- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Pişmansınız galiba... Neyse bu kısım beni ilgilendirmiyor fakat anneniz yine bir boşanma olur ele güne ne deriz diye sürekli sizi kontrol ediyor olabilir...[/QUOT elalemi takmaz, bosansam onun yanında mutluyum saniyor. Yani esiminde bana annem gibi davranmasini istiyor. Hep sevsin,cok sevsin,mutlu etsin,çok mutlu etsin. Adam da melek değil ki napayım elimde ki adam bu napayım.
söyledim dikkat etmiyor bazen,sizinki de zormuş Allah yardımcınız olsunKeşke benim annemde böyle olsa. Ne güzel bir derdiniz var, derdinize özendim resmen.9 yıllık evliyim. Annem ile aramda 1 saat mesafe vardı 4 kez geldi bana 9 yılda. Doğum yaptım erken 1 gün kaldı yanımda. 1 yıldır yurt dışındayım. En azından uzak der üzülmem dedim.şimdi de ne kardeşlerim arıyor nede annem.
Eşinize söyleyin annene yansıtmasın tartışmanızı.
yok huzur vermeyen olarak düşünmüyorum,ama benim mutsuzlugumla oda mutsuz olmasın istiyorum. İstiyorum ki biraz daha rahat olsun biz tartışınca sabaha kadar uyumamazlik etmesin,gezsin dolassin istiyorum. Ve evet eşimle problemliyim ve annem onda dokuzunu bilmezken bu halde. Hatta geçen gün annemlerin arkadaşlarının kızı dayak yemiş eşinden,annem de ağlamış benim kizlarimda mutsuzda bana soylemiyorlar mı diye. Annemin arkadaşı anlatti.Bence sizin esinizle sorunlariniz var huzur vermeyen annenizmis gibi düsünüyorsun.
Kadinin icine doguyor demek ki tartismanin ortasinda basıyor sizi :))
Yaa kiyamam nasil güzel kalpli biri anneniz .o zaman onu hep iyi oldugunuza ikna edeceksiniz. baska yolu yok :))yok huzur vermeyen olarak düşünmüyorum,ama benim mutsuzlugumla oda mutsuz olmasın istiyorum. İstiyorum ki biraz daha rahat olsun biz tartışınca sabaha kadar uyumamazlik etmesin,gezsin dolassin istiyorum. Ve evet eşimle problemliyim ve annem onda dokuzunu bilmezken bu halde. Hatta geçen gün annemlerin arkadaşlarının kızı dayak yemiş eşinden,annem de ağlamış benim kizlarimda mutsuzda bana soylemiyorlar mı diye. Annemin arkadaşı anlatti.
içinde bulunduğum durumu çok güzel ozetlemissiniz sağolun. Fakat ben kvdemede aynı hassayitle yaklaşıyorum,emin olun ki evlatlarından daha fazla yakınlık gösteriyorum.Anne evhamli olunca zordur.Siz herseyi ve herkesi ona gore ayarlamak zorunda kalirsiniz..
Bir de ailevi konular acildiginda bir gun ölecek iste ariyacaksin...vs gibi yaklasimlar ne tarz bir cozum uretiyor anlamiyorum.Kaldi ki hepimiz öleceğiz ..Bu tarz yaklasimlar cozum uretmiyor aksine sucluluk duygusu ile sorunu yansitan arkadasi kotu etkiliyor..
Ayni hassasiyet kayinvalideler icin olmuyir niyeyse...O sa bir anne halbu ki...
Konu sahibi arkadasim bir kac konuda denk gelince yazma gereksinimi hissettim..
bugün konuştum ama etkili olacağını düşünmüyorum sağolun zaman ayiridinizBayan X diyeceksiniz büyük sıkıntı umarım kısa sürede cozersiniz. En iyi yol konuşma yolu onun dışında yol göremedim..
Yanlis anlamayin size demedim hatta size bir gun olecek annen ariyacaksin diyenlere soyledim..Ustunu kapatmaktan baska bir ise yaramıyor bence...içinde bulunduğum durumu çok güzel ozetlemissiniz sağolun. Fakat ben kvdemede aynı hassayitle yaklaşıyorum,emin olun ki evlatlarından daha fazla yakınlık gösteriyorum.
Ben aslında gucluyum,çok büyük sorunlar olmadıkça kolay kolay dert etmem hakkımı savunurum,harcatmam kendimi oda biliyor bunu ama işte anne yüreği napalim çok teşekkür ederim anlatmak istediğimi çok iyi anladınız.Yanlis anlamayin size demedim hatta size bir gun olecek annen ariyacaksin diyenlere soyledim..Ustunu kapatmaktan baska bir ise yaramıyor bence...
Size gelince bence ortam ve kisileri annenize gore ayarlamaktan vazgecin..v birazda bu benim sorunum kendim cozsem daha iyi zaten yeterince arkamda oldugunu biliyorlar anne dersen belki farkli düşünmeye baslar..
Yani evet ama şöyle anlatayım eşimle problemlerim var,zaten evde gerginim sevmiyorum evinde kocamida lakin annem geldiğinde sevgi pitircigi oluveriyorum olur da bi falso verirsem aramalar mjslar,gelmeler iki katına çıkacak. Sevmiyorum dedim ama adam da buna razı gelmek zorunda değil,sürekli surat asan laf sokan bı kvdesi var,şimdilik bişey demiyor ama ilerde patlarsa bu benim evladımin aleyhine anlatamiyorum,yoruluyorum. Rol yapmaktan idare etmekten.
çözüm bulamadım,düşündüm taşındım ne yaptıysam olmadi. Annem sanırım bana asik,bayramda gittigimiz yerlerde saclarimi oksayarak'Allah ım nazarlardan koru,sen kizimi muhafaza et' diyerek gittik misafirliğe. Valla güzel değilim alakam yok guzellikle anneme sorun Ahu derya gibi kızım der. Böyle işte ne yaparsa yapsın Allah yokluğunu gostermesin. Alışmaya çalışacam yada birakacam idare etmeyi.Peki sizce cozum nedir yani dusundunuz mu . anliyorum sizi bu durumu bu olaylaei da idare etmek cok zor
çözüm bulamadım,düşündüm taşındım ne yaptıysam olmadi. Annem sanırım bana asik,bayramda gittigimiz yerlerde saclarimi oksayarak'Allah ım nazarlardan koru,sen kizimi muhafaza et' diyerek gittik misafirliğe. Valla güzel değilim alakam yok guzellikle anneme sorun Ahu derya gibi kızım der. Böyle işte ne yaparsa yapsın Allah yokluğunu gostermesin. Alışmaya çalışacam yada birakacam idare etmeyi.
bende konuyu açınca farkettim,annem gibi oluyorum kvdemde şimdi oğlum,sabahtan beri 10 kere aradım sıcakta parka gitmesin,belki acikmistir bişeyle yedireversen diye,kvdem beni azarladi 3 tane evlat büyüttüm ben dedi : ( bu konuyu açtığım iyi oldu annem gibi olmayacamAlismaya calisin. sonucta o sizin anneniz kotulugunuzu hic bir zaman istemez :) kendince size destek oluyo galiba . sizin olaylaeinizdan habersiz nesiz kendi kendine bir seyler halletmeye calisiyor. her nekadar boylede olsa sizin her daim iyiliginizi ister :) nasil siz yavrunuz icin evliligi surduruyorsunuz o da sizin icin oyle :)
Hayli zor bir şey. Keşke kendinize bunu yapmasanız.bana göre genelde kötü ne gözümde ne gönlümde diyeyimde annemlere karşı hep bir mutluluk rolu,yoruluyorum.
kocamla tartışmaktan geri durmuyorum,ama annem anlayacak diyede Yusuf Yusuf çekiyorum. Zor iş vesselam. Anlamaz ah anlasa neler dedim neler .Taşınacakları evin temeline dinamit koyun benceyakınlık sıkıntı, kimin ailesi olursa olsun. Ara sıra her normal insan gibi tartışıyoruz, büyütecek bi şey yok. Valla sen depresyona gireceksin diye tartışmaya da korkar oldum kocamla deyin.
keske ama biraz daha yapmak zorundayım herşeyin zamanı var.Hayli zor bir şey. Keşke kendinize bunu yapmasanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?