Annemin is arkadasinin oglu

Hakkında hayırlısı olsun

Tatillerde turkiyeye giderim veya o buraya gelir belki :) , ay neleri dusunuyoruz ama tabi gelecegi dusunup oyle hareket etmek lazim .
canım çok zor olur öyle. Çok büyük ilişkiler bile az görüşmeden biter. Hiç zorlama bence denk gelirse denk gelir de ya da Türkiye ye döndüğünde sanaldan değil de belki doğrudan falan karşılaşırsın. Zaten eleman duysa uzaktasın ilgilenmez bece

Oyle mi diyorsun ? Bi sansimi deniyeyimmi yinede yaa :) ? Su an arkadaslik istegi gonderdim bu arada artik gelismeleri burdan paylasicam haydi bissmiillahh

Hadi hayırlısı.Belli mi olur ama çok ümitlenme derim. Erkekler kanlı canlı yanında isterler hatunları hele de ilişki yeni başlıyorken.Hoş belki o da beğenir az rastlanan siber aşk olarak başlar devam eder.

Ayy insallah oyle olur hayirlisi olsun artik . Henuz kabul etmedi ama bakalim artik :))

Bir avuç insanın üye olduğu grupta sadece ona istek gönderme
Hepsine gönder, yoksa konuşmaya başlarsanız çabuk anlaşılır durum.
Onaylarsa senin arkadaşları görecek çünkü

Gerçi bilmiyorum ne grubu, özel bir hobi falansa gönderileri görmek için ekledim herkesi dersin.

ayy ben böyle konuları çok seviyorum,dizi film gibi aynen
sanırım faceden arkadaşlık yolladın,hadi hayırlı uğurlu olsun ve şansın bol olsun canım.yalnız faceye en güzel resmini koymayı unutma,takipteyim.

Bende oyle dusundum ama arkadaslarim kapali yani arkadasim olsa bile arkadaslarimi goremiycek , yanlislikla nerdeyse tum grubu eklemisim hepsinden ozur diledim derim eger fotograflarimi gorurse ikna olur gibime geliyor ama cok emin olmamak lazim begenemeyedebilir yani

neredeyse tüm grubu nasıl yanlışlıkla ekleyeceksin???
tek tek hepsine davet göndermen lazım, bunun "yanlışlık" olabilmesi için gerçekten "salak" olman lazım
gruptan haber alabilmek, paylaşımları görebilmek için de bari de başka türlü haber alamayacağını düşündüğün için herkesi eklediğini zannetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…