Annemin kalbini kiracam,kiramiyorum.Sussam olmuyor susmasam olmaz.

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
Selam,bugün ikinci konum ama gerçekten darlandim,annemi kirmamak için geldim size yazayım dedim.Annem,özünde iyi ama bı o kadar bana düşkün ama bu düşkünlüğünden sıkıldım gerçekten.Bugun akşam bana gelmis kardeşimle sürpriz diye girdi içeri.Hosgeldin anne dedim keşke arasaydin. Bi anda aklıma düştün dedi,ki gunduzde beş-on dakikasına uğrayıp gitmişti ve telefonda şimdi saydım 5 kere konusmusuz.Hayir,gelsin sorun bu degil,oğlumun babasıyla günlük rutin tartismamizi yaşadık,evde gerginlik hakim(gündüz uğradığında iyiydik)neyse ben eyvah dedim içimden,kızım X yandin. Ben ne kadar belli etmemeye calissamda,benim bu adam olamamış yüzü asık,bişey isteyecek oldu bende değil annemden istedi.Narararammm,annem bana bir bakış attı aa anne sen daha yakınsın uzativer dedim. Benim anlatmayacagimi bildiğinden gidip adama sormuş oda anlatmış tartistigimizi. Su an annemin yuzu kipkirmizi turşu satiyor,vücudu kasinmaya basladi ve saniyede ofkuyor,pufluyor. Sizin annenizde böyle mi napayım ben nerelere gideyim,gideyim gözüme bı kamyon kestireyim kasasına atlayıp bilmediğim yerlere mı gideyim napayım.

Ben bir sorun göremedim. En azından abartılacak bir durum yok.
Su an bu evde olsanız koşarak uzaklasirsiniz. Annemin tek odak.noktasi benim dünyada başka hiç bişeyle ilgilenmiyor. Tartışmaktan değil de annemin biz tartıştık diye depresyona girmesinden sıkıldım.

Her ailede tartışma olur, annenizle babanız hiç tartışmaz mıymış?

Bu kadar büyütürse yok yere sarpa sarar.
genel de tartışmalar,ablaminda mutlu evliliği var. Sanırım bundan dolayı ama bende mutluyum oğlumla keyifli vakit geçirip gezip egeniyorum sanıyo ki ben kocami seviyorum bana böyle davranışa üzülüyorum alakası yok offf

gerçekten özür dilerim kardesim,böyle konu acmak istemezdim ama valla çok sıkıldım. Hakkını helal et üzmek istemezdim.

gerçekten özür dilerim kardesim,böyle konu acmak istemezdim ama valla çok sıkıldım. Hakkını helal et üzmek istemezdim.
Yok rica ederim o nasıl söz, benimde duygularım depreşik:), bana annem biraz uzak durduğu ve sahip çıktığı hissini vermediği için olsa gerek ben çocuklarıma çokk düşkünüm, sanırım evlendiklerinde bende senin annen gibi olacam :)))

Su an bu evde olsanız koşarak uzaklasirsiniz. Annemin tek odak.noktasi benim dünyada başka hiç bişeyle ilgilenmiyor. Tartışmaktan değil de annemin biz tartıştık diye depresyona girmesinden sıkıldım.
Bu gereksiz endişelenenleri engellemek zorundasınız,
Ben acayip daralıyorum beni benden daha çok önemseyen ,merak eden,pimpirikli tiplere.
Benim hayatım, benim kavgam,
Senden akıl ya da yardım istemedikçe uzak dur,diyorum abartan herkese,annem olması inan hiçbir şeyi değiştirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…