Annemin is arkadasinin oglu

kardeşim direk ekle gitsin.babasını de işte ahmet amca ya da ne amca ise ordan aklımıza geldi filan de.Ayıp bir şeyyok.Yanlışlıkla filan deme .Komik duruma düşme

face den nasıl ekleye bilmen için mi öneri yapalım:)

kardeşim direk ekle gitsin.babasını de işte ahmet amca ya da ne amca ise ordan aklımıza geldi filan de.Ayıp bir şeyyok.Yanlışlıkla filan deme .Komik duruma düşme
Simdi annemle konustum ve hayir ekleme derslerini ihmal edersin kafan bulanir dedi off sizce dinleyeyimmi annemi yoksa ekliyeyimmi degermi ?

Simdi annemle konustum ve hayir ekleme derslerini ihmal edersin kafan bulanir dedi , sizce ekliyeyimmi anneme soylemeden yoksa degmez mi diyorsunuz off off

Derslerini ihmal edersin derken? :) yani derslerimi etkilemez ben kendimi biliyorum dersen ekle ama yok kaptıririm dersen bu konuyu sonsuza dek kapat canim , annenide karşına alma :)

Derslerini ihmal edersin derken? :) yani derslerimi etkilemez ben kendimi biliyorum dersen ekle ama yok kaptıririm dersen bu konuyu sonsuza dek kapat canim , annenide karşına alma :)
Universriteye basvurdum sonuclarimi bekliyorum , eger olurda girersem kafan bulanir derslerine odaklanamazsin diyor ama niye odaklanamayim hani 22 yasindayim kucuk cocuklar bile sevgili sahibiler derslerinide bir arada goturuyorlar ,dedim . Hayir dedi annem bana problem getirme dedi ama icimden bir ses yap diyor ama sonunda pisman olucagim bi sonuc cikmasindan korkuyorum .

Neden oyle dedinizm ?

Canim, karakterini bilsen ona o oldugu icin gercekten sevsen ugras derim ama, sadece facebookta fotografini gormussun.
Universiteye gitme ihtimalin var, karsina ne yakisiklilar cikar.
Ne gerek var tanimadigin biriyle daha hayatin deyisicekken birsey baslatmaya calismakla ugrasmaya ?
Hadi binbir ugrasla tanistin, nerden biliyorsun senden hoslanip senle iliskiye baslayacagini ?
Bosver.
Annen hakli gibime geliyor.

Dogru belki ama yani anlatilanlara gore hem ailesi hemde kendisi cok temiz bir insan begenmezsede yine sansimi denemis olurum diye dusunuyorum ama dogru karar veremiyorum malesef

Dogru belki ama yani anlatilanlara gore hem ailesi hemde kendisi cok temiz bir insan begenmezsede yine sansimi denemis olurum diye dusunuyorum ama dogru karar veremiyorum malesef

Simdi belki beni taslayanlar cikacaktir. Amacim senin moralini bozmak deyil.
Ama bir kizin kendisinden haberi olmayan bir adami kendine asik ettirdigi nadirdir malesef, bunu unutma derim.
Kafana cok takmiyacaksan, simdi nolucak, neden yazmiyor, neden cevap vermiyor gibi seyler demiyeceksen, madem ekle facebooktan gitsin.
Olursa (kucuk bir ihtimal) olur zaten. Olmazsa da umarim kafana takmazsin.
Dusunup te durma, soylemi yapsam boyle mi yapsam.
Bu ikilemler cok belli oluyor davrnasilarda ve asiri itici oluyor.
Ekle gitsin facebookta, hem adami hem cocugu.
Sorarsa, amcami cok severim, sizi de aile olarak cok methettiler, eklemek istedim de.
Nazli, utangac kiz ayagina yatma derim, cunku komik oluyor, hele de bu kiz bir erkegin dikkatini cekmek icin bin takla attigini saklayamiyorsa.

Zaten seni tanimak isterse, tanir, sonrada senle iliski kurmak isterse kurar.
Ilgisi olan erkek cekinmez kolayina.

Ben o sekilde eklemek istemiyorum yani benim onu tanidigimi bilmesin istiyorum , soyle dusundum , oncelikle onun uye oldugu bi gruba bende uye oldum simdi ve ekliycem , zaten bi avuc uyesi oldugu icin yanlislikla ekledim yeni telefonuma alismaya ccalisiyorum derim sizle birlikte bicok kisiyede istek gondermisim yanlislikla demeyi dusundum . Sonrasinda konu acarsa eyvallah devam ederim yok kisa keserse bende kisa keserim uzatmam yani , sizce nasil ? mantiklimi ? :)

Bence yanlislikla ekleme, madem kucuk gruba uye oldun, herkezi ekle.
Iki ihtimal var, yanlislikla oldu dersen.
1) bu kiz salak diye dusunebilir.
2) bu kiz yanlislikla yapmis der ve onemsemez bile.

yani bence boyle.

Bence yanlislikla ekleme, madem kucuk gruba uye oldun, herkezi ekle.
Iki ihtimal var, yanlislikla oldu dersen.
1) bu kiz salak diye dusunebilir.
2) bu kiz yanlislikla yapmis der ve onemsemez bile.

yani bence boyle.
2. sikki 1 e tercih ederim ama insallah onemser :) , herkesi eklesem de onun haberi olmazki zaten herkesi ekledigimi arkadsim olmadigi icin goremez diye tahmin ediyorum yanlismiyim :) ?

2. sikki 1 e tercih ederim ama insallah onemser :) , herkesi eklesem de onun haberi olmazki zaten herkesi ekledigimi arkadsim olmadigi icin goremez diye tahmin ediyorum yanlismiyim :) ?

Facebooktan cok anlamiyorum.
Nasil istersen oyle yap diyecegim.
Icin nasil rahat edicekse.
Ama ya yap yapicagini ya da unut gitsin.

Ben de yukarda bi arkadaşa katılıyorum.
Seni tanımayan bi erkeğe kendini aşık ettirmen zor olur.
Erkek tarafından gelince oluyor ama kızlarda olmuyor.
Üstelik sevgilisi de olabilir.
Bence sen sana gelen talipleri değerlendir.

bu erkeğin hayatında biri olmadığına emin misin? eğer hayatında biri varsa kötü olur çünkü

Talibim yok malesef yurtdisinda oldugumdan dolayi yabanci erkeklerden geliyor onuda ben istemiyorum , kendi memleketimden istiyorum .
Sevgilisi yok cunku hicbir fotografinda sevglisinin fotosunu veya paylasiminda sevgi , askla ilgili bisey paylastigini gormedim . Ama insallah baska birinden hoslanmiyordur , eger oyle birseyde varsa zaten engellerim silerim hani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…