Annemin kız kardeşime kurduğu cümle :(

Geliyor hemde fazlasıyla ama o gücü kendime bulamıyorum.
İletişimi kesmek için insan üstü bir çabaya gerek yok,aramayacaksın ararsa meşgule atacaksın.Tatillerde başka bir yer planı yapacaksın ısrarla ararsa soğuk soğuk iyiyim sağol,teşekkürler ,iyi günler diyeceksin .......

Ama bunu zamanında yapsaydım daha iyi olmaz mıydı? Şimdi yapsam etkisi olmaz ki

Ama bunu zamanında yapsaydım daha iyi olmaz mıydı? Şimdi yapsam etkisi olmaz ki
Neden olmasın ,siz küçükken sevgiye ilgiye ,şefkate açken önünüzden ekmeği bile çeken bir aileniz varmış muhtaç olduğunuz için susmuşsunuz belki de o masum kalbinizde bir umut akladınız durdunuz,şimdi herşey ortada eğer doğarken bebeğin cinsiyetini değiştirmek mümkün olsaydı o anne baba 1 dakika düşünmez,kız çocuğu diri diri gömmek hâlâ geçerli olsaydı size ve kardeşlerinize gram acımadan gömerlerdi.Asıl şimdi mesafeyi koyun onların anlamalarını beklemeyin siz o küçük kız çocuğunun heba olmuş hayatın intikamını alın en azından içiniz soğur Görme duyma gitme arama sorma..........

Kaçtım bu yüzden çok uzaklara. Senede 1 defa görüyorum ama hiç görmesem bile o kırgınlığımız yine de geçmez.

Bilyorsunuz !!!ezilmek hor görülmek kanınıza işlemiş ,kızsanızda bir tarafınız bunu normal görüyor.İyi evlat olmak annenizin gözünde gram değeriniz artsın diye yapmayacağınız şey yok bu sadece sizde değil tüm kızkardeşlerinizde böyle,size nasıl büyük kötülük yaptıklarını geleceğinizi nasıl çalıp, istedikleri hayata sizi mahkum ettiklerini idrak ettiğinizde asıl kırılmayı o zaman yaşarsınız......

Annemin gözünde değerim artsın diye neden bir şeyler yapayım ki? Evet tüm kız kardeşler duyguları sömürülmüş iyi hayat şartları ellerinden alınmış bireyleriz. Ama kimse de araya mesafe koymadı düşünün yanlış yapsalar yine sesleri çıkmazdı sadece benim çıkardı ama benden kötüsü saygısızı da olmazdı. Neden hala konuştuğuma gelirsem de dediğim gibi o mesafeyi hemen koyamıyorum sanırım o yüzden

Anneniz sizi sevsin başınızı okşasın değerinizi anlasın istemiyor musunuz?

O zaman dedigin gibi erkek cocuk sevdalisi böyle insanlari hic anlayamiyorum. Erkek kardesin bu durumdan rahatsiz olmuyor mu?
Onların işine gelir şımartılmak el üstünde tutulmak. Tek rahatsızlıkları annemin sürekli gözünün onlar üstünde olması başka da bir şeyden rahatsız olmazlar çünkü onlara yine de bizden iyi imkan sağlanıyor. Bizi her şeyin en kötüsüne bile layık görmediler düşünün yapılanları. Annem için biz nefret edilen varlıklardık yani ben öyle hissediyordum

Anneniz sizi sevsin başınızı okşasın değerinizi anlasın istemiyor musunuz?
Yoo bu saatten sonra başımı okşaması sizce gerekli mi? 30 yaşındayım bu yaşa kadar nasıl geldiysem bundan sonra da başımın okşanmasını istemem. Her şey zamanında güzeldi. Ben o hissi güveni çocukken alamadıktan sonra şimdi almamın pek de bir önemi yok yapsa da ben istemem zaten.

İşte beklediğim cevapBunu duymak istedim aklı başında bir bakış açısı işte bu fikre sımsıkı sarılın ve bağları koparın

Haftada bir çok , senede 1 kere arasa hatta hiç aramasa hak ediyorlar...

Evet Allah o eve bir daha döndürmesin çok kötü oluruz. Bende biliyorum bu gerçeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…