- 19 Şubat 2015
- 271
- 220
- 103
- 31
- Konu Sahibi Dertli Lahana
-
Gariplik siz kari kocada bence.adam turk lirasi olarak verseydi abim abim diye pesinden ayrilmazdiniz.esin burnundan kil aldirmiyor madem neden araba icin abinden para istyor? Annendede bir gariplik goremedim kadin torununu dusunuyor.istese hic karismaz sonucta para oglunun cebinden cikacak.Merhaba hanımlar. Konuya hemen gireyim. Eşim araba alicakti bizde abimden para istedik borç tabi ki. Abim kaptan. Abimin bana dediği cevap "dolar olarak veririm." Ben boş bulundum bunu eşime söyledim. İster istemez sinirlendi. Ki bende abime yakıştıramadım. Parası kalmayacakti bizde böyle demesine gerek yoktu. Sırf eşim istemedi diye böyle demis. Şimdi bebeğim hastanede yatıyor bronşitten dolayı. Abimin bildiği bir doktor varmış. Diğer abimin kızını ameliyat etti geniz etinden. Onun konusu açıldı. Annem abin bizi o doktora göturcekmis parayı da ben ustlenirim. Sağlık benim için önemli demiş. Sanki biz bebeğimizi düşünüyoruz. Doktorunuz henüz bişey denediği için başka yere gitmek istemiyorum. Annem aynı lafı söyleyip duruyor. Eşim bunu duysa kıyamet kopacak. Annem bizim ev işimize karışıyor diye. Ki eşim abimle aynı ortamda bulunmamak için elinden geleni yapıyor. Ben annemin emri vakiliginden sıkıldım. Bu olaya karışmamasını sizce nasıl söyleyebilirim?
Yaptığım neden ayıp olsun size göre öyle olabilir. Her zaman herseyde yanında olucam diyen abiniz en zor durumunuz da bunu yapıyor. Ben şuan onun zaten parasını istemiyorum. Sanki sadece onlar çalışıyor bizim parami yokmuş gibi davranması acayip geliyor. Sonuçta ben para istemiyorum bunu annemi kırmadan nasıl söyleyeceğimi sordum sadece. Ben kısaca özet gecmistim daha yazmadigim olaylar oldu. Bence abimin yaptığı yanlıştı. En azından vermek istemiyorum diyebilirdi. Kimseyi biseye inandırmak zorunda değilim. Fikir almıştım sadece. Hepinize teşekkürler.
. Katiliyorumabinizin birikmişi belki dolar olarak duruyordur
ne yani adam dövizi bozdurup mu verecek öyleyse eğer
doktor davası da eşiniz abinize kinli olduğundan ters gelmiş
yoksa bir terslik yok herkes doktor tavsiye eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?