Rabbim butun annelerimizi basimizdan eksik etmesin inssAaah keşke her anne bir olsa benim annemde benim kıymetlim canım herşeyim...
Malesefff ama keske yapmasaydiEşin belli ki biryerden tutmaya çalışıyor ama benim eşim gibi nerden tutsa elinde kalıyor.
Eşim üzgün baya senin ki annede benim ki uvey annemi diyorEşin ne dıyor ?
Bir senin annene bir benim anneme bak diyor mu?
Önemli olan o
Ne kadar güzel bişey hakkıyla anne olmak. Annenizi tebrik ederim çok ince cok güzel düşünmüş. Eşinize gelince de neden sizin annenizden almaniz zoruna gidiyorda kendi annesinden isteyip reddilmek zoruna gitmemiş? Annenizi arayip teşekkür edeceğine bide hala sizden özür dilemiyo mu sizden habersiz annesinden para istediği icin?Slm hanımlar ;
Benim derdim kaynana kişisi konularimi görenler bilir eşimin ailesiyle kayinpederim hariç diğerleriyle aram iyi degil.
Ben aylar önce işten ayrildim bir kredi karti borcum vardı gelir azalinca eşimin maasi sadece eve markete faturalara kendi sigarasina anca yetiyor benim 1200 tl borcum için annemin evine ihbarname gondermisler bekarken aldigim kart olduğu için annemlerin adresi kayitli.
Annemde bana bile haber vermeden bilezigini bozdurmus bana getirmis git borcunu öde diye almadim biz öderiz dedim zorla verdi bende hafta sonu diye bankaya gidemedim.
Eşimde benden habersiz annesinden para istemiş borc icin annemin bilezigini bozdurmus olmasi zoruna gitmiş.Kaynana da ben para veremem git nerden buluyorsan bul tarzinda konuşmuş.
Bende eşimle tartistim gidip para niye istedin diye neticede benim annem kızına destek olmak istemiş zaten bir aya ise başlayıp oduycektim anneme ama eşim gidip kaynanama para istedi beni kucuk duruma dusurdu diye konusmuyorum.
Neticede benimle annem arasinda eşimin kaynanayi karistirmasi sacma degilmi ?
Bence boyunun ölcusunu fazlasiyla aldı demekki basima .birşey gelse para lazım olsa annem gene bana yardim etmiycekti diye düşünüyor arkamda meger kimsem yokmuş diyor .Ne kadar güzel bişey hakkıyla anne olmak. Annenizi tebrik ederim çok ince cok güzel düşünmüş. Eşinize gelince de neden sizin annenizden almaniz zoruna gidiyorda kendi annesinden isteyip reddilmek zoruna gitmemiş? Annenizi arayip teşekkür edeceğine bide hala sizden özür dilemiyo mu sizden habersiz annesinden para istediği icin?
Annenin yaptığı şey gözlerimi doldurdu...Allah hep iyi günlerini göstersin...Rabbim butun annelerimizi basimizdan eksik etmesin inss
Seni düşünmüş görmüş işte boşver üzülme...Malesefff ama keske yapmasaydi
Aminnn cumlemizin inşallah allah basimizdan eksik etmesin ailemiziAnnenin yaptığı şey gözlerimi doldurdu...Allah hep iyi günlerini göstersin...
Amin canım benim...Aminnn cumlemizin inşallah allah basimizdan eksik etmesin ailemizi
Iyi en azindan doğruyu yanlısı farketmiş . Size nacizane tavsiyem eşinizle araniza çokta soğukluk koymayın o zaman. Hem bu sayede kaynananızda hakettiği değeri anı oğluna verdiği değerin karşılığı kadar değer alır eşinizde annesini tanımış olmuş. Artik ona gore davranır oda bir nusibet bin nasihatten iyimis.Bence boyunun ölcusunu fazlasiyla aldı demekki basima .birşey gelse para lazım olsa annem gene bana yardim etmiycekti diye düşünüyor arkamda meger kimsem yokmuş diyor .
Evet haklisiniz işten gelince konusucamIyi en azindan doğruyu yanlısı farketmiş . Size nacizane tavsiyem eşinizle araniza çokta soğukluk koymayın o zaman. Hem bu sayede kaynananızda hakettiği değeri anı oğluna verdiği değerin karşılığı kadar değer alır eşinizde annesini tanımış olmuş. Artik ona gore davranır oda bir nusibet bin nasihatten iyimis.
Bana gore dert size gore degil sorun mu ?Adam annesinden bir şey görmek istemiş, dövseydiniz bir de? Sizin aranıza mı sokmuş annesini, gitmiş tek başına sormuş.
Dert mi bu?
Benim dalgalı saç konum bir derdim var'da mı bir bak istersen?Bana gore dert size gore degil sorun mu ?
Dalgali sactan daha önemli bir DERT bence .
Senin yuzunden banlanmaya gerek yok göz ardı ediyorum...Benim dalgalı saç konum bir derdim var'da mı bir bak istersen?
Bir de stalk yapıp laf sokmaya çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?