarına boguldum. Kafam karmakarışık neden bana bu kadar eziyet ediyorsun anne neden ? (

Son düzenleme:
Şu anda yaşınız kaç bilmiyorum ama annenizle yüzleşmeyi, konuşmayı denediniz mi hiç?
Dayak olayına da anlam vermedim, ihanet eden babanız ama dayağı yiyen siz. Babanızın size düşkünlüğü mü var? Ozamanki o travmayla sizi dövdürüp kendince babanıza karşı intikam mı aldığını düşündü acaba?
Kafamda deli sorular.
Not:konu sahibi düzenleyebiliyorsanız lütfen yazı fontunu büyütün

Benim anneannem nasıl evlatları arasında ayrımcılık yapan biriyse aynı şekilde annemde öyle.Ben bi gün anne olursam asla öyle olmam bunca yaşadığım şeyden sonra,ben tüm bu acıların tek artısı olarak bunu görüyorum.

Tek mantıklı gelen fikir içinde bulunduğu durumun acısını benden çıkartmış .çünkü okuduğum kadarıyla ihanetten sonra hayattan zevk almayan çok mutsuz bir kadın olmuş.öyle yazmış yani.

Otuz beş yaşındayım o zamandan bugüne kadar bana hergün lanet eder. Yaşadığı travmayı dökmüş satırlara sadece. Kendi adıma tek bulduğum şey o sözcüklerdi :/

Ya şu günlüğe takılı kalan arkadaslar. Günlüğün sayfası, rengi kaç yılında tutulduğu mu Benim derdim? Ben unutamadığım bir acıyla annemin ihanetinin aynı zamana denk gelmesi şokunu yaşıyorum şuan! Komik geldiyse yazmayın!

öncelikle yazı fontunuzu düzenleyin büyüteçle okuyoruz yazıları.babanız annenizi aldatmış ve bu yüzden anneniz yine aynı adama çocuğunu işkence gibi dövdürmüş.bir de günlükler falan var işin içinde.vallahi film senaryosu gibi.ama eğer gerçekse de anneme olan kinim değişmezdi neden değişsin? yaptığı psikopatlık resmen.

aynı ana denk gelmesi niye şok etkisi yarattı ki?

Benim ne suçum vardı?tabi şok olurum. Ben böyle birşey yaşasam çocuklarıma sarılırım daha çok bağlanırım.Kendisi neden bozulan psikolojisini beni dövdürerek düzeltmeye çalışmış ki? Hayır bi de onu en çok anlayanın ben olduğunu yazmış. Tane tane bütün cümlelerimle " anneciğim neyin var senin neden bu kadar üzgünsün?babamla aranız mı bozuk?bana anlatabilirsin ,dinlerim." Filan böyle şeyler demişim.bu cümleleri tek tek geçirmiş günlüğe.bu nasıl mantıksız bir evlat sevgisidir yahu?hem sinirli hem üzgünüm! Anlayan bana da anlatsın

Yazı fontunu düzelttim Yen'i olduğum için sonradan düzenleyebileceğini bilmiyordum tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…