- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
23 yaşındaysanız 19 yasindan beri bebek icin mi uğraşıyorsunuz? Daha cok gencsiniz, upuzun bir hayat var onunuzde. Bu yasinizda bu kadar stres yapıyorsanız biliyorsunuz stres de önemli bir faktor.23 yaşındayım ben annem 43
12021’de 500 kişi hamile kalacak diye bir kontenjan yok ki
Biri hamile kalınca sizin hamile kalma şansınızı/hakkınızı elinizden almıyor.
Neden sadece kendinize odaklanmıyorsunuz.
Üstelik kardeşiniz olacak. Üstelik anne olacak kişi sizin öz anneniz. Kendisiyle barışık biri olsaydınız buna sevinmeniz gerekirdi.
Belki de hamile kalamamanıza sebep olan şey bu ruh halinizdir.
Kişisel gelişiminize önem verin. Daha olgunlaşmamış bir karakteriniz varken anne de olmayın zaten. 23 yaşında anne olmak istemenize bir şey demeyeceğim, bana göre çok erken ama sizin kararınız. Ama önce anne olabilecek olgunluğa erişin lütfen.
Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor23 yaşındaysanız 19 yasindan beri bebek icin mi uğraşıyorsunuz? Daha cok gencsiniz, upuzun bir hayat var onunuzde. Bu yasinizda bu kadar stres yapıyorsanız biliyorsunuz stres de önemli bir faktor.
Anneniz daha genc, artik 40larin basinda hatta ortalarinda anne olan cok kisi var.
Annemin benim gebeliğimi elimden aldı DİE birşey yazdığımı hatırlamıyorumBurda bir yorum okumuştum umarım doğru yazabilirim, çocuk isteyen insanlar sanki ortak bir havuzdan bebek alınıyor da hamile kalanlar onun hakkını çalmış gibi davranıyor diye. Sizin gebe kalamamanızla annenizin, arkadaşınızın, komşunuzun vs gebeliğinin alakası yok. Tamam insan burulur ama sizin tepkiniz çok abartılı. Kusura bakmayın bu durumda evet kötü bir evlatsınız. Daha 23 yaşında 4 senedir bebek için uğraşmakta yok artık dedirtti.
Çok fesatça değil mi bu düşünceÖyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
Annemin benim gebeliğimi elimden aldı DİE birşey yazdığımı hatırlamıyorum
Annemi kısakanmdım ben sadece benim yanımda sevinmeleri zoruma gidiyor benim beler yaşadıklarımı bile bileAnnesini kiskananda ne biliyim
Annenizin yaşı kaç menapoza girmemiş mi
Rabbim görüyor inşillah rabbim sizi evlatla imtihan etmez .Tavrınız o yönde, özellikle yazmanıza gerek yok.
Bu mantıkla bakarsak sizi imtihan ediyor gibi gözüküyorRabbim görüyor inşillah rabbim sizi evlatla imtihan etmez .
Allah senide ısalah etsınÇok fesatça değil mi bu düşünce
Hayat böyle geçmez
Allah kocanıza sabır versin
Sizin dört dörtlük yaşantınız var gerlade bu şekilde konuştuğunuza göreBu mantıkla bakarsak sizi imtihan ediyor gibi gözüküyor
Acaba sizde neyi gördü???
Rabbim görüyor inşillah rabbim sizi evlatla imtihan etmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?