Annemin işsizim diye bana kötü davranması ?

Benim ailem de böyle.Mezun olup geldim 2015te iş ilanlarına başvuru yapıyordum annem utanmıyosun evde oturmaya diye başlıyordu.Duymadığım hakaret kalmazdı.çağrı merkezinde işe başladım bide kpss kursuna yazıldım 2015te o yıl.haftaiçi çalışıp hafta sonu kursa gidiyordum.kurs parasını kendm ödedim filan.Ona rağmen bir hafta sonu odamda ders çalışırken kapıyı açıp bizim hizmetimizi görmüyosun bize çay vermiyosun diye diye önümdeki kitapları yerlere fırlatmıştı.Okul mu okuyacan ilkokula mı dönecen ekmeksiz diye bağırmıştı.sonuç kpss yi bıraktım özele döndüm şu an işsizim her gün 18 yaşındaki kardeşimden bile küfür duyarak evde oturuyorum salgından önce iyi kötü çalışıyordum.Evimde kalmaya utanmıyo musun diye başlar her sabah annem.18 yaşındaki kardeşim zehir ye kahvaltı yerine der.babam akşam gelir kaç para getirdin bu akşam eve der.ben 25 yaşımdan beri dayanmaya çalışıyorum.Annem evde asalak şunu yap asalak bunu yap der adım asalak evet.Babam da ekmeksiz der.Allah büyük inş sen kurtulursun

Kıyamam çok üzüldüm. Onlar anne baba değil. Ne iş olursa olsun girin

Valla ayni sorunu bende yasamistim basima kaldin demisti. 15 yil oldu hic unutmadim. Sende unutmicaksin. Ama annen diye saygi duymaya para kazandiginda eksiklerini alip yemeklere gotureceksin. En kotu bir bankanin cagri merkezine basvur. Butun banklarin oldugu listeyi ac tek tek basvur kendi sitelerine girip. Ben o donem mulakattan mulakata kosmustum. Bolumun nedir bilmiyorum ama kpss girip belki memurluk sana gore degil. Annem kpss formunu getirdiginde yirtmistim. Sen aileni bosver de sen gercekten nasil bir is istiyorsun ona odaklan. Sevgiler

Şuanki okuduğum konudan daha vahim bu yazılanlar.şuan kaç yaşındasınız? Ya inanamıyorum çok üzüldüm

ekonomiden de mi haberleri yok? herkes issiz.. kim kolayca is buluyor da siz bulacaksiniz. 90 alsaniz bila atamalar yok dogru duzgun. mezun cok.. telefon almak ne alaka.. baska konular da mi var?

Çok guzel bır meslegınız var.Keşke muayenehanenızı acsanız.Gercı aılenız desteklemez.Şaka gıbı bazı ınsanlar gercekten.Ne bu ofke?

Mezun olduktan sonra is buluncaya kadar gecen sure en moral bozucu donem sizinki gibi ailelerde.
Benzer seyler yasamistim.
Is bulmak icin elinizden geleni yapin.
Inanin sonraki donemleriniz cok guzel olacak.
Kesinlikle simdi yasadiginiz kadar kotu olmayacak.
Sabredin simdilik, gececek...

Sosyal medyadan yapiyorum ama tutmuyor malesef.3000 takipcili hesabim var yine de tutmuyor
Adini soyadini ozelden yaz. Yani arkadad soylemis yularida youtube olursa tiklandikca kazaniyosun sanirim. Ben pek anlamam ama eger youtubede tiklandikca kazanacaksan hesabin adini ver bana tum apartmandan basliyim herkesin telefonunu tek tek alirim tiklarim dinletirim zorla sonra tum cevreme yayarim. Mahalledekilerin ellerinden alir tiklarm ben yaparim yani.soyleyebilirsn

Haberiniz varmi bircok magaza giyim magazasi personel ariyor sartlari gayet iyi 500 lira yemek parasi yol parasi var asgari ucrt ve arti prim. Yani su donemde bir avmlere gidip basvursaniz kariyerimdrn cv biraksaniz. Bazen tecrubesiz elemanda ariorlar. Siz hangi sehirdesiniz acaba ozeldende yazabilirsiniz

Çok üzüldüm bu konu içinde okuduklarıma

Bir komşumun kızı var. Okumadı da.
Üretim sıfır tamamen tüketici olarak yaşar.
Ailesinin ekonomik durumu çok kötü olduğu halde lüksleri, gereksiz istekleri bitmez.
Annesine ev işinde yardım bile etmez.
Tüp parası olmayan babasına abur cubur siparişleri verir falan.
Annesi kızdığında bana ne doğurmasaydınız diyor.
Babası ise çalışma kızım olsun ben bir ömür bakarım sana diyor.

