Annemin kalbini kiracam,kiramiyorum.Sussam olmuyor susmasam olmaz.

Keşke benim annemde böyle olsa. Ne güzel bir derdiniz var, derdinize özendim resmen.9 yıllık evliyim. Annem ile aramda 1 saat mesafe vardı 4 kez geldi bana 9 yılda. Doğum yaptım erken 1 gün kaldı yanımda. 1 yıldır yurt dışındayım. En azından uzak der üzülmem dedim.şimdi de ne kardeşlerim arıyor nede annem.
Eşinize söyleyin annene yansıtmasın tartışmanızı.

Bence sizin esinizle sorunlariniz var huzur vermeyen annenizmis gibi düsünüyorsun.
Kadinin icine doguyor demek ki tartismanin ortasinda basıyor sizi :))

söyledim dikkat etmiyor bazen,sizinki de zormuş Allah yardımcınız olsun

Bence sizin esinizle sorunlariniz var huzur vermeyen annenizmis gibi düsünüyorsun.
Kadinin icine doguyor demek ki tartismanin ortasinda basıyor sizi :))
yok huzur vermeyen olarak düşünmüyorum,ama benim mutsuzlugumla oda mutsuz olmasın istiyorum. İstiyorum ki biraz daha rahat olsun biz tartışınca sabaha kadar uyumamazlik etmesin,gezsin dolassin istiyorum. Ve evet eşimle problemliyim ve annem onda dokuzunu bilmezken bu halde. Hatta geçen gün annemlerin arkadaşlarının kızı dayak yemiş eşinden,annem de ağlamış benim kizlarimda mutsuzda bana soylemiyorlar mı diye. Annemin arkadaşı anlatti.

Yaa kiyamam nasil güzel kalpli biri anneniz .o zaman onu hep iyi oldugunuza ikna edeceksiniz. baska yolu yok :))

Anne evhamli olunca zordur.Siz herseyi ve herkesi ona gore ayarlamak zorunda kalirsiniz..
Bir de ailevi konular acildiginda bir gun ölecek iste ariyacaksin...vs gibi yaklasimlar ne tarz bir cozum uretiyor anlamiyorum.Kaldi ki hepimiz öleceğiz ..Bu tarz yaklasimlar cozum uretmiyor aksine sucluluk duygusu ile sorunu yansitan arkadasi kotu etkiliyor..
Ayni hassasiyet kayinvalideler icin olmuyir niyeyse...O sa bir anne halbu ki...
Konu sahibi arkadasim bir kac konuda denk gelince yazma gereksinimi hissettim..

içinde bulunduğum durumu çok güzel ozetlemissiniz sağolun. Fakat ben kvdemede aynı hassayitle yaklaşıyorum,emin olun ki evlatlarından daha fazla yakınlık gösteriyorum.

içinde bulunduğum durumu çok güzel ozetlemissiniz sağolun. Fakat ben kvdemede aynı hassayitle yaklaşıyorum,emin olun ki evlatlarından daha fazla yakınlık gösteriyorum.
Yanlis anlamayin size demedim hatta size bir gun olecek annen ariyacaksin diyenlere soyledim..Ustunu kapatmaktan baska bir ise yaramıyor bence...
Size gelince bence ortam ve kisileri annenize gore ayarlamaktan vazgecin..v birazda bu benim sorunum kendim cozsem daha iyi zaten yeterince arkamda oldugunu biliyorlar anne dersen belki farkli düşünmeye baslar..

Ben aslında gucluyum,çok büyük sorunlar olmadıkça kolay kolay dert etmem hakkımı savunurum,harcatmam kendimi oda biliyor bunu ama işte anne yüreği napalim çok teşekkür ederim anlatmak istediğimi çok iyi anladınız.

Peki sizce cozum nedir yani dusundunuz mu . anliyorum sizi bu durumu bu olaylaei da idare etmek cok zor

Peki sizce cozum nedir yani dusundunuz mu . anliyorum sizi bu durumu bu olaylaei da idare etmek cok zor
çözüm bulamadım,düşündüm taşındım ne yaptıysam olmadi. Annem sanırım bana asik,bayramda gittigimiz yerlerde saclarimi oksayarak'Allah ım nazarlardan koru,sen kizimi muhafaza et' diyerek gittik misafirliğe. Valla güzel değilim alakam yok guzellikle anneme sorun Ahu derya gibi kızım der. Böyle işte ne yaparsa yapsın Allah yokluğunu gostermesin. Alışmaya çalışacam yada birakacam idare etmeyi.

Alismaya calisin. sonucta o sizin anneniz kotulugunuzu hic bir zaman istemez :) kendince size destek oluyo galiba . sizin olaylaeinizdan habersiz nesiz kendi kendine bir seyler halletmeye calisiyor. her nekadar boylede olsa sizin her daim iyiliginizi ister :) nasil siz yavrunuz icin evliligi surduruyorsunuz o da sizin icin oyle :)

bende konuyu açınca farkettim,annem gibi oluyorum kvdemde şimdi oğlum,sabahtan beri 10 kere aradım sıcakta parka gitmesin,belki acikmistir bişeyle yedireversen diye,kvdem beni azarladi 3 tane evlat büyüttüm ben dedi : ( bu konuyu açtığım iyi oldu annem gibi olmayacam

Taşınacakları evin temeline dinamit koyun bence yakınlık sıkıntı, kimin ailesi olursa olsun. Ara sıra her normal insan gibi tartışıyoruz, büyütecek bi şey yok. Valla sen depresyona gireceksin diye tartışmaya da korkar oldum kocamla deyin.

kocamla tartışmaktan geri durmuyorum,ama annem anlayacak diyede Yusuf Yusuf çekiyorum. Zor iş vesselam. Anlamaz ah anlasa neler dedim neler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…