Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2021’de 500 kişi hamile kalacak diye bir kontenjan yok ki
Biri hamile kalınca sizin hamile kalma şansınızı/hakkınızı elinizden almıyor.
Neden sadece kendinize odaklanmıyorsunuz.
Üstelik kardeşiniz olacak. Üstelik anne olacak kişi sizin öz anneniz. Kendisiyle barışık biri olsaydınız buna sevinmeniz gerekirdi.

Belki de hamile kalamamanıza sebep olan şey bu ruh halinizdir.
Kişisel gelişiminize önem verin. Daha olgunlaşmamış bir karakteriniz varken anne de olmayın zaten. 23 yaşında anne olmak istemenize bir şey demeyeceğim, bana göre çok erken ama sizin kararınız. Ama önce anne olabilecek olgunluğa erişin lütfen.

23 yaşındayım ben annem 43
23 yaşındaysanız 19 yasindan beri bebek icin mi uğraşıyorsunuz? Daha cok gencsiniz, upuzun bir hayat var onunuzde. Bu yasinizda bu kadar stres yapıyorsanız biliyorsunuz stres de önemli bir faktor.

Anneniz daha genc, artik 40larin basinda hatta ortalarinda anne olan cok kisi var.

Sizi anliyorum, ben de kardesim oldugunda 20 yasimdaydim, uzulmeyin, kardesinizi basin bagrinizin acisina.. Allah size de nasip etsin, nasip belki dayi/teyze ile yegen beraber dogar buyurler

1

Dört yıl zorlu ve yıpratıcı bir süreç olmuş sizin için. O yüzden sağlıklı düşünemiyorsunuz, imkanınız varsa muhakkak destek alın. Aşılama olmuyorsa tüp bebek tedavisi denersiniz. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Burda bir yorum okumuştum umarım doğru yazabilirim, çocuk isteyen insanlar sanki ortak bir havuzdan bebek alınıyor da hamile kalanlar onun hakkını çalmış gibi davranıyor diye. Sizin gebe kalamamanızla annenizin, arkadaşınızın, komşunuzun vs gebeliğinin alakası yok. Tamam insan burulur ama sizin tepkiniz çok abartılı. Kusura bakmayın bu durumda evet kötü bir evlatsınız. Daha 23 yaşında 4 senedir bebek için uğraşmakta yok artık dedirtti.

Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor

Annemin benim gebeliğimi elimden aldı DİE birşey yazdığımı hatırlamıyorum

Senin de annenin de yasi genc.
Dolayisiyla uzulecek bir sey yok. Onunde anne olmak icin uzun yillar var. Dogru zamanda gelecektir bebegin.
Bence dogacak kardesinin sevincine odaklan. Kafani negatif dusuncelerden uzaklastir. Sana iyi gelecektir.
Hamilelerin duasi kabul olur derler. Annen sana 9 ay boyunca bol bol dua eder

Rabbim görüyor inşillah rabbim sizi evlatla imtihan etmez .

Ne biliyorsunuz benim ne yaşadığımı? Ben de tedavi gördüm çocuk için, bir kere bile etrafımdaki hamilelere fesatlanmadım. Aksine onların adına mutlu oldum. Evet Rabbim görüyor aynen sizi neden imtihan ediyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…