Annemin hastalığı ve çaresizlik??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş bu noktaya gelene kadar neden önlem almadınız? Yani perşembenin gelişi çarşambadan belli sonuçta. Devlet memuruysanız refakat alamazsanız da hayati risk yok çünkü tam bakım hastasıda değil normal ücretsiz izin alacaksınız 6 ay, başında durup ilgileneceksiniz. Fizik alacak hareket edecek sıkı diyete girecek, ozon tedavisi alacak yaralar için, ödem inip ozonla yara tedavisi toparlayınca morali düzelir güç bulur. Ne bu yani hemen bakım evi araştırmalar, anneniz o sizin ya biraz çabalayın sizde annesiniz.
5 senesi dolan memurlara 1 seneye kadar hak var, en azından 6 ay alın sıkı bi tedaviye sokun. Hemen başınızdan atma peşindesiniz

Refakat alması zor ama ücretsiz alabilir 1 seneye kadar hak var. Ozon tedavisi aldırsa sıkı diyet yaptırsa bile biraz toplar kadın, yaralar nasıl patlıyodur ödemle birleşince temizlemeyle hareketlede geçmez yani. En iyisi diyet ve ozon. El girecek kadar yatak yarası olan hastaları bile toparlıyor sıkı bakım.
Konu sahibini hiç anlamadım ben

Annene neden bakmıyorsun ki sağlığında kadını bakıcı gibi kullanmışsın şimdi işin bitti tabii
Bana bak toksik üye allah başına versin dedirtme sen ne diyosun be hee gece pansumanlarını yapıp aylardır hastane hastane geziyorım. 6 aydır işe gitmedim düzgun. Senin gibi denize açıklama yapmak zorunda değilim. Bakarım sırrımda da taşırım. İşe gidiyorum yanında duracak kimse yok. Ne yapıyor ne ediyor aklım kalıyor. Delirmenin eşiğindeyim. Maadem acccımaasızsın allah sanada aynı çaresizliği yaşatsın sen bunu hakkettin hadi bakalım

Ozon tedavisi aldı nee başımdan atması ya zengin koca yok başımda, çalışmak zorundayım ne diyorsunuz siz, başka kardeş yok, hastane hastane gezdik gitmediğimiz uer kalmadı 6 aydır.Evde ttek başına ne kadar kalabilir annem şaka mısınız?? Kullanmadığım izin rappe kalmadı dedikerizi tek tek yaptım az empati lütfen

Dolaaşım açıldı , Ozon tedavisi gördü regfakat izni, ylllık izin, Müdür idare etti 1 gunluk bir olay değil bu 6 ay oldu. 4 5 defa hadtaneye yatıp çıktık.

Ozon tedavisi 30 seans kadar aldık. Diyet usulü besleniyor. Ama yürütemiyorum. Bir kaç ay refakat izni deneyeceğim

Hepsini yaptık düzenli gelemiyorlar 10 gune bir geliyorlar pansuman içşn

Mune sözlü sataşanlar olmuş bir hata yaptıysam beni enhelleebilirsin, inan ki çok acı çekiyorum çaresizlikten geçmişe dair saldırılar bilemeden yazıp çizenler olmuş. 6 aydır hastane hastane, refakat izni, raporlar şu bu kullandım annemi hayata döndüremedim, Ozpn tedavisi, palatid bakım kşmssenin anlamasını beklemiyorum. Konumu kapatır mısın rica etsem. Kaygı sürecinde kimse ile tartışmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…