Ben bunu da yanlış buluyorum.
Tembelliğe yönlendirmiş ve uzun vadede çocuğa zarar olduğu için ama böylesi de olmaz.

Mezun insanın işsizlik psikolojisi yeterince yıpratıcı zaten. O boşluğu kimse istemez ki..
Yazıklar olsun gerçekten böyle anne babalara.

Biliyorum.Dışardan sgk mı ödüyorum stajyer smmm yim.Bu kodla stajımı devam ettirmek zorundayım.Sekreterlik yaparken de giriş kodumu konuşup muhasebeci yaptırdım tabi her yer kabul etmiyo

Aılen cok degısık. Meslegının dısı bı ıs bıle olsa bulursan calıs o evden ayrıl bence.

Biliyorum.Dışardan sgk mı ödüyorum stajyer smmm yim.Bu kodla stajımı devam ettirmek zorundayım.Sekreterlik yaparken de giriş kodumu konuşup muhasebeci yaptırdım tabi her yer kabul etmiyo
Hiç mi eleman arayan yer yok

Çok mu küçük bir yerdesiniz

Önmıhasebe tutarım deyip konuşun sigortanı da şimdi kimin üzerinden ödüyorsan öyle devam

Cidden ilginç geldi yani o sınavı geçip staja başladın da işsiz kalmak

Sonuçta yan ofisteki SMMM de 4 tane kız var muhtemelen lise mezunu çok da tecrübeli değil gençler

Bu tarz yerler yok mu SMMM çoğu yanında stajyer istiyor ıvır zıvır iş yaptırıyor

Ben de öyle yerlerde çalıştım smmm ofislerinde ama verdiği para asgari ücrettrn bile azdı ailem işten çıkarttı.Bir de 2 yıl çalıştım hiçbir şey öğretmediler çay kahve yap temizlik yap notere bankaya git atoya git evrakları topla.2 yıl böylr geçti.ii öğrenemedim.sonra başka yerlere başvurdum almadılar ben de bıraktım.sırf ruhsatımı alıyım diye sgk mı ödüyorum her ay.ruhsatı alsam da çalışamam hoş ama dursun.2 yıl çalıştığım yerde başlatmıştım.Ön muhasebeye de aylarca aradım iş yok olan da çok uzakta otobüs yok o saatte.ben de kasık fıtığı ameliyatı olmam gerekiyordu onu oldum 3 gün önce.o yüzden şimdi çalışmıyorum.o kızlar şanslıymş ben asmmmo ya gittiğimde stajı kazanıp yer bulamadığı için staj dosyası yananlar var dyen oldu.iş kısmet işi

Haklısınız ama SMMM stajyerlerinin yaptığı iş çoğu zaman bu aldığı maaş da

Bitecek stajın diye dişini sıkıyor herkes

Geçmiş olsun sağlık her şeyden önemli ama ailenizin neden işten çıkarttığını anlamadım

SMMM olunca neden iş bulamayacaksınız umutsuz olmayın

Az para veriyolar diye çıkarttılar işten.Migrosa gir kasiyerlik yap yürüyerek gider gelirsin dediler hem parası daha çokmuş diye.Ki 600binlik iki evimiz var birinde oturuyoruz ihtitaçları yok yani.Ruhsatı alınca da her işi yapmanızı bekliyorlar bilmeden yapılacak işler değil.Staj süresi 3 yıl 3 yılda bile her şey öğrenilmiyo.Bana eski çalıştığım mali müşavir bile bırak zaten ruhsat bile pahalı kızım.bu yaştan sonra sıfırdan olmaz dedi ki biliyorum da olmaz.Keşke konu umutsuzluk olsa ama değil iş bilmemek

Allah yardımcın olsun...bende üni.yeni bitirmistim 24 yasimda annem banada cok eziyet etmistir ki ben calisiyordum bide.evlen git basimami kalcan hergün bir sürü tartisma en sonunda evlendim çok şükürde...kpss hazirlanmama izin bile vermedi sizi cok iyi anlıyorum kpss kazanana kadar size destek olmali bi işe girip calissaniz nasil ders caliscaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…