- 24 Kasım 2013
- 238
- 78
- 323
- 35
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Ay canim benim bitanesiniz hepinizAynen ya bunu demek istiyorum , diycem hatta bakalim cevap vericekmi , oh dediginiz gibi kaybedicegim bisey olamaz zaten
Baak canıım de ki o bi klübe mi ne üyeymiş ordan ekledim dedin ya en başta yanlıslıkla dedin..Şimdide de ki o klübe baktım sonra seni hatırladım annenle babam eskiden birlikte calısıyodu o arab akarken yanlıslıkla ekledim sonrada selam verim diye silmedim dersin nasıl?Dogruu bir uyeden beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum cunku , soyle demem onerisi geldi bunu der sonrasinda da fotograflarindan bir tanesiyle ilgili soru sorarim nasil ?
Tamam onuda yazabilirim evetBence bunuda yazabilirsin 'yanlışlıkla eklemiştim bunuda size belirtmiştim ama bi iyi günler önemli değil cevabı bile vermediğiniz için sinirlendim tekrar vurgulamak istedim ' gibi, düzenlemsinide sen yaparsın
Bence benim dediğim daha ağırdan satma sonuçta bi ağırlığın olsun o düşsün peşine srn sadece ona kendini gösterdin gerisini o yapsınIcimin yaglari eridi valla sayin kayinbabacigimin ellerini simdiden opeyrumAma su an soylemek istemiyorm valla :S
bir uyeden beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum cunku , soyle demem onerisi geldi bunu der sonrasinda da fotograflarindan bir tanesiyle ilgili soru sorarim nasil sence ?
aynen yaz bence hicbisi kaybetmezsin. umarim oda hemen cvp verir dahada uzamaz su tanisma fasli :) yok siz bu hizla birkac ay sonra birbirizin tam olarak ne is yaptigini ogreneceksiniz :) hadi hayirlisi tatlim dua ediyorum senin icin :)
Ama canım ilk attığı yanlışlıkla ekledim mesajını çiğnemiş olmazmı hepten batırmasın biraz toparlasın ordan burdan :))Baak canıım de ki o bi klübe mi ne üyeymiş ordan ekledim dedin ya en başta yanlıslıkla dedin..Şimdide de ki o klübe baktım sonra seni hatırladım annenle babam eskiden birlikte calısıyodu o arab akarken yanlıslıkla ekledim sonrada selam verim diye silmedim dersin nasıl?
Yok ama öyle bi yazacakki bakın şöyleAma canım ilk attığı yanlışlıkla ekledim mesajını çiğnemiş olmazmı hepten batırmasın biraz toparlasın ordan burdan :))
Yarın bu zamanlar gelir cevabı.Kizlar Beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum cunku :) dedim ve gonderdim haydi bismillah
Kizlar Beni taniyor olamazsiniz bende sizi tanimiyorum cunku :) dedim ve gonderdim haydi bismillah
Canim demistim ya hani ailemi uzaktan yakindan karistirmak istemiyorum . Ters bir tepkiyle karsilasinca aileler arasi problem olacagindan korkuyorum :SYok ama öyle bi yazacakki bakın şöyle
Merhaba..Kusura bakma ilk xxx klübüne bakıyodum ordada seni görünce nerden tanıyorum dedim..Annemle baban aynı yerde çalışmıslardı..O ara bakarken ekledim yanlıslıkla sonrada silme gereği duymadım tanıdık diye selam verim dedim der olmazmı
Cok sagol canim fikirlerin yorumlarin icin , Insallah hayirli haberler :)İlla anneni karistirmayacaksin, tanismiyoruz ama gruptan dikkatimi cektiniz eklemek istedim , rahatsiz etmemisimdir umarim. Nasilsiniz bu arada?
Benden bukadar , ben yatar, guzel haberlerini okurum ins yarin.
Hayirlisi olsun.
ama tanıyosun ayy ilerlerse arkadaslıgınız bunları hep aklında tutmak zorunda kalıcaksın çünkü insan sölediği yalanları unutup pot kırabiliyo dikkat et...
ah görmedim canım ben onu pardon..Canim demistim ya hani ailemi uzaktan yakindan karistirmak istemiyorum . Ters bir tepkiyle karsilasinca aileler arasi problem olacagindan korkuyorum :S
KesinnlikleYarın bu zamanlar gelir cevabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?