Annemin hakkı asla ödenmez !

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Slm hanımlar ;
Benim derdim kaynana kişisi konularimi görenler bilir eşimin ailesiyle kayinpederim hariç diğerleriyle aram iyi degil.

Ben aylar önce işten ayrildim bir kredi karti borcum vardı gelir azalinca eşimin maasi sadece eve markete faturalara kendi sigarasina anca yetiyor benim 1200 tl borcum için annemin evine ihbarname gondermisler bekarken aldigim kart olduğu için annemlerin adresi kayitli.

Annemde bana bile haber vermeden bilezigini bozdurmus bana getirmis git borcunu öde diye almadim biz öderiz dedim zorla verdi bende hafta sonu diye bankaya gidemedim.

Eşimde benden habersiz annesinden para istemiş borc icin annemin bilezigini bozdurmus olmasi zoruna gitmiş.Kaynana da ben para veremem git nerden buluyorsan bul tarzinda konuşmuş.

Bende eşimle tartistim gidip para niye istedin diye neticede benim annem kızına destek olmak istemiş zaten bir aya ise başlayıp oduycektim anneme ama eşim gidip kaynanama para istedi beni kucuk duruma dusurdu diye konusmuyorum.

Neticede benimle annem arasinda eşimin kaynanayi karistirmasi sacma degilmi ?

Ne kadar güzel bişey hakkıyla anne olmak. Annenizi tebrik ederim çok ince cok güzel düşünmüş. Eşinize gelince de neden sizin annenizden almaniz zoruna gidiyorda kendi annesinden isteyip reddilmek zoruna gitmemiş? Annenizi arayip teşekkür edeceğine bide hala sizden özür dilemiyo mu sizden habersiz annesinden para istediği icin?

Bence boyunun ölcusunu fazlasiyla aldı demekki basima .birşey gelse para lazım olsa annem gene bana yardim etmiycekti diye düşünüyor arkamda meger kimsem yokmuş diyor .

Bence boyunun ölcusunu fazlasiyla aldı demekki basima .birşey gelse para lazım olsa annem gene bana yardim etmiycekti diye düşünüyor arkamda meger kimsem yokmuş diyor .
Iyi en azindan doğruyu yanlısı farketmiş . Size nacizane tavsiyem eşinizle araniza çokta soğukluk koymayın o zaman. Hem bu sayede kaynananızda hakettiği değeri anı oğluna verdiği değerin karşılığı kadar değer alır eşinizde annesini tanımış olmuş. Artik ona gore davranır oda bir nusibet bin nasihatten iyimis.

Evet haklisiniz işten gelince konusucam

Adam annesinden bir şey görmek istemiş, dövseydiniz bir de? Sizin aranıza mı sokmuş annesini, gitmiş tek başına sormuş.
Dert mi bu?

Adam annesinden bir şey görmek istemiş, dövseydiniz bir de? Sizin aranıza mı sokmuş annesini, gitmiş tek başına sormuş.
Dert mi bu?
Bana gore dert size gore degil sorun mu ?
Dalgali sactan daha önemli bir DERT bence .

Siz bu aileyle saç baş girip küsmemiş miydiniz yahu?

Hani, ne ölüme ne ölüsüne diyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…