Benim ailem de böyle.Mezun olup geldim 2015te iş ilanlarına başvuru yapıyordum annem utanmıyosun evde oturmaya diye başlıyordu.Duymadığım hakaret kalmazdı.çağrı merkezinde işe başladım bide kpss kursuna yazıldım 2015te o yıl.haftaiçi çalışıp hafta sonu kursa gidiyordum.kurs parasını kendm ödedim filan.Ona rağmen bir hafta sonu odamda ders çalışırken kapıyı açıp bizim hizmetimizi görmüyosun bize çay vermiyosun diye diye önümdeki kitapları yerlere fırlatmıştı.Okul mu okuyacan ilkokula mı dönecen ekmeksiz diye bağırmıştı.sonuç kpss yi bıraktım özele döndüm şu an işsizim her gün 18 yaşındaki kardeşimden bile küfür duyarak evde oturuyorum salgından önce iyi kötü çalışıyordum.Evimde kalmaya utanmıyo musun diye başlar her sabah annem.18 yaşındaki kardeşim zehir ye kahvaltı yerine der.babam akşam gelir kaç para getirdin bu akşam eve der.ben 25 yaşımdan beri dayanmaya çalışıyorum.Annem evde asalak şunu yap asalak bunu yap der adım asalak evet.Babam da ekmeksiz der.Allah büyük inş sen kurtulursun