Annemin istekleri

Ben agdayi bırakın kaşıni bile alamam annemin. Agdaci çağırın o yapsın. Ama altını temizler banyosunu bile yaptirirdim. O yüzden sizi gayet iyi anlıyorum hak da veriyorum. Dişini niye size yıkatmak istedi onu anlayamadım.

Merhabalar annem şu sıralar hastanede.Babamla dönüşümlü bakıyoruz yaklaşık 2 ay olacak hastaneye gideli.Girip çıkıyor .Neyse asıl konuya gelelim.

Annemin bakımıyla ilgili konularda şimdiye kadar sorun yaşamadım.Banyosu v.s hatta çok önceleri altını temizlediğimde olmuştur hiç gocunmam bu tür şeyleri bebek sever gibi yapıyorum.Yalnız bu sefer ki talebi beni çok zorladı..Özel bölgesini temizlememi istedi.Birde babam vardı yani ıykk oldum .Perdeyi çektim anca öyle oldu.Annemde olsa başkası için böyle şeyler yapmaktan tiksiniyorum.Bu tür konular bana hala normal gelmiyor.Önceki yattığında refakatçilerden biri anneme ağda yaptım sana da yapayım demiş.Benmi utangacım insanlar mı çok rahat anlamadım.
Senden isticek tabi evladısın kimden isticek? Eldiven takıp yapsaydın keşke.

O olay çok önceden olan bir olaydı 4 gün kadar kalmıştı hastanede.Şimdi kendi gidiyor tuvaletine gitmesede sorun değil yattığı yerde yine yaparım .Şeker hastası.Böbrek hastası.

Mükemmel değilim çoğu kişi beni topa tutacak biliyorum ama ben buyum değişik konular olduğunda garipsiyorum. Tek kız olduğum içinde benden başka yapacak kimse yok.Keşke bir kızkardeşim olsaydı .Ağda gibi zorlandığım konular ona basit gelirdi belki.

Sizi anlayabiliyorum , herkes sız anne degılsınız galıba dıye hemen yargılamıs ama yerı geldıgınde anne evladının kusmğunu temızlerken bıle kendı mıdesı bulanabılıyor.
Bunlar yadırganacak şeyler değil, insanlar tiksinebilirler bndan daha doğal ne var. En güzeli annenıze kuaforden bır agdacı cagırıp yaptırın bence.Yapamdığınız durumlarda da günlük hastabakıcı tutup basında durarak dıger ıslerı yaptırabılırsınız.

Kimse basına gelmeden anlayamaz bu durumlar,dışardan herkese annen değil mi niye tıksınıyorsun yap demek kolay.

Back
X