Ben fesatlabmadım benim gözümün önünde sevinmelerine ben bukadar uğraşırken annemin yanında her o testi yaptığımda siz benim ne halde olduğumu biliyormuydunuzNe biliyorsunuz benim ne yaşadığımı? Ben de tedavi gördüm çocuk için, bir kere bile etrafımdaki hamilelere fesatlanmadım. Aksine onların adına mutlu oldum. Evet Rabbim görüyor aynen
Ben fesatlabmadım benim gözümün önünde sevinmelerine ben bukadar uğraşırken annemin yanında her o testi yaptığımda siz benim ne halde olduğumu biliyormuydunuz
Aynı yollardan gecmis biri olarak,komsu da hamile kalsa insan icleniyordu.Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
normal degil mi sevinmeleri?Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
Dilerim benim yaşadığımı yaşamadan ölmessinizTabi ki sevinecekler, çocukları oluyor. Siz önce kendiniz bi büyüyün bi olgunlaşın çocuk sonraki düşünceniz olsun. Bu ne bencilce bir düşüncedir? Annenizin hamileliği ayrı sizinki apayrı bir durum. İnsan burulur anlarım ama sizin tepkileriniz çok abartılı ve evet fesatça
allah razı olsun inşallah hamilelerin duası kabul olurmuşYaşadıklarınız için gerçekten çok üzüldüm hamileyim size dua ediyorum inşallahhhhhhhhh Rabbim en kısa zamanda çocuk özleminizi giderir... Birde şöyle düşünün. Bence yaşın daha küçük gelecek olan kardeşin kısmetiyle gelip belki sizede bir bebek getirir.. Üzülmeyin lütfen herşeyde bir hayır vardır... Ailenizin tavrı sizin açınızdan hoş olmamış ama onlarda napsın seviniyorlar aslında sizde sevinin benim içime doğuyor sizde bu sene hamile kalacaksınız... İnşallah güzel haberlerle gelirsin bize
23 yaşındayım21 yaşında 4 yıldır nasıl uğraşıyorsunuz 17 yaşında evlerseniz hemen tup bebege mi koyuldunuzz?
Eşimin sperm sayısı düşüktü 1hafta sonra sperm hiç olmadığını öğrendiknormal degil mi sevinmeleri?
tamam siz uzuluyorsunuz ama hayat herkes icin devam ediyor.
demek ki bebek haberi onlara mutluluk vermiş.
size soylemeseler di eminim bu seferde hamilelik haberini bana vermiyorlar vs yazacaktiniz buraya çunku maalesef bazen gebe kalmak icin ugrasan insanlar tamda sizin yasadiginiz hisleri yasiyor.
mutluluklarıni paylasip saglikli bir bebek olmasink dileyebilirsiniz bence.
daha cok gencsiniz.
probleminiz ne neden tedavi göruyorsunuz yani cocuk icin?
Tam ben çok kötüyüm annemi kıskanıyorum rahatladınızmıTabi ki sevinecekler, çocukları oluyor. Siz önce kendiniz bi büyüyün bi olgunlaşın çocuk sonraki düşünceniz olsun. Bu ne bencilce bir düşüncedir? Annenizin hamileliği ayrı sizinki apayrı bir durum. İnsan burulur anlarım ama sizin tepkileriniz çok abartılı ve evet fesatça
Büyük dram bazıları sana ne kadın ister 50 de Doğurur diyebilir ama hayır benim hayat düşünceme göre çok yanlış,Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
üzülebilirsiniz kendi açınızdan ama anneniz sizin sürecinle alakası yok tam tersi kardeşiniz olacak rabim sizde sağlıklı bir evlat verir inşallahMerhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
Zor bir durum anneniz de hassas oldugunuz konuyu biliyordur olsun size de umut olsun daha cok gencsiniz kim bilir kac cocugunuz olcak gonlunuze gore olsun insallahhh23 yaşındayım ben annem 43
Siz uzgunsunuz diye kimse sevinmesin mi ?Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?