• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kardeşime ve bana olan davranışları arasındaki fark

Belki kardeşin sinirli asabi diye suyuna gitmeye çalışıyordur. Sana daha yakın olduğu için kızdığında alınganlığı kardeşinden fazla oluyordur? Olumlu düşün birazda hangisi daha mantıklı geliyor?
banada öyle söylüyor fakat niye insan kızına daha az kızım der
oğluna daha çok oğlum der bunu anlamıyorum

banada öyle söylüyor fakat niye insan kızına daha az kızım der
oğluna daha çok oğlum der bunu anlamıyorum

Canım ya sen ne kadar içlenmişsin böyle sarılasım geldi.
Ağız alışkanlığı olmuştur rica ede ede düşünme öyle şeyler, herkesin mizacı farklı sevgi sözle olmuyor. Ne kadar şanslısın sizi ayırmamış davranış olarak.

oooooo böyle anneler çok hiç kafana takma takınca bişey olmuyor tecrübe yazıyor ;)))

Benden 1 buçuk yaş küçük bir erkek kardeşim var
Küçüklüğünden beri çok asi ve sinirli bende hep ortalığı sakinleştirmeye çalışan biriyim
Annemin hep zor günlerinde yanında olmaya çalışıyorum kardeşim benim kadar değildir
Fakat annem kardeşime daha yumuşak davranıyor,kardeşim annemi üzdüğünde annem daha çabuk affediyor
Annem çok güzel söz söyleyen birisi değil kardeşime oğlum diye hitap eder genelde bana az kızım der
Arkadaş gibiyiz çok fedakardır ve başka hiç bir ayrımcılığı yoktur ama ben onu kızdurdığımda bana günlerce surat asarken kardeşimi çabuk affediyor
Oğlum olacağına 5 tane kızım olsun der ama öyle değil işte
Siz olsanız ne yapardınız
Annenize bağımlı mısınız
Günde kaç kez konuşursunuz ve size küstüğünde ne yaparsınız

ANNEM OLSAYDIDA BÖYLE SORUNUM OLSAYDI
KIYMATİNİ BİLİR SIKI SIKI SARILIRDIM

sorsamda kabul etmez başka konuda ayrımcılık yapmıyor hatt kardeşime söylemeyip bana söylediği çok sırrı vardır fakat ona daha yumuşak davranıyor
sorduğumdada o çok fevri o yüzden diyor
bence haklı. fevri olduğu için ılımlı davranıyordur.

Anneni biraz kıskanıyorsun sanırım :)
Ama bence gayet ilgisi güzel, sorun yok gibi boşuna kendine dert etme derim.

Canım ya sen ne kadar içlenmişsin böyle sarılasım geldi.
Ağız alışkanlığı olmuştur rica ede ede düşünme öyle şeyler, herkesin mizacı farklı sevgi sözle olmuyor. Ne kadar şanslısın sizi ayırmamış davranış olarak.
davranış olarak yapmıyor evet
insan kaç yaşında olursa olsun güzel bir söz istiyor işte
fevri olamıyorum ben annem üzülünce ben çok üzülüyorum ama kardeşim benim kadar düşünceli değil

Anneni biraz kıskanıyorsun sanırım :)
Ama bence gayet ilgisi güzel, sorun yok gibi boşuna kendine dert etme derim.
evet sanırım kıskanıyorum ne kadar kötü hissettim kendimi kardeşim böyle düşündüğümü bilse kızardı

Gereksiz alinganlik yapmissin. Anneler erkek cocuklarini idare ederler. Bu seni daha az seviyor sevmiyor anlamina gelmiyor.
Erkekler bir yerde alttan aliniyor ve idare ediliyor. Nazi sana gectigi icindir.
Baskada birsey yoksa ortada kendini bosuna uzme.

Yani başka türlü kardeşinle başedemediği içindir pes edip susup dahada negatif havayı positife indirmek içindir yoksa ayrımcılık demek değildir

Bazı anneler sevgisini hissettiremez ama ayrım yapmadığı çok belli benim annemde sevgisini hissettirmez ben çok sakalasrm mesela ablam soğuktr annem gibi oda ayrmclk yapıldığını düşünüo ama öyle değil iste

Back
X