Annelerimiz çok benziyo.Benim annem de çayı bir bardaktab fazla içince küfür eder bana.sen mi alıyon bardak bardak içeceğğğn der.Isrardan cok koz olarak kullanıyor.gecen arkadaslarima tatli yapip goturmeme bile izin vermedi.malzemeleri ben almiyormusum diye
Kıyamam çok üzüldüm. Onlar anne baba değil. Ne iş olursa olsun girinBenim ailem de böyle.Mezun olup geldim 2015te iş ilanlarına başvuru yapıyordum annem utanmıyosun evde oturmaya diye başlıyordu.Duymadığım hakaret kalmazdı.çağrı merkezinde işe başladım bide kpss kursuna yazıldım 2015te o yıl.haftaiçi çalışıp hafta sonu kursa gidiyordum.kurs parasını kendm ödedim filan.Ona rağmen bir hafta sonu odamda ders çalışırken kapıyı açıp bizim hizmetimizi görmüyosun bize çay vermiyosun diye diye önümdeki kitapları yerlere fırlatmıştı.Okul mu okuyacan ilkokula mı dönecen ekmeksiz diye bağırmıştı.sonuç kpss yi bıraktım özele döndüm şu an işsizim her gün 18 yaşındaki kardeşimden bile küfür duyarak evde oturuyorum salgından önce iyi kötü çalışıyordum.Evimde kalmaya utanmıyo musun diye başlar her sabah annem.18 yaşındaki kardeşim zehir ye kahvaltı yerine der.babam akşam gelir kaç para getirdin bu akşam eve der.ben 25 yaşımdan beri dayanmaya çalışıyorum.Annem evde asalak şunu yap asalak bunu yap der adım asalak evet.Babam da ekmeksiz der.Allah büyük inş sen kurtulursun
Valla ayni sorunu bende yasamistim basima kaldin demisti. 15 yil oldu hic unutmadim. Sende unutmicaksin. Ama annen diye saygi duymaya para kazandiginda eksiklerini alip yemeklere gotureceksin. En kotu bir bankanin cagri merkezine basvur. Butun banklarin oldugu listeyi ac tek tek basvur kendi sitelerine girip. Ben o donem mulakattan mulakata kosmustum. Bolumun nedir bilmiyorum ama kpss girip belki memurluk sana gore degil. Annem kpss formunu getirdiginde yirtmistim. Sen aileni bosver de sen gercekten nasil bir is istiyorsun ona odaklan. SevgilerYeni mezunum.Kpss sinavina girdim ama sonuc acıklandı atanamayacagim bir puan aldım.iş arıyorum bulamıyorum.annem de en kucuk tartısmamızda "diplomalısın ama işsizsin.hep böyle bize muhtac kalacaksım" diyorkariyer yapmak icin cabalıyorum ama iş bulamıyorum ki kariyer yapayım.Annem babama karşı beni bilerek kışkırtıyor.en son telefonumu elimden aldılar "git çalıs para kazan kendin al" dediler.ki bunlar yaptıklarinın yarısı bile etmez.Malesef evde sıgıntı gibi yasiyorum.
Bana ne tavsiye edersiniz sıkışmış kalmış gibiyim.Ne yapmalıyım ?
