YoK ısrar etmedim zaten. ama değil diyemem kim derse yalan olur sadece tomografi ile belli olur cümlesiylede hastanın beynine onu sokuyorAnnenizi her sene tomografiye sokmak gerçekten çok riskli ve sakıncalı...kanser olmayacaksa da siz bu radyasyonla zarar vereceksiniz annenize.
Öncelikle sakin olun.dayınız hangi tür kanserden öldü ve bu kanser türünün genetik geçiş yüzdesi kaç? Bunları bilmeden annenizi sürekli radyasyona maruz bırakmak çok saçma.benim de dayım akciğer kanserinden öldü ama annemize hiç tomografi çektirmedik...bence siz bir onkologla görüşün öncelikleYoK ısrar etmedim zaten. ama değil diyemem kim derse yalan olur sadece tomografi ile belli olur cümlesiylede hastanın beynine onu sokuyor
Sizin annenizde günde iki uç paket sigara ictimi. akciğer kanseriydi dayım. Annem sigara içmese korkmamki ZatenÖncelikle sakin olun.dayınız hangi tür kanserden öldü ve bu kanser türünün genetik geçiş yüzdesi kaç? Bunları bilmeden annenizi sürekli radyasyona maruz bırakmak çok saçma.benim de dayım akciğer kanserinden öldü ama annemize hiç tomografi çektirmedik...bence siz bir onkologla görüşün öncelikle
Ben de her sene mecburen radyasyon alıyorum :) bazen senede 3 5 kere .. ihtimaller dahilinde değerlendirilmeli ..gerekiyorsa yapılmalı .zaten risk grubunda ,başka nasıl anlaşılacak durum ?Annenizi her sene tomografiye sokmak gerçekten çok riskli ve sakıncalı...kanser olmayacaksa da siz bu radyasyonla zarar vereceksiniz annenize.
Onu diyorum bende. Başka birşeyle belli olmuyor kiBen de her sene mecburen radyasyon alıyorum :) bazen senede 3 5 kere .. ihtimaller dahilinde değerlendirilmeli ..gerekiyorsa yapılmalı .zaten risk grubunda ,başka nasıl anlaşılacak durum ?
Sizin annenizde günde iki uç paket sigara ictimi. akciğer kanseriydi dayım. Annem sigara içmese korkmamki Zaten
Cevap yazdığım arkadaşın söylediği gibi ,içini rahatlatmak için bir onkologla görüşebilirsin .Onu diyorum bende. Başka birşeyle belli olmuyor ki
Büyük risk buda ne bilim kafam çok karışıkBaşka doktora gidin ve geçen sene ki tomografiden bahsetmeyin o zaman çekerler. Tomografinin de çok zararlı olduğunu unutmayın.
Kişinin söylemesine gerek yok.Başka doktora gidin ve geçen sene ki tomografiden bahsetmeyin o zaman çekerler. Tomografinin de çok zararlı olduğunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?