- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Ay valla annem bana cok duskun yani evlendirmiycem seni diyor ama :) 22 yasindayim canim :) sen? :)Belki sonu hayırlı olacak yahu bu kadarda kısmetini kapatmasın annen.Bu arada sen kaç yaşındasın?
Kesinlikle en korktugum sey alay edilmek inanilmaz derecede gururumu incitir , sizinki mutlu son olmus ne guzell :) eger bir gelisme olursa kesinlikle sizlerle paylasicam insallahyalan söylesen komik duruma düşeceğin için bence öyle yapsan daha iyi.eşimde bi ton yalan söylemiştimesela ben engelliyordum eşimi,eşim farklı bi hesap açıp tekrar buluyordu gene aynı yalanları söylüyordu.safım benim en güzeli dürüst olman ama dediğin gibi karakterini bilmediğin için korkuyor insan.alay ederse üzülürsün.önce kendini tanıtma
hadi bakalım bekliyoruz haberlerini.kendi hikayemize benzettiğim için konunu takip edicem :)Kesinlikle en korktugum sey alay edilmek inanilmaz derecede gururumu incitir , sizinki mutlu son olmus ne guzell :) eger bir gelisme olursa kesinlikle sizlerle paylasicam insallah
Aklin yolu birdir diyorsunuz yaniAynı şeyi yazacaktım :)
ben olsam direkt olarak eklerdim çünkü birsürü bahane türetmek zorunda kalıcaksın önce mesaj atsan yanlış anlayabilir
kimsin niye ekledin diye sorarsa hatırlayamadım ne zaman eklediğimi kusura bakmayın de kapat konuyu
sonrasında o konuşmak isterse ne ala istemezse mualla
Aklin yolu birdir diyorsunuz yani
Iste bir de o mesele varyani yarin bigun is ilerlerse hersey ortaya cikar rezil olurum resmen ama soyle bi fikir de aklima geliyor onun uye oldugu bi grup var hem uyesi de az 40 kusur uyesi var bende uye olsam sonra eklesem uyelere bakarken elim kaydi yanlislikla ekledim desem, inandirici olurmu sizce ? :-(Yani Canim sonuçta ''ayy tesadüfen ekledim sizi hic tanimiyorum vallah billah'' modunda davransaniz,illaki ortak noktanız var ortaya çıktığında daha kötü olur.
Benim annemde okul arkadaşlarını benim facebooktan aratip benden mesaj artırmıştı. :) abes kaçan bir durumda olmadı o yüzden çok mantıklı ama sizin annenizin tuttumu farklı diyorsunuz..
Neyse canım yapsın sizin için bi güzellik :)
Iste bir de o mesele varyani yarin bigun is ilerlerse hersey ortaya cikar rezil olurum resmen ama soyle bi fikir de aklima geliyor onun uye oldugu bi grup var hem uyesi de az 40 kusur uyesi var bende uye olsam sonra eklesem uyelere bakarken elim kaydi yanlislikla ekledim desem, inandirici olurmu sizce ? :-(
Dogru adamin tepkisi ne olur bilemiyorum 30 lu yaslarinin basinda biri ne kadar yer benim bu söylediklerimi o da ayri bi mesele haniCanim ''sizi tanıyorum annemin is arkadaşının oglusunuz, bende tesadufen o grupta görünce eklemek istedim ''dersen olur çünkü bu saklancak birsey değil muhabbet ilerler ortaya kasıtlı eklediğin çıkarsa içine düşeceğin durum saçma olur .
Aslında o zamana muhabbeti ilerletmis olursan gülerek derdini anlatırsin ama adamın tavrı nasıl olur bilmiyoruz ki bence başından dürüst bi şekilde konuş :) hadi ya güven kendine biraz ekle gitsin bırak bazı şeyler de doğaçlama olsun baktın tersliyor , uzatmazsin sende :)
Yani cok samimi olmadiklari icin cocuk noluyoruz annen neden babanin nosunu istiyor der hani dogal olarakAnnem Babanızın numarasını kaybetmiş bizde babanıza bu yolla ulaşabileceğimizi düşündük şeklinde olur mu acaba tabi annenizle işbirliği içindeyseniz.
Kopeklerle alakali bi gruba uye , aslinda dusundum bende ama su da var , ya yazmazsa bosa gider yani o kadar paylasimlarimŞuna ne dersin; o gruba uye ol ve o gruun konusu ne ise bişiler paylaş hoş ve naif olsun surekli paylas..altına yorum yazarsa ozelden tsk et oyle baslar...sana gelen o olur
Kopeklerle alakali bi gruba uye , aslinda dusundum bende ama su da var , ya yazmazsa bosa gider yani o kadar paylasimlarim
Katiliyorum , simdi cesaretimi toplayip anneme konuyu acicam bakalim nasil bir tepki vericek nolur dua edinne kaybedersin ki parayla mı paylasım...kopek seven biri demekki...her paylasımını begenir belki o zaman da bi bahane bul yaz cok zor degil tanısmak...sevgilisi yoksa atlar zaten bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?