Merhaba arkadaşlar. biraz fazla sıkıntıliyim size yazayim dedim. Annem çol fazla sigara içiyor iki sene once dayımı akciğer kanserinden kaybettik. Bende çok takıntılıyim korkuları olan ve pinpirikli biriyim. Gecen sene annemi doktora görürdüm akciğer tomografisi çekildi çok şükür temiz cikti . ama hafif koah denildi . sigarayı mutlaka bırakman gerek dedi tabi annem bırakmadı bugün yine.gittik doktora. Koahinda ilerleme olmamış yine başlangıç seviyesi denildi ama ben akciğer kanserine tatmin olamadim. Doktorda biraz sinir bir kadındı açıkçası. Akciger Röntgeni cekildi bugün birşey gözükmüyor dedi. akciget kanseri rontgenle belli olmuyor zaten tomografi ile.anlıyoruz onunda zararı var ışın.görüyor hasta oda.kanser yapar dedi. Kimse akciğer kanseri değilsin sen kesin diyemez dedi genel.söyledi bunu herhalde sadece tomografide net konuşulur bu dedi. Neden riske atayim ben şüphe görmüyorum gecen sene baktık.çıkmadı dedi. İyi de gecen sene ayrı bu sene ayrı. Yani rontgenlede belli olunmaz.diyor kafami allak bullak etti kadın. Bende çok panik.durumdayim