Annemin kız kardeşime kurduğu cümle :(

Ben sizi kayınvalide konunuzdan hatırladım. Bütün değişik, annelik/kadınlık duygularından uzak, merhametsiz insanları hayatınızda malesef. Temel empati, görgü, edep kavramları edinmemişler. Bu tür insanlarla iyi bu yasa gelmissiniz. Çocuğa ölsün demek, hamile kıza küfür etmek, kızlara temel hijyen maddeleri almamak...
Bunları normal görmeyin ablacım, sizde anne olacaksiniz. Emin olun siz asla böyle yapmazsınız, bunun için ekstra kötü olmak lazım.
En çok kendinizi sevin ve değer verin. Çocukken katlanmak zorundaydınız ama şimdi değilsiniz. Anneniz çok kötü bir anne ve onu yapacağınız iyilikle değiştiremezseniz ancak kötülüğünü arttirirsiniz. Eski Türk filmlerindeki cadı üvey anneler gibi. En iyisi oğullariyla baş başa bırakmak, kafayı yemiş oğullarindan dolayı. Bu tür bir anneye/babaya hicbir şey borçlu değilsiniz. Anne-baba hakkı filan geçin onları. Siz anne-babanizdan hak isteyecek durumdasiniz.

Kız kardeşiniz belki farkında değil ama annesi gelse ona zehir ederdi lohusaliğini. Başka bir ablaniz veya eşinin ailesinden birileri gitse daha iyi olur yada eşiyle halletseler en iyisi.

Genelde ağzı bozukmus bu ilk değil yani.Alisik olmalı kardesiniz sizde öyle.Hamile diye belki alınır fazladan diye kızmış olabilirsiniz.Yillardir böyle ise niye degisdinki bir anda.Ben ilkez duydunuz sandım

Evet çok şansızım anne konusunda da eşimin annesi konusunda da. Bu da bir çeşit imtihan diyelim çünkü insanları değiştiremem ama olabildiğince az konuşur görüşürüm.
Bize kötü olsalar bile biz onlara bakmak zorundaymışız gibi büyüdük. Asla bize değer vermediler. Ben kadın olduğumun farkına 25 yaşında vardım kendime değer verdim güçlü olmaya çalıştım. Onlardan sevgiden başka bir şey beklemedik çünkü ona çok açtık.
Kendisi artık eşiyle halleder umarım

Hanımefendi haklısınız denmez fakat annemin agzi hep bozuk yazmışsınız ya bende ondan dedim Demekki hamile de olunsa anneniz tarzindan ödün vermemis.Cok sinir olsanizda bu konuyu halletmesi bu ağzı değiştirmesi gereken anneniz.Sinir olmanız neticesinde degisecekse ne âlâ.Keske bir çözümü olsa konunun ama yok.O manada yazdım yoksa annenize hak veriyor değilim.

Ya bakar belki ama aklı kardeşimde kalır büyük bir ihtimal. Belki de ablalarıma bırakır yine gider kardeşimin yanına. Asla gitmeme gibi bir şey söz konusu değil yani
Sorun aslında bakıp bakmaması değil üslubu bu sekildeyse lohusa kadını üzer bence

Abla kardes birlesin annenizi yok sayin ve ona ihtiyaciniz olmadigini belli edin. Yok sayin diyorsam bayramdan bayrama o ne kdr annelik yaptiysa o kdr iste telefonla fln gorusun. Calismiyorsaniz siz gidin 2 hafta ablaniza destek olan , o gelsin 2 hafta sizde kalsin anneniz biraz oglusuyla kalsin

Annem sanki daha önce öyle değilmiş gibi bize iyi aslında. Ama tabi bu oğluşlarını daha çok sevdiği gerçeğini değiştirmiyor. Nasıl Ypk saysak nereden başlasak bizde bilmiyoruz ki. Bize öğretilen doğru bu ne olursa olsun sayıp seveceksin. O yüzden dertleşiriz sürekli şöyle yaptı böyle yapmadı diye ama herhangi bir eyleme dönüşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…