- 2 Şubat 2017
- 3.402
- 3.520
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Annem 6 aydır hasta diyabeti vardı zaten 6 a önce kalp yetmezliği tehşisi konuldu, akabinde zaten dolaşım bozuklugu çıktı ve damarlar tıkanınca başedemediğimiz diyabet yaraları çıktı. Anjiyo yapılıp dolaşım açıldı 1 ay önce akabinde şifa bulsun diye oksijen tedavisi aldı ama her yeri ödem dolu hiçbir faydasını göremedik. Wc ye girerken, ayaga kalkarken ayak yaraları ve ödemden aşırı derece zorlanıyor ve desteksiz kalkamıyor
onu o şekildde bırakıp işe geliyorum. Kim bilir ne yiyip ne içiyor nasııl dayanıyor. 6 aydır aglıyor her gun. Bakım evine başvurduk ama 87. Sırada imişiz. Tam bagımlı raporu vermedi çünkü kurul. Anlayacağınız ölü gibi acılarla yaşıyor. Allah beterinden korusun (iki iyilikten birini ber demeye başlaadık) Yürümen lazım, ödemini atman lazım dedikçe agrılarım var diyip sadece aglayarak yaşıyor. Resmen ölüme terkedildik. Tedavi zor, bide düşmesinden korkuyorum 87 kilo ayaklar kesilir ya da düşerse nasıl kaldırır indiririm. Dualarınızı almaya geldim. Lütfen dua edin annem dğşmesin
Bana ve kşmseye muhtaç etmesin onu
Böyle bir ülkede devlet kolay almıyor Huzurevi ve bakımevi için, bakıcı ve özeller ise çok pahalı bir maaşımız kadar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen Dipnot :Ozon tedavisi aldı, Refakat izinleri kullandım, pansumanlarını sürekli yapıyorum Müdür idare etti haftalarca ne densiz insanlar var ya bilip bilmede cocuklarım dan annemin baakmaasına kadar. İşe gitmek zorundayım, 6 aydır düzgun gitmedim empati yapmadan yorum yapmayın. Vijdanım hala rajat değil hayatını kurtarmaya çalışıyorum armaya değil, bakımevi de evde yalnız kalmasın die, eşim yok, kardeşim yok. Kimsem yok

Son düzenleme: