Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum

Anneniz kaç yaşında merak ettim.
geçicidir bı durumdur bence..

Anneniz hamile diye değil, siz o kadar uğraşırken "birinin" hamile haberini almak üzmüş sizi. Kendinizi sakinleştirmeye çalışın, sizin hamile kalamamaniz kimsenin suçu değil, sizinde bir zamanınız vardır elbet.

Aaaa ne güzel kardeş geliyor

Kaç yaşındaki anneniz biraz da Ilginc evliyken annenin hamile olduğunu duymak ama değişik bakarsınız bir mujde sizdede olur yeğeniyle büyüyen bir bebek olur
Inşallah

Bunun güzel tarafını görmek yerine niye ağlıyorsun ki ağlayınca geçiyor mu kendine yapıyorsun

Sizin çocukla alakalı sıkıntınız olmasa dahi, belli bir yaştan sonra kardeş kabullenmek bile bazen zor olabilir. Kendinizi suçlamayın. Çok sevinememeniz normal ama zamanla alışırsınız. Hem bebek kardeş de olsa size de iyi gelir bakar, seversiniz. Allah size de nasip eder inşallah. Üzülmeyin.

Annenizi de etrafınızda hamile kalan diğer yakınlarınız gibi düşünün yani sizin olmuyor diye karalar bağlayamaz demek ki küçük çocuk özlemi varmış ayrıca eğer 2 aşılamaya rağmen olmadıysa artık tüp bebek düşünebilirsiniz ben 2 aşılama sonrası 5.tüp denememde aldım oğlumu kucağıma o kadar senede kimler kimler hamile kaldı da çocukları kocaman oldu bu aşamada bunlara kafa takmamayı sabırlı anlayışlı olmayı öğrenmelisiniz yoksa yıpranırsınız çok

Kaç kardeşsiniz ? İsteyerek mi olmuş yoksa kaza ile mi ?
benim kendi şahsi fikrim çocuğun evlenme yaşına geldi mi yada evlendi mi çocuk yapılmaz sadece kaza ile olursa olabilir bence . Bilemedim suan
Kaza olmuş

Canım seni çok iyi anlıyorum
Geçecek...
Bol bol dua et kendi kendine telkinlerde bulun.
Allahın izni ile en yakın zamanda sende evlat sahibi olursun inşAllah
kendini harab etme şuan hamile değilsen vardır bir hikmeti, demek şuan sizin için hayırlı olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…