- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Insallah , hosgeldin canim , hayirli haberlerleCanım konunu okudum. Cevap yazmadım böyle konuları nedense çok seviyorum yaa çok heyecanlı oluyor :) cevapta gelmiş ne güzell :)) bence şuandan itibaren güzel bir başlangıç yap ve devamını getirr :))
Bunu soylemek istiyorum ama ailelerin duymasindan cok korkuyorum ,cunku onlardan habersiz yapiyorumBuyuk sozu dinle bakim artik :)
Bence seni ciddiye almasi icin annenden dolayi ekledigini ve selam vermek istedigini yaz.nasil oldugunu sor ki muhabbet ilerlesin.
Canım pat diye ailesine söyleyecek değil ya,yada selam kısmını es geç annemle babanız iş arkadaşıymış de eskiden o yüzden ekledim dersin adam sana soracak beni nasıl ekledin nerden buldun daha önceden tanıyor muydun diye sen yok seni gruptan görüp ekledim dersen daha önceden tanışmıyoruz dersen ve daha sonra ilerleyen zamanlarda eskiden ailelerin tanıştığı öğrenirse işte o zaman yalancı konumuna düşersin.Bunu soylemek istiyorum ama ailelerin duymasindan cok korkuyorum ,cunku onlardan habersiz yapiyorum
Ya ben sonra dan aciklamaktan cekinmiyorumda su sira aileleri asla araya katmak istemiyorum . Ne annemin babasiyla is arkadasi oldugunu falan soylemek istemiyorum . Gruptan gorup ekledim demek te istemiyorum bak erkek avinda falan dicek her gordugu yakisikliyi ekliyor diye dusunucek belki . Ben sizi yanlislikla ekledim ama sizden cevap gelmeyince kötu oldum demeyi dusunuyorum nasil sizce ?Canım pat diye ailesine söyleyecek değil ya,yada selam kısmını es geç annemle babanız iş arkadaşıymış de eskiden o yüzden ekledim dersin adam sana soracak beni nasıl ekledin nerden buldun daha önceden tanıyor muydun diye sen yok seni gruptan görüp ekledim dersen daha önceden tanışmıyoruz dersen ve daha sonra ilerleyen zamanlarda eskiden ailelerin tanıştığı öğrenirse işte o zaman yalancı konumuna düşersin.
ya korkma bişey olmaz... :)Bak panikle hata yaptın okadar yinede yazdı :) artık hata yapmaa çok dikkatli olmalısın..Bizede noluyosa tek nefes oldukBunu soylemek istiyorum ama ailelerin duymasindan cok korkuyorum ,cunku onlardan habersiz yapiyorum
Yok canım bu cevap olmaz,yanlışlıkla eklediğin birisi için neden kötü oluyorsun der o zaman madem yanlışlıkla ekledin geride çıkarabilirdin diyebilir.Ya ben sonra dan aciklamaktan cekinmiyorumda su sira aileleri asla araya katmak istemiyorum . Ne annemin babasiyla is arkadasi oldugunu falan soylemek istemiyorum . Gruptan gorup ekledim demek te istemiyorum bak erkek avinda falan dicek her gordugu yakisikliyi ekliyor diye dusunucek belki . Ben sizi yanlislikla ekledim ama sizden cevap gelmeyince kötu oldum demeyi dusunuyorum nasil sizce ?
Ay canim benim bitanesiniz hepinizallahimmm nasil cevap yazmadin kiz sirf senin konuna bakmak icin bir heyecanla aciyorum. gordugum seye bak :) ay stresten olecem sayende yaz biran once "taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum cunnku ama tanisabiliriz istersen" yaz. hicte kotu olmaz azcik acik ol. hem dogru durust tanimadigin belki hic yuzyuze bile gelmeyecegin birinden neden bu kadar cekiniyorsun. yaz kurtul inan hicbisi kaybetmezsin. ayrica belki buyuk bir kazancin bile olur. sana abla tavsiyesi acik durust ol. seni tanimaya calisirsa zaten senin nasil biri oldugunu gorecek illa su evrede bisi ispatlamak zorunda deilsin. akisinds yasa hayati ;-)
bir uyeden soyle bi fikir geldi beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum cunku demem onerisi geldi . Bunu derim sonrasinda da iste fotograflarindan bir tane si hakkainda soru sorarimÖnce geçenki attığın mesajdan bahset, kendini hatırlat daha sonra da onda ilginç bulduğun bir şey sor. Okulu, yaşadığı yer, aktiviteleri, fotograflarından falan ilgini çeken veya ilgini çektiğini göstererek soru sor bence
Tum uyeler hepiniz bir tanesiniz olumlu -olumsuz yorum yapanlarinizda hepinizya korkma bişey olmaz... :)Bak panikle hata yaptın okadar yinede yazdı :) artık hata yapmaa çok dikkatli olmalısın..Bizede noluyosa tek nefes olduk
Dogruu bir uyeden beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum cunku , soyle demem onerisi geldi bunu der sonrasinda da fotograflarindan bir tanesiyle ilgili soru sorarim nasil ?Yanlislikla ekledigin birini silersin olur biter :)
Ayrica cvp yazmayinca niye kotu olasin, insan yanlis ekledi diye kotu mu olur.
Bunlarin hicbiri mantikli degil ama bu cumlelerin altta ki konusmak istiyorum mesajini algilar devam ederse bilemiyecegim tabi.
Olabilir canım, ama ya tanışmak istemiyorum dersebir uyeden soyle bi fikir geldi beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum cunku demem onerisi geldi . Bunu derim sonrasinda da iste fotograflarindan bir tane si hakkainda soru sorarimnasil ?
Icimin yaglari eridi valla sayin kayinbabacigimin ellerini simdiden opeyrumAy sakın tabısmıyoruz ama tanısabiliriz yazma çok klişe bana öyle yazanları engelliyodum cevap vermeden :) bencede annenin selamını o arada sende hürmetlerini ilet sevgili kayınbabacığına :))))))
Ama canim o da taniyormuyum seni diye bi soru sormus ona cevap da vermem lazim sanki ?Olabilir canım, ama ya tanışmak istemiyorum derseo yüzden direk can alıcı bir konudan girebilmek adına dedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?