Şuanki okuduğum konudan daha vahim bu yazılanlar.şuan kaç yaşındasınız? Ya inanamıyorum çok üzüldümBenim ailem de böyle.Mezun olup geldim 2015te iş ilanlarına başvuru yapıyordum annem utanmıyosun evde oturmaya diye başlıyordu.Duymadığım hakaret kalmazdı.çağrı merkezinde işe başladım bide kpss kursuna yazıldım 2015te o yıl.haftaiçi çalışıp hafta sonu kursa gidiyordum.kurs parasını kendm ödedim filan.Ona rağmen bir hafta sonu odamda ders çalışırken kapıyı açıp bizim hizmetimizi görmüyosun bize çay vermiyosun diye diye önümdeki kitapları yerlere fırlatmıştı.Okul mu okuyacan ilkokula mı dönecen ekmeksiz diye bağırmıştı.sonuç kpss yi bıraktım özele döndüm şu an işsizim her gün 18 yaşındaki kardeşimden bile küfür duyarak evde oturuyorum salgından önce iyi kötü çalışıyordum.Evimde kalmaya utanmıyo musun diye başlar her sabah annem.18 yaşındaki kardeşim zehir ye kahvaltı yerine der.babam akşam gelir kaç para getirdin bu akşam eve der.ben 25 yaşımdan beri dayanmaya çalışıyorum.Annem evde asalak şunu yap asalak bunu yap der adım asalak evet.Babam da ekmeksiz der.Allah büyük inş sen kurtulursun
Adini soyadini ozelden yaz. Yani arkadad soylemis yularida youtube olursa tiklandikca kazaniyosun sanirim. Ben pek anlamam ama eger youtubede tiklandikca kazanacaksan hesabin adini ver bana tum apartmandan basliyim herkesin telefonunu tek tek alirim tiklarim dinletirim zorlaSosyal medyadan yapiyorum ama tutmuyor malesef.3000 takipcili hesabim var yine de tutmuyor
Haberiniz varmi bircok magaza giyim magazasi personel ariyor sartlari gayet iyi 500 lira yemek parasi yol parasi var asgari ucrt ve arti prim. Yani su donemde bir avmlere gidip basvursaniz kariyerimdrn cv biraksaniz. Bazen tecrubesiz elemanda ariorlar. Siz hangi sehirdesiniz acaba ozeldende yazabilirsinizBenim ailem de böyle.Mezun olup geldim 2015te iş ilanlarına başvuru yapıyordum annem utanmıyosun evde oturmaya diye başlıyordu.Duymadığım hakaret kalmazdı.çağrı merkezinde işe başladım bide kpss kursuna yazıldım 2015te o yıl.haftaiçi çalışıp hafta sonu kursa gidiyordum.kurs parasını kendm ödedim filan.Ona rağmen bir hafta sonu odamda ders çalışırken kapıyı açıp bizim hizmetimizi görmüyosun bize çay vermiyosun diye diye önümdeki kitapları yerlere fırlatmıştı.Okul mu okuyacan ilkokula mı dönecen ekmeksiz diye bağırmıştı.sonuç kpss yi bıraktım özele döndüm şu an işsizim her gün 18 yaşındaki kardeşimden bile küfür duyarak evde oturuyorum salgından önce iyi kötü çalışıyordum.Evimde kalmaya utanmıyo musun diye başlar her sabah annem.18 yaşındaki kardeşim zehir ye kahvaltı yerine der.babam akşam gelir kaç para getirdin bu akşam eve der.ben 25 yaşımdan beri dayanmaya çalışıyorum.Annem evde asalak şunu yap asalak bunu yap der adım asalak evet.Babam da ekmeksiz der.Allah büyük inş sen kurtulursun
29 yaşındayımŞuanki okuduğum konudan daha vahim bu yazılanlar.şuan kaç yaşındasınız? Ya inanamıyorum çok üzüldüm
Biliyorum.Dışardan sgk mı ödüyorum stajyer smmm yim.Bu kodla stajımı devam ettirmek zorundayım.Sekreterlik yaparken de giriş kodumu konuşup muhasebeci yaptırdım tabi her yer kabul etmiyoHaberiniz varmi bircok magaza giyim magazasi personel ariyor sartlari gayet iyi 500 lira yemek parasi yol parasi var asgari ucrt ve arti prim. Yani su donemde bir avmlere gidip basvursaniz kariyerimdrn cv biraksaniz. Bazen tecrubesiz elemanda ariorlar. Siz hangi sehirdesiniz acaba ozeldende yazabilirsiniz
