Annemin korona korkusu

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
648
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Pandemi sürecinde ameliyat olan var mı? Covid testi yapılıyor mu? Haftaya randevu aldım birkaç doktordan. Kısmetse Ağustos ayinda olmak istiyorum. Annem ve babam birden karşı çıkmaya başladılar. Refakatçi bile olmam. Hastanenin kapısından girdin mi hastalık bulaşır. Olma seneye kalsın diyorlar. Ben de kendimi o kadar hazırladım ki seneye ertelemek istemiyorum. Hem seneye biteceği de belli değil. Fikirlerinizi öğrenmek istedim

Keyfi bir şeyi böyle bir durumda ertelemek en mantıklısı.
Annem birkaç gün sonra biyopsi olacak, aciliyeti yok ise onun bile ameliyatını doktorlar ocağa erteledi, kesinlikle alınması gereken bir nodülü var.
Eğer ki kötü bir sonuç gelirse derhal alınacak.
Ayrıca, bu süreçte çok hastanede yatan tanıdığım oldu, birkaç özel hariç bırakın refakatçiyi, hasta değilseniz hastaneye girişiniz yok.
Bahçede öylece bekliyorsunuz.
Değer mi?

Bilemedim. Benim oglumun da testis indirme ameliyati olmasi gerekiyor. Onunki ertelenecek bir durum değil ama sizinki ertelenebilir sanki.

Annem birkaç gün sonra biyopsi olacak, aciliyeti yok ise onun bile ameliyatını doktorlar ocağa erteledi, kesinlikle alınması gereken bir nodülü var.
Ayrıca, bu süreçte çok hastanede yatan tanıdığım oldu, birkaç özel hariç bırakın refakatçiyi, hasta değilseniz hastaneye girişiniz yok.
Değer mi?
Benim 3 aylik bebegim var hastalanma disinda doktora goturmesem olur mu yani genel muayene icin?

Benim 3 aylik bebegim var hastalanma disinda doktora goturmesem olur mu yani genel muayene icin?
Aile hekimine asi icin gitmiyor musunuz? Gayet guzel takip ediyorlar bence. Boy, kilo, bas çevresi, kol, vucut tek tek olcuyorlar. Gelisimiyle ilgili sorular soruyorlar. Vitamin, kan ilaci, ne gerekiyorsa veriyorlar. Anne sutunu tesvik ediyorlar. Hasta olmadigi surece baska bir doktora götürme ihtiyaci hissetmedim iki oglumu da.

Aile hekimine asi icin gitmiyor musunuz? Gayet guzel takip ediyorlar bence. Boy, kilo, bas çevresi, kol, vucut tek tek olcuyorlar. Gelisimiyle ilgili sorular soruyorlar. Vitamin, kan ilaci, ne gerekiyorsa veriyorlar. Anne sutunu tesvik ediyorlar. Hasta olmadigi surece baska bir doktora götürme ihtiyaci hissetmedim iki oglumu da.
Aşı icin gidiyorum,kilo boy olcuyorlar okadar ,oyle pek soru sormuyorlar ben soruyorum

Değer mi?
Olur mu pandemi sürecinde olan kişileri takip ediyorum refakatciye izin veriliyor. Sonuçta bazı ameliyatlarda gerekli refakatçi.

Ek gidaya gecerken kime danışıyorsunuz kendi kendinizemi basladiniz
Bebegimin kilosu iyiydi. Ben de emzirmeye devam ettim. 6 aylik olunca tadımlık vermeye basladim. Alerjisi olabilir diye 3 Gun kuralıyla gittim. Cok sukur sorun olmadi. Biraz blw biraz klasik yontem, basladim. Simdi hem emzirme hem ek gida devam ediyoruz. Suan 10 aylik. Alt iki disiyle eline verdigim seyleri kemirerek yiyor. Ama ilk oglumda ek gida biraz zor olmustu cunku bagirsaklari cok hassasti. Onda doktor kontrollerine gidiyordum.

Ben ayin 17 sinde özel bir hastanede oldum sorun yok refakatcim yanımda kaldı önlemini alırsan sorun olacağını sanmıyorum.

Bebegimin kilosu iyiydi. Ben de emzirmeye devam ettim. 6 aylik olunca tadımlık vermeye basladim. Alerjisi olabilir diye 3 Gun kuralıyla gittim. Cok sukur sorun olmadi. Biraz blw biraz klasik yontem, basladim. Simdi hem emzirme hem ek gida devam ediyoruz. Suan 10 aylik. Alt iki disiyle eline verdigim seyleri kemirerek yiyor. Ama ilk oglumda ek gida biraz zor olmustu cunku bagirsaklari cok hassasti. Onda doktor kontrollerine gidiyordum.
Bu arada konu dışı konuşmasaniz veya özelden konussaniz daha iyi olur. Lütfen :)

Benm 2 aylk bebem amelyat oldu, koron da 20 gün küvezdi kaldı .. Önlem alnca brşey olmaz

estetiği keyfