Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne biliyorsunuz benim ne yaşadığımı? Ben de tedavi gördüm çocuk için, bir kere bile etrafımdaki hamilelere fesatlanmadım. Aksine onların adına mutlu oldum. Evet Rabbim görüyor aynen
Ben fesatlabmadım benim gözümün önünde sevinmelerine ben bukadar uğraşırken annemin yanında her o testi yaptığımda siz benim ne halde olduğumu biliyormuydunuz

Ben fesatlabmadım benim gözümün önünde sevinmelerine ben bukadar uğraşırken annemin yanında her o testi yaptığımda siz benim ne halde olduğumu biliyormuydunuz

Tabi ki sevinecekler, çocukları oluyor. Siz önce kendiniz bi büyüyün bi olgunlaşın çocuk sonraki düşünceniz olsun. Bu ne bencilce bir düşüncedir? Annenizin hamileliği ayrı sizinki apayrı bir durum. İnsan burulur anlarım ama sizin tepkileriniz çok abartılı ve evet fesatça

Siizn yaşınız 21 miş anneniz 42 43 felan olsa gayet normal bir hamilelik ... insanlar artık o yasta hamile kalıyor. Allah hayırlısını versin rabbim.en kısa sürede sizede nasip etsin..

Belki kardeşinizin olması size teselli verecek önünüzde ki süreç sizi rahatlatacak güzel bakın güzel dusunun

Yaşadıklarınız için gerçekten çok üzüldüm hamileyim size dua ediyorum inşallahhhhhhhhh Rabbim en kısa zamanda çocuk özleminizi giderir... Birde şöyle düşünün. Bence yaşın daha küçük gelecek olan kardeşin kısmetiyle gelip belki sizede bir bebek getirir.. Üzülmeyin lütfen herşeyde bir hayır vardır... Ailenizin tavrı sizin açınızdan hoş olmamış ama onlarda napsın seviniyorlar aslında sizde sevinin benim içime doğuyor sizde bu sene hamile kalacaksınız... İnşallah güzel haberlerle gelirsin bize

Aynı yollardan gecmis biri olarak,komsu da hamile kalsa insan icleniyordu.
Tabiki kötü bir evlat degilsiniz,sadece yorgunsunuz.
Ama inanın o kardes size ilac gibi gelecek.
Ben hamile kalmaya calısırken,yegenlerime sarılmıstım.
Saglıkla gelsin insallah

Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
normal degil mi sevinmeleri?
tamam siz uzuluyorsunuz ama hayat herkes icin devam ediyor.
demek ki bebek haberi onlara mutluluk vermiş.
size soylemeseler di eminim bu seferde hamilelik haberini bana vermiyorlar vs yazacaktiniz buraya çunku maalesef bazen gebe kalmak icin ugrasan insanlar tamda sizin yasadiginiz hisleri yasiyor.
mutluluklarıni paylasip saglikli bir bebek olmasink dileyebilirsiniz bence.
daha cok gencsiniz.
probleminiz ne neden tedavi göruyorsunuz yani cocuk icin?

Aile planlaması başkasına göre yapılmaz ki. Plansız bir gebelikte olabilir planlıda. Anneniz de belki menepoza girerim girmeden yaşım geçmeden bir evlat sahibi olmak istemiş olabilir.

Dilerim benim yaşadığımı yaşamadan ölmessiniz
allah razı olsun inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş

Eşimin sperm sayısı düşüktü 1hafta sonra sperm hiç olmadığını öğrendik

Tam ben çok kötüyüm annemi kıskanıyorum rahatladınızmı

Üzüntünüz anlaşılır ama öfkeniz tahammül edilecek gibi değil. Hemde bir manası yok. İleride ki çocuğunuza faydalı olmak istiyorsanız ruh sağlığınızın iyi durumda olduğundan emin olun lütfen. Bu sinir size zarar inanın bir başkasına değil.

Büyük dram bazıları sana ne kadın ister 50 de Doğurur diyebilir ama hayır benim hayat düşünceme göre çok yanlış,

Bana bu konuda kızanlar olur belki ama bence doğrusu bu:

Sebebi 1- bebekle aranda çok büyük yaş olur ölürsen o bebek ne olacak?

2-evli kızın var artık anane olacaksın torun beklemen gerekir

3- erken evlenip 20 yaş çocuk 40 yaş torun oluyor sonra hop 40 da tekrar bebek, bana garip geliyor anne ile kız aynı anda hamile fln bence kız için çok büyük dram,

4- hiç çocuğu olmayan kadın doğursun tabi yaşı yok bu işin 40 çok normal zaten, büyük cocuğu olmayan için

5-ama evli cocuk varken tekrar cocuk yapmak ne bileyim işte dram evli cocuk için utandırıyor gibisin

üzülebilirsiniz kendi açınızdan ama anneniz sizin sürecinle alakası yok tam tersi kardeşiniz olacak rabim sizde sağlıklı bir evlat verir inşallah

Gayet guzel bir sey aslinda, ben cok mutlu olurdum. Esinizin spermi yok diye cocugunuz olmuyormus, bu durumda yanlislikla da olsa hamile kalan anneniz neden kendi hamileligine sevinmesin ki? Sizin olmuyor diye evde yas mi tutulsaydi?

Ben de 17 yasındayken annem hamile kalmıştı kardeşime,
İlk içim burkulmuştu arada çok yaş farkı var diye. Trip falan atmıstım.
Ama sonra coook ama cok sevdim onu bebegim gibi gördüm
Ama şimdi sizde durum farklı, siz beklerken anneniz kalmış.
İçinizin burkulması normal, ama çok önem vermeyin bu hislere. Gelir ve geçer. Sonra kızdığınıza üzülürsünüz.
Sonradan doğan kardeşinize bakıp vicdan azabı çekersiniz : ( Allah yaşam vermiş ki doğmuş.
İnşallah darısı size, Allah sizlere de hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…