• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin hakaretlerinden bıktım?

lostinparadisee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
50
29
18
22
Annemin sürekli eleştirmesinden ve hakaret etmesinden gerçekten bıktım. Üstüme giyecek temiz bir şey bulamadığımı söyledim, bunun üzerine “Manyaksın sen” demeye başladı. Ardından “Senin arkadaşların da manyak, anca erkeklerle geziyorsun” gibi şeyler söyledi. Erkek arkadaşım için de “Manyağın biri git de seviş anca” dedi. Anca telefona bakıyorsun falan dedi. Üniversiteye gitmem dışında her şeyi kötüledi; odama “iğrenç” dedi, sırayla her şeyi yüzüme vurdu.
Bunlar gerçekten normal mi?

Annemin sürekli eleştirmesinden ve hakaret etmesinden gerçekten bıktım. Üstüme giyecek temiz bir şey bulamadığımı söyledim, bunun üzerine “Manyaksın sen” demeye başladı. Ardından “Senin arkadaşların da manyak, anca erkeklerle geziyorsun” gibi şeyler söyledi. Erkek arkadaşım için de “Manyağın biri git de seviş anca” dedi. Anca telefona bakıyorsun falan dedi. Üniversiteye gitmem dışında her şeyi kötüledi; odama “iğrenç” dedi, sırayla her şeyi yüzüme vurdu.
Bunlar gerçekten
Yaşınız 22 ise yani giyecek temiz bişey yok diye sitem etmeniz artık annenizi kızdırabilir baktınız yok atıverin kendiniz makineye bu yaşta bir zahmet…
fakat “git seviş” vs tarzındaki üslupla bir anne evladına konuşmamalı. kimse kimseye konuşmamalı da, hani anne kızına nasıl diyebiliyor nasıl bir aile düzeniniz var anlam veremedim hiç…

Çamaşırlarını kendin yikamiyor musun? Ne demek temiz kıyafetim yok?

Annen de normal değil. Üniversitede kaldığım yerden gelmezdim ben olsam, hem çalışan hem oku madem böyle bir annen var...

Back
X