- 27 Nisan 2022
- 24
- -23
- 1
- 28
Arkadaşlar iki bebekli bir anneyim köye girmeden annemi gormek istedim size geliyorum dedim ilk abimin evine gittim ve orda bir gece kaldim ertesi gunde ordan kalkip annemlere gittin gormeye tabi iki cocukla sicakta buru kucagimda biri elimde cok zor sekiz kardesiz biz annemde herkesi çağırmış bahcede ekmek yapmış tabi kalabalik herkesin dort beş tane cocugu var neyse herkes dagildi evine gitti iki abim ve esleri kaldi aksam oldu bahceye çayı getirdik benim cocuklarim durmuyor zaten biri 8 aylik digeri 3 ikiside surekli agliyor yengeme bebek arabasını alabilirmiyim bebegi uyutcam dedim onun ogluda 4 yaşında icindeydi cikartabilirsen oglumu al dedi kucagima alip cikartmaya calistim cikmadi yengemde yavaş oğlumun canini acitiyorsun dedi ben o lafi duyunca aşırı sinirlendim cocuklarimi alip eve gittim hazırlanıp kimseye haber vermeden evime gittim aralarinda en uzakta oturan benim butun herkes ayni sitede oturuyor 20 dakika yuruyorum sonra minibuse biniyorum 45 dakikda gidiyor sinirlenmemim sebebi ben cok uzaktan onlar icin gelirken bana yardimci olmamaları ama haber vermeden gittigim hic haksizim nasıl özür dilecegimi bilemiyorum annem cok kırılmıştı çok üzülmüştü