Annemin Kaybolan(!) Bilekliği

daha fazla düşünmeye gerek yok bence , ki sende kuyumcudan öyle bir sey duymussun . annenin bileğinden düşmüş ve haber vermemişler başka acıklaması yok ki zaman gectıkden sonra da ögrendıklerı için getirmişler. işe yaramıyor çünkü :34:

böyle olsa hiç getirmez, işe yaramadığını görürse çöpe atar
neden degeri olmayan bir bilezik için şüphe çeksin ki adam?

böyle olsa hiç getirmez, işe yaramadığını görürse çöpe atar
neden degeri olmayan bir bilezik için şüphe çeksin ki adam?

madem bulundu neden bulunduğu zaman getirmiyor bu da şüphe çekmek değilmidir ki ayrıca kuyumcuya gidildiğinde bahsedılmıs böyle bir şeydenn zaten adam olmasa bile adamın yakını vıcdanen rahatlaması acısından getirmiş olabilir.

Valla bilmiyorum en son kuyumcu 4 gün önce getirildi denmiş. Annemin uzak olacağı kesın o adama da adam salak mı, geri getirsin yada buluşacakları yerin yakınındaki kuyumcuya götürsün bilemedim ya.

iyide adam buldu yada başka bi şekilde adamın eline geçti diyelim.parçaladı falan diyelim bozdurmak için 5 parça halinde neden geri getirsinki.altın olmadığını anlayınca gider atar çöpe neden getirip versinki ?

adam almamıs bence oradakı bayanlardan biri adamda getirme geregı duymus onu demek ıstıyorum adam bulmamıstır yada adamın sucu cidden yok oradakı bayanlardan aldılar sonrada oraya attılar adamda tesadufen buldu

bence o yada karısı almış olsa neden altın olmadığını anlayınca geri versin ki zaten kayıp atar bi yere gider

Gerçekten ilginçmiş. Şimdi şimdi adam suçlu desek..baktı altın değil kaldırır atar neden okları kendine çevirsin. Hadi adam aldı desek annenin kolundan çekmesi vs lazım yakın markajda olması lazım annenin anımsaması lazım. Hani biri alsa aynı gün arar vs diyorsun ya yeni bulmuştur yani alan kişi sahte olduğunu anladığı zaman atmış olabilir. Başka kadınlar da görmüş olsa aldığını zaten iki kişinin bildiği sır değildir 1 hafta saklayamaz. O halde altın olsaydı kadınların görmesine rağmen vermeyecekti. Bence en olmayacak şey bu. Ben adamın masum olduğunu düşündüm nedense yoksa kendi alacak kadar kötü niyetli olsa geri getirmezdi kanımca.

Back
X