Annemin kalbini kırdım

Beklentiler her zaman insanı üzer. Anneniz üzülmüştür tabiki ama dünyada gonlu6en kolay alınan insanlar annelerdir ve en çok kırılan insanlar da öyle. Benim bir çocuğum var bir yılı aştı annemi görmüyorum gontulu konuşuyoruz ama yan yana olmak gibi değil. Çok özledim ama oğlumun durmayacagini ve abilerimim çocukları çok hırçın onlar benim oğluma vuruyo diye pek gitmiyorum. Gidince kalabalık olacak zaten siz de tüm duruma hakimsiniz yine de beklentiye girmeniz yanlış. 45 dk da çok uzak sayılmaz kendi bebek arabanızla gitseydinjz

İki çocukla bunalmışsınız, bu olay yaşanınca da kopmuşsunuz anladığım kadarıyla.
Yani benim görümcem 8 aylık çocuğunu uyuyacak olsa, çocuğumu ikna edip indirmeye çalışırım arabadan, neticede biri takılıyor, öteki uyuyacak ihtiyaci olanın alması daha mantikli. İnat edip inmezse de görümceme kusura bakma inmiyor derim.
Yengeniz baştan Kıllık yapmış,
"indirebiliyorsan indir" diyerek. Ben bu cevap karşısında indirmeye bile teşebbüs etmezdim. Orda kimin çocuğu daha kıymetli yarışması yapılmıyor,ihtiyacı olana verilir. Herkesin çocuğu kendine kıymetli.

Artı bu durumda ben yengerndenözür dilemezdim açıkçası. Onun da bir ihtiyacin olduğunda umurumda olmazdı, hepsi bu.

Annemizin gönlünü alın kafi.

Bunu biz nerden bilelim🙄😐 madem bebegin arabada uyuyor arabasini gotureceksin her yere ya da gitmeyeceksin bitti. Birde hakli gibi tavirlar🙄ya sizin gibi insanlar cidden iliskilerin katilisiniz😐😂 biri osursada nem kapsam diye bakarsiniz
Aynenn aynennn kadın da birşey dememiş yani konu sahibi gibi o da annelik iç güdüsüyle yavrusunu korumuş ne var bunda aaa kalk ordan halanın çocuğu uzaklardan gelmiş diye çocuğu çıkarsa konu sahıbı canım yengem der dururdu.

Yenge hanım sizin komşudan istediğiniz bebek arabasından kendi çocuğunu kendi kaldırmalıydı. Bu konuda hatalı. Ama sizin verdiğiniz tepkide abartı olmuş. Anneniz sen özür dilemeniz gerekir.

Sizin kullandığınız kanguruyu niye istedi, siz niye tamam dediniz anlamdım. Bu kadar samimi olup da çocuğunu kaldırmaya teşebbüs etmemesi hoş olmamış.

Yani siz kalkıp birinin evine gitseniz çocuklarınız surekli ağlasa birinden bisey rica edemicekmisiniz ayni sekilde benim evime cocuklu misafir gelse boyle yapmam
O da çocuk farkındamısınız üstelik 4 yaş genelde kıskanç ve asabi sahiplenme yaşı inatcı oluyorlar .

Valla anamnez biz de köydeyken milleti toplardık ki sürekli gelen giden olmasın.
Her gelene ayrı hizmet, ayrı yemek vs vs vs.
Köy yerlerinde topluca olmasının nedenlerinden biri de bu.
Herkes topluca gelsin, o geldi ben gelmedim hesabı yapılmasın.
Annem bile komşu oturmalarında bunu yapardı.
Ha çok misafir olurdu yorulurduk ama hepsi aradan çıkardı bir kaç ay kafa rahat aKOŞDAJDKLDJD
Kuzu köye kırk yılın başı gelen kişi için anlarım ama bu kız zaten aynı şehirde farklı semtte oturuyor ailesinden

