- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Hakkında hayırlısı olsunTalibim yok malesef yurtdisinda oldugumdan dolayi yabanci erkeklerden geliyor onuda ben istemiyorum , kendi memleketimden istiyorum .
Sevgilisi yok cunku hicbir fotografinda sevglisinin fotosunu veya paylasiminda sevgi , askla ilgili bisey paylastigini gormedim . Ama insallah baska birinden hoslanmiyordur , eger oyle birseyde varsa zaten engellerim silerim hani :)
Amin cok sagolun :)Hakkında hayırlısı olsun
Tatillerde turkiyeye giderim veya o buraya gelir belki :) , ay neleri dusunuyoruz ama tabi gelecegi dusunup oyle hareket etmek lazim .konuya birden dalmış gibi olucam galiba ama yurtdışında isen tanışsan bile nasıl olacak?
canım çok zor olur öyle. Çok büyük ilişkiler bile az görüşmeden biter. Hiç zorlama bence denk gelirse denk gelir de ya da Türkiye ye döndüğünde sanaldan değil de belki doğrudan falan karşılaşırsın. Zaten eleman duysa uzaktasın ilgilenmez beceTatillerde turkiyeye giderim veya o buraya gelir belki :) , ay neleri dusunuyoruz ama tabi gelecegi dusunup oyle hareket etmek lazim .
Oyle mi diyorsun ?canım çok zor olur öyle. Çok büyük ilişkiler bile az görüşmeden biter. Hiç zorlama bence denk gelirse denk gelir de ya da Türkiye ye döndüğünde sanaldan değil de belki doğrudan falan karşılaşırsın. Zaten eleman duysa uzaktasın ilgilenmez bece
Oyle mi diyorsun ?Bi sansimi deniyeyimmi yinede yaa :) ? Su an arkadaslik istegi gonderdim bu arada artik gelismeleri burdan paylasicam haydi bissmiillahh
Basladik vallataarruza başlamışız
Ayy insallah oyle olur hayirlisi olsun artik . Henuz kabul etmedi ama bakalim artik :))Hadi hayırlısı.Belli mi olur ama çok ümitlenme derim. Erkekler kanlı canlı yanında isterler hatunları hele de ilişki yeni başlıyorken.Hoş belki o da beğenir az rastlanan siber aşk olarak başlar devam eder.
edince napıcan plan var mı?Ayy insallah oyle olur hayirlisi olsun artik . Henuz kabul etmedi ama bakalim artik :))
Hemen kusura bakmayin yanlislikla ekledim dicem , tamam sorun degil der arkadasliktan cikarirsa zaten olay bitmistir , ama konuyu uzatirsa konusursa bende devam ederim artikedince napıcan plan var mı?
sadece yanlıslıkla ekledim dersen siler canım benceHemen kusura bakmayin yanlislikla ekledim dicem , tamam sorun degil der arkadasliktan cikarirsa zaten olay bitmistir , ama konuyu uzatirsa konusursa bende devam ederim artik
Hemen kusura bakmayin yanlislikla ekledim dicem , tamam sorun degil der arkadasliktan cikarirsa zaten olay bitmistir , ama konuyu uzatirsa konusursa bende devam ederim artik
sadece yanlıslıkla ekledim dersen siler canım bence
Ben o sekilde eklemek istemiyorum yani benim onu tanidigimi bilmesin istiyorum , soyle dusundum , oncelikle onun uye oldugu bi gruba bende uye oldum simdi ve ekliycem , zaten bi avuc uyesi oldugu icin yanlislikla ekledim yeni telefonuma alismaya ccalisiyorum derim sizle birlikte bicok kisiyede istek gondermisim yanlislikla demeyi dusundum . Sonrasinda konu acarsa eyvallah devam ederim yok kisa keserse bende kisa keserim uzatmam yani , sizce nasil ? mantiklimi ? :)
Yok malesef ama ortak grup varOrtak arkadaş var dimi facebookta
Bende oyle dusundum ama arkadaslarim kapali yani arkadasim olsa bile arkadaslarimi goremiycek , yanlislikla nerdeyse tum grubu eklemisim hepsinden ozur diledim derim eger fotograflarimi gorurse ikna olur gibime geliyor ama cok emin olmamak lazim begenemeyedebilir yaniBir avuç insanın üye olduğu grupta sadece ona istek gönderme
Hepsine gönder, yoksa konuşmaya başlarsanız çabuk anlaşılır durum.
Onaylarsa senin arkadaşları görecek çünkü
Gerçi bilmiyorum ne grubu, özel bir hobi falansa gönderileri görmek için ekledim herkesi dersin.
Bende oyle dusundum ama arkadaslarim kapali yani arkadasim olsa bile arkadaslarimi goremiycek , yanlislikla nerdeyse tum grubu eklemisim hepsinden ozur diledim derim eger fotograflarimi gorurse ikna olur gibime geliyor ama cok emin olmamak lazim begenemeyedebilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?