- 24 Kasım 2013
- 238
- 78
- 323
- 35
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Vaooıvvv süper olurdu ama Yazdı kızcemiz mesajıYok ama öyle bi yazacakki bakın şöyle
Merhaba..Kusura bakma ilk xxx klübüne bakıyodum ordada seni görünce nerden tanıyorum dedim..Annemle baban aynı yerde çalışmıslardı..O ara bakarken ekledim yanlıslıkla sonrada silme gereği duymadım tanıdık diye selam verim dedim der olmazmı
yani evetAyyy fazla kasmayin kızlar
Seni tavlamak için yaptım der olur biter
Problem degil canim benim , konu baya hizli ilerliyorah görmedim canım ben onu pardon..
Yazdim gitti , benim yazdigim da fena degil haniVaooıvvv süper olurdu ama Yazdı kızcemiz mesajı
Cumartesiye girdik bile kızKesinnlikleama yarin c.tesi az uyanik ol be adam yaa
Hadi inşallahYazdim gitti , benim yazdigim da fena degil hani
H.b canım yerinde olsam doğruyu söylerdim. Olurya ilerde ciddi bişeyler olursa yalancı konumuna düşebilirsinInsallah , hosgeldin canim , hayirli haberlerle
Valla ya , hic cevap gelmemesinden de korkuyorum haniCumartesiye girdik bile kızSenin cevap artık pazar gunü gelir.
Cocugu tavlamak icin neler yapmisim , bence hosuna giderH.b canım yerinde olsam doğruyu söylerdim. Olurya ilerde ciddi bişeyler olursa yalancı konumuna düşebilirsin
Cocugu tavlamak icin neler yapmisim , bence hosuna gideryani insallah
Hayir tanismiyoruz, gecende boylr bir durum olmustu diyip hatirlat oncelikle. Daha sonra hemen ilgi alanindan bir sey sor. Mesela bana da yazan bir cocuk vardi, ki normalde imkansiz cevap vermezdim. Meslegimile ilgili can alici zekice bir sey sordu cevap vermek zorunda hissettimAma canim o da taniyormuyum seni diye bi soru sormus ona cevap da vermem lazim sanki ?
Artikin cok geccc , gonderdim bileHayir tanismiyoruz, gecende boylr bir durum olmustu diyip hatirlat oncelikle. Daha sonra hemen ilgi alanindan bir sey sor. Mesela bana da yazan bir cocuk vardi, ki normalde imkansiz cevap vermezdim. Meslegimile ilgili can alici zekice bir sey sordu cevap vermek zorunda hissettim
Oyle deme kizz , cok kotu degildi sanki gonderdigim mesaj ha ?Yine yanlis mesaj
Cocuga cevap vermesi icin bir kapi acacatin kiz, zaten on saatte cevap veriyor sen de direk bana sorusuna cevap verip kacmissin
Degil ama acik kapi yok, simdi cocugun ne demesini bekliyoruz ki?Oyle deme kizz , cok kotu degildi sanki gonderdigim mesaj ha ?
Ne diye ekledin o zaman demesi disinda herseyi diyebilirDegil ama acik kapi yok, simdi cocugun ne demesini bekliyoruz ki?
Yani ama bilmiyorum bana cevap vermeyecek gibime geliyor, sankicdalga gecermis gibi tanisiyor muyuz hayir tanismiyoruz ok by gibiNe diye ekledin o zaman demesi disinda herseyi diyebilir
Degil ama acik kapi yok, simdi cocugun ne demesini bekliyoruz ki?
Yani ama bilmiyorum bana cevap vermeyecek gibime geliyor, sankicdalga gecermis gibi tanisiyor muyuz hayir tanismiyoruz ok by gibiinsallah yanilirim, hanicbir sohbet konusu acsan daha iyiydi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?