İ
Kravat takıp işe gitmesin de bi zahmet bebek arabası dışında bir yerde oturabilsin yani. Bana her şeyden bağımsız olarak bu inanılmaz garip geldi
Oturuyorsa bile ,8 aylık bir bebek ağlarken ,annesi bak bebek ağlıyor hadi sen in oğlum demeliydi . O da laftan anlayabilecek bir yasta. 3 yaşına girecek oğluma izah etsem bu durumu iner bebek arabasından sorunsuz bir şekilde

Çocugunuz 4 yaşına gelince bu yorumu hatırlayın 4 yaşındaki çocuk kravat takıp işe gitmiyor
Yapmayın allahaşkına farklı gelişen , takvim yaşına paralel gelişmeyen çocuk bile üçgeni kareyi bilmiyor ama o eşya ona ait mi başkasının mı biliyor !

3 aylık bebeyle ruh hali dalgalanmaları 😁 bebek arabasıyla gitseydiniz yada evde minder gibi bişey varsa onu alabilirdiniz. Ne diyim yıllar sonra bu tribinize güleceksiniz 😁

Ben konuda 8 kardeş hepsinde 4-5 çocuk+ anne = yaklaşık 40 kişi aynı evde nasıl oluyor onu hala anlamaya çalışıyorum...gözümde canlandıramadım bile o derece... sizin evler kaç metrekare?

Bı de evde o kadar çocuk varken komşudan ödünç araba almak? 30 dan fazla çocuk 10 dan fazla yetişkin var evde, kimsenin mi arabası yok da komşudan ödünç aldınız?

Son düzenleme:
3 aylık bebeyle ruh hali dalgalanmaları 😁 bebek arabasıyla gitseydiniz yada evde minder gibi bişey varsa onu alabilirdiniz. Ne diyim yıllar sonra bu tribinize güleceksiniz 😁
İki vesayit değiştirip gidilen bir yerde ki iki çocukla elinde valiz de vardır. Bebek arabasını ac,kapat taşı zor olurdu sanırım. Belki o yüzden almamıştır yanına.

Ben konu sahibinin yerinde olsam iki çocukla gitmezdim bir daha . Özleyen benim evime gelsin cociklar buyuyene kadar derdim.

İki vesayit değiştirip gidilen bir yerde ki iki çocukla elinde valiz de vardır. Bebek arabasını ac,kapat taşı zor olurdu sanırım. Belki o yüzden almamıştır yanına.

Ben konu sahibinin yerinde olsam iki çocukla gitmezdim bir daha . Özleyen benim evime gelsin cociklar buyuyene kadar derdim.
Bebek arabasını almamış olabilir tabiki ama annesinin evi sonuçta evin içine geçip çocuğu uyutabilirdi yada minder, sünger gibi bişey bulup çocuğu yatırabilirdi. Zaten çocukla misafirlik bile çekilmiyo.

Bebek arabasını almamış olabilir tabiki ama annesinin evi sonuçta evin içine geçip çocuğu uyutabilirdi yada minder, sünger gibi bişey bulup çocuğu yatırabilirdi. Zaten çocukla misafirlik bile çekilmiyo.
İki gündür uyumuyor demiş aralardaki mesajlarında. Yerini yadirgayan bir bebek demekki. Benimki de öyleydi ki hala öyle. Aileme kalmaya 2 günden fazla gitmem bu sebepten.

Artık yoruldugu için, büyük ihtimal bahçe de kucağında tutuyordu. bebek arabasina koyup iki sallarim uyur belki diye düşünmüştür .

Ben konuda 8 kardeş hepsinde 4-5 çocuk+ anne = yaklaşık 40 kişi aynı evde nasıl oluyor onu hala anlamaya çalışıyorum...gözümde canlandıramadım bile o derece... sizin evler kaç metrekare?

Bı de evde o kadar çocuk varken komşudan ödünç araba almak? 30 dan fazla çocuk 10 dan fazla yetişkin var evde, kimsenin mi arabası yok da komşudan ödünç aldınız?
Bahçedelermiş ..hep bir araya gelmiş dışarda bahçede oturuyorlarmış

Back
X