Hiç mi eleman arayan yer yokBiliyorum.Dışardan sgk mı ödüyorum stajyer smmm yim.Bu kodla stajımı devam ettirmek zorundayım.Sekreterlik yaparken de giriş kodumu konuşup muhasebeci yaptırdım tabi her yer kabul etmiyo
Ben de öyle yerlerde çalıştım smmm ofislerinde ama verdiği para asgari ücrettrn bile azdı ailem işten çıkarttı.Bir de 2 yıl çalıştım hiçbir şey öğretmediler çay kahve yap temizlik yap notere bankaya git atoya git evrakları topla.2 yıl böylr geçti.ii öğrenemedim.sonra başka yerlere başvurdum almadılar ben de bıraktım.sırf ruhsatımı alıyım diye sgk mı ödüyorum her ay.ruhsatı alsam da çalışamam hoş ama dursun.2 yıl çalıştığım yerde başlatmıştım.Ön muhasebeye de aylarca aradım iş yok olan da çok uzakta otobüs yok o saatte.ben de kasık fıtığı ameliyatı olmam gerekiyordu onu oldum 3 gün önce.o yüzden şimdi çalışmıyorum.o kızlar şanslıymş ben asmmmo ya gittiğimde stajı kazanıp yer bulamadığı için staj dosyası yananlar var dyen oldu.iş kısmet işiHiç mi eleman arayan yer yok
Çok mu küçük bir yerdesiniz
Önmıhasebe tutarım deyip konuşun sigortanı da şimdi kimin üzerinden ödüyorsan öyle devam
Cidden ilginç geldi yani o sınavı geçip staja başladın da işsiz kalmak
Sonuçta yan ofisteki SMMM de 4 tane kız var muhtemelen lise mezunu çok da tecrübeli değil gençler
Bu tarz yerler yok mu SMMM çoğu yanında stajyer istiyor ıvır zıvır iş yaptırıyor
Haklısınız ama SMMM stajyerlerinin yaptığı iş çoğu zaman bu aldığı maaş daBen de öyle yerlerde çalıştım smmm ofislerinde ama verdiği para asgari ücrettrn bile azdı ailem işten çıkarttı.Bir de 2 yıl çalıştım hiçbir şey öğretmediler çay kahve yap temizlik yap notere bankaya git atoya git evrakları topla.2 yıl böylr geçti.ii öğrenemedim.sonra başka yerlere başvurdum almadılar ben de bıraktım.sırf ruhsatımı alıyım diye sgk mı ödüyorum her ay.ruhsatı alsam da çalışamam hoş ama dursun.2 yıl çalıştığım yerde başlatmıştım.Ön muhasebeye de aylarca aradım iş yok olan da çok uzakta otobüs yok o saatte.ben de kasık fıtığı ameliyatı olmam gerekiyordu onu oldum 3 gün önce.o yüzden şimdi çalışmıyorum.o kızlar şanslıymş ben asmmmo ya gittiğimde stajı kazanıp yer bulamadığı için staj dosyası yananlar var dyen oldu.iş kısmet işi
Allah yardımcın olsun...bende üni.yeni bitirmistim 24 yasimda annem banada cok eziyet etmistir ki ben calisiyordum bide.evlen git basimami kalcan hergün bir sürü tartisma en sonunda evlendim çok şükürde...kpss hazirlanmama izin bile vermedi sizi cok iyi anlıyorum kpss kazanana kadar size destek olmali bi işe girip calissaniz nasil ders caliscaksinizYeni mezunum.Kpss sinavina girdim ama sonuc acıklandı atanamayacagim bir puan aldım.iş arıyorum bulamıyorum.annem de en kucuk tartısmamızda "diplomalısın ama işsizsin.hep böyle bize muhtac kalacaksım" diyorkariyer yapmak icin cabalıyorum ama iş bulamıyorum ki kariyer yapayım.Annem babama karşı beni bilerek kışkırtıyor.en son telefonumu elimden aldılar "git çalıs para kazan kendin al" dediler.ki bunlar yaptıklarinın yarısı bile etmez.Malesef evde sıgıntı gibi yasiyorum.
Bana ne tavsiye edersiniz sıkışmış kalmış gibiyim.Ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?