Anneniz kaç yaşında merak ettim.Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
Anneniz hamile diye değil, siz o kadar uğraşırken "birinin" hamile haberini almak üzmüş sizi. Kendinizi sakinleştirmeye çalışın, sizin hamile kalamamaniz kimsenin suçu değil, sizinde bir zamanınız vardır elbet.Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
23 yaşındayım ben annem 43kaç yaşındasınız ?
Anne kaç yasında ?
Sizin hamile kalamamanız annenizin suçu değil.
Tedavilerinizi olun. Sonrasını bırakın.
Kaza olmuşKaç kardeşsiniz ? İsteyerek mi olmuş yoksa kaza ile mi ?
benim kendi şahsi fikrim çocuğun evlenme yaşına geldi mi yada evlendi mi çocuk yapılmaz sadece kaza ile olursa olabilir bence . Bilemedim suan
daha yaşın çoooook küçük23 yaşındayım ben annem 43
İsteyerek olmamış onlarda üzgündür bence ya kaynanamdan biliyorum sözüme 1 hafta kala doğum yaptı kazayla olmustu mecbur doğurdular .Kaza olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?