- 2 Şubat 2017
- 3.402
- 3.520
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Allah şifalar versin annenize çok üzüldümtesekkur ederim Canım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Bunu nerden çıkardın öyle mi demiş eskiden?Annene neden bakmıyorsun ki sağlığında kadını bakıcı gibi kullanmışsın şimdi işin bitti tabii
Evet eski konusunu hatırladım ikiz kızlarına baktırmış kızlar büyüyünce bakımevine yolluyor. Bir derdim vara gir yukarda filtre var orada kullanıcı adını yazınca eski konuları çıkıyor akışta göstermişlerdiBunu nerden çıkardın öyle mi demiş eskiden?
Sayfasına girilmiyor
annesi yatılı tedavi görmüyor ki refakat izni alsın, kadın evde.Refakat izni alamıyor musunuz acaba bir araştırın
Hastanede yatılı olması gerekmiyor hayati bir tehlikesi var şeklinde rapor veriyo doktorlar 3 ay + 3 ay daha uzatılabilir en fazla 6 ay veriliyorannesi yatılı tedavi görmüyor ki refakat izni alsın, kadın evde.
bir yere yatırsa alır aslında refakat izni.
ben zaten anlamadım konu sahibinin yaklaşımını
kadının diyabeti var, ödemi ve kalp problemi var
kilosu var
hareket edemeyip evde yaralarıyla yatıyor
ve yatıyor sadece yani. ne biliyim ödem tedavisi için olsun diyabet yarası için olsun fizik tedavi bari olsun hiç bir serviste mi yer yok bu kadına ?
bakımevi sırası gelene kadar evde öyle hareket etmeden yatacak mı? buradan duayla ne yapılabilir ki ödem dağıtma duası mı var?
normal senelik izin alıp evde yürütüp diyete başlatsın bari hiç olmazsa
özellerde fizik tedavi olan yerlerde ödem için de bişeler vardır (en uyduruk yerlerde bile var) oraya götürüp getirir 15-20 gün (her gün gidiliyor genelde bunlara kür halinde), kadına bi hareketllilk kazandırılır en azından
Çok üzüldüm Rabbim şifa versin ama anneniz tek evde olmaz, başka kardeş yok mu,hastahanelerin palyatif servisine başvurdunuz muAnnem 6 aydır hasta diyabeti vardı zaten 6 a önce kalp yetmezliği tehşisi konuldu, akabinde zaten dolaşım bozuklugu çıktı ve damarlar tıkanınca başedemediğimiz diyabet yaraları çıktı. Anjiyo yapılıp dolaşım açıldı 1 ay önce akabinde şifa bulsun diye oksijen tedavisi aldı ama her yeri ödem dolu hiçbir faydasını göremedik. Wc ye girerken, ayaga kalkarken ayak yaraları ve ödemden aşırı derece zorlanıyor ve desteksiz kalkamıyoronu o şekildde bırakıp işe geliyorum. Kim bilir ne yiyip ne içiyor nasııl dayanıyor. 6 aydır aglıyor her gun. Bakım evine başvurduk ama 87. Sırada imişiz. Tam bagımlı raporu vermedi çünkü kurul. Anlayacağınız ölü gibi acılarla yaşıyor. Allah beterinden korusun (iki iyilikten birini ber demeye başlaadık) Yürümen lazım, ödemini atman lazım dedikçe agrılarım var diyip sadece aglayarak yaşıyor. Resmen ölüme terkedildik. Tedavi zor, bide düşmesinden korkuyorum 87 kilo ayaklar kesilir ya da düşerse nasıl kaldırır indiririm. Dualarınızı almaya geldim. Lütfen dua edin annem dğşmesin Bana ve kşmseye muhtaç etmesin onu Böyle bir ülkede devlet kolay almıyor Huzurevi ve bakımevi için, bakıcı ve özeller ise çok pahalı bir maaşımız kadar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Maalesef orada ne kadar kalabiliyorÇok üzüldüm Rabbim şifa versin ama anneniz tek evde olmaz, başka kardeş yok mu,hastahanelerin palyatif servisine başvurdunuz mu
Tesekkur ederim Allah razı olsunAllahım acil şifalar versin inşallah.
Devlet memurusun refakatcı izni hakkın var.Bir devlet kurumunda Memur olarak çalışmaktayım. Eşim de özelde çalışıyor. 3 cocugum var. Biri büyük zaten. Neyse diğerleri ikiz. Annem 4 yıldır benimle neyse ki kızlarımda 4 bucuk yaşına geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?