- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Su an bu evde olsanız koşarak uzaklasirsiniz. Annemin tek odak.noktasi benim dünyada başka hiç bişeyle ilgilenmiyor. Tartışmaktan değil de annemin biz tartıştık diye depresyona girmesinden sıkıldım.Ben bir sorun göremedim. En azından abartılacak bir durum yok.
genel de tartışmalar,ablaminda mutlu evliliği var. Sanırım bundan dolayı ama bende mutluyum oğlumla keyifli vakit geçirip gezip egeniyorum sanıyo ki ben kocami seviyorum bana böyle davranışa üzülüyorum alakası yok offfHer ailede tartışma olur, annenizle babanız hiç tartışmaz mıymış?
Bu kadar büyütürse yok yere sarpa sarar.
gerçekten özür dilerim kardesim,böyle konu acmak istemezdim ama valla çok sıkıldım. Hakkını helal et üzmek istemezdim.Keşke benim annemde bana azıcık minnacık düşkün olsa beni savunsa korusa arka çıksa benim onun için değerli olduğumu hissettirse...
Neyse annemi özledim...
Söyle annene sana biri zarar verecek kalbini kıracak diye korkmasın.
Annemle aramızda 45 dakikalık mesafede var bir aya benim mahalleye taşınacaklar Allah yardimcim olsun.Ay ayni kayinpederim...:)
Gerci uzaktayiz ama telefondan bile hissediliyor depresyonu....anliyorum
AminAnnemle aramızda 45 dakikalık mesafede var bir aya benim mahalleye taşınacaklar Allah yardimcim olsun.
Yok rica ederim o nasıl söz, benimde duygularım depreşik:), bana annem biraz uzak durduğu ve sahip çıktığı hissini vermediği için olsa gerek ben çocuklarıma çokk düşkünüm, sanırım evlendiklerinde bende senin annen gibi olacam :)))gerçekten özür dilerim kardesim,böyle konu acmak istemezdim ama valla çok sıkıldım. Hakkını helal et üzmek istemezdim.
İnşallah olmazsin,gerçekten bunaltıcı çünkü.Yok rica ederim o nasıl söz, benimde duygularım depreşik:), bana annem biraz uzak durduğu ve sahip çıktığı hissini vermediği için olsa gerek ben çocuklarıma çokk düşkünüm, sanırım evlendiklerinde bende senin annen gibi olacam :)))
Böyle dusunmusseniz yazmaya ugrasmasaydiniz. Konumda yorum yapın diye yalvardigimi hatırlamıyorum,şimdi az öteye gidebilirsin.Konu açmak için açılmış yüzlerce konudan bi tanesi ...
kırmadım da yarın kvdemi arayacak ve onun kardeşlerini ogluzuna söyleyin kızımı uzmesin diyecek artık utanıyorum valla kvdemden,kardeşlerinden.Sakın bu sebeplerden annenizi kırmayın lütfen.
Böyle dusunmusseniz yazmaya ugrasmasaydiniz. Konumda yorum yapın diye yalvardigimi hatırlamıyorum,şimdi az öteye gidebilirsin.
Bu gereksiz endişelenenleri engellemek zorundasınız,Su an bu evde olsanız koşarak uzaklasirsiniz. Annemin tek odak.noktasi benim dünyada başka hiç bişeyle ilgilenmiyor. Tartışmaktan değil de annemin biz tartıştık diye depresyona girmesinden sıkıldım.
ay süpermiş ya, onları arayıp kocanı şikayet mi ediyor. çok hoşkırmadım da yarın kvdemi arayacak ve onun kardeşlerini ogluzuna söyleyin kızımı uzmesin diyecek artık utanıyorum valla kvdemden,kardeşlerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?