Annemin kalbini kiracam,kiramiyorum.Sussam olmuyor susmasam olmaz.

Annen aranizda bir tartisma olmasin. esin ile iyi gecinin manasinda guya esinin tarafinintutuyo gibisine surat asiyo ama gecer bence :)

Annen aranizda bir tartisma olmasin. esin ile iyi gecinin manasinda guya esinin tarafinintutuyo gibisine surat asiyo ama gecer bence :)
Değil,eşimi bı kaşık suda bogacaklar bütün hata bende olduğunu bilseler dahi mutlu değilim,evli kalmak istemiyorum desem bugün hallederler. Ama benim de bi tane evladım var,anlamıyorlar.

Hiç ya annen olmasaydı, ona bir şey olursa çok ararsın anneciğini.... vs. Şeklinde gereksiz duyar kasmayacağım. Ben sizi anladım, her şeyin fazlası zarar. Kadın kendi hayatı yokmuş gibi davranıp, hep tepenizde.. özellikle o eşinizin tarafını arayıp saydırması çok feci...size kötü yansıyordur bu mutlaka.. konuşmanız gerekiyor bence

telefonda şifre ile uğraşmaktan nefret ederim ama iki aydır şifreli çok kurnaz bı şekilde actiriyor ben bişeyle uğraşırken Didiliyor : )
Sorsanıza annenize ? Nedir bu sıkıntısı diye ? Ben olsam sorarım, gerçi benim belirli setlerim vardır annem oradan tasamaz ama arkadaş gibiyiz. Her zaman derim işin içinden çıkılmaz bir durum olduğu zaman sana söylerim diye... Evliliğimin ilk zamanları annem bana kan kusturdu resmen, evlendiğimi kabul edemedi kadın. Sürekli aramalar , nerdesiniz diye sormalar, geç gitsek değişik haller falan :))) sonra oturdum konuştum düzeldi şükür ! :)

İşte bu ya, kendi hayatı var babam emekli oldu bu sene gezmek istiyorsanız her yeri ama annem benden uzak kalamaz gidemez. Düşünün ki on dakikalık mesafeden ev aldilar. Sevmiyor değilim çok seviyorum ama biraz nefes almak istiyorum.

Anladim. mecburen o zaman annenizi de idare etmeniz gerekecek. oglunuz icin katlanilmis oluyo bi nevi buna da
Yani evet ama şöyle anlatayım eşimle problemlerim var,zaten evde gerginim sevmiyorum evinde kocamida lakin annem geldiğinde sevgi pitircigi oluveriyorum olur da bi falso verirsem aramalar mjslar,gelmeler iki katına çıkacak. Sevmiyorum dedim ama adam da buna razı gelmek zorunda değil,sürekli surat asan laf sokan bı kvdesi var,şimdilik bişey demiyor ama ilerde patlarsa bu benim evladımin aleyhine anlatamiyorum,yoruluyorum. Rol yapmaktan idare etmekten.

Her yolu denedim emin olun asamadim,kvdemi aramış sabah gerçekten sabrım tukeniyor. O kadının biseyden haberi yok,suçu yok günahı yok. Bazen keşke çok uzaklara gitsem dedirtiyor. Ama arayacam artık kiracam kvdemi ve kardeşini arama insanlar bizim problemimizle uğraşmak zorunda değil. Herkes sen gibi olmak zorunda değil,onlar evlatlarına alan bırakıyor nefes aldırıyor ama sen bunaltiyosun diyecem. Kesin stresten hasta olacak ama kvdemi aramasaydi valla buraya yazıp rahatladım deyip,ustune gitmeyecektim. Ayıp ya valla ayıp.

Gerçekten ayıp ediyor. Evlatlarının boşanma veya sorun yasama durumunu kabul edemeyecek derecede takıntılı bir anneniz var .. acaba psikolojik bir sorunu olabilir mi.?

Gerçekten ayıp ediyor. Evlatlarının boşanma veya sorun yasama durumunu kabul edemeyecek derecede takıntılı bir anneniz var .. acaba psikolojik bir sorunu olabilir mi.?
bosandigimda çok mutluydu,her gün yeni bişey şey alıyordu,para veriyordu git gez hava al diyerek beni öyle mutlu sanıyordu ama benim evladım mutlu değildi,o mutlu olmayınca ben nasıl mutlu olabilirim. Ben onun evladiysam oda benim evladım. Ama ben annem kadar bağımlı yasamayacam,kendi başının çaresine bakacak yasa geldiğinde elimi,etegimi cekecen üzerinden.

Eşinizle boşanıp tekrardan mı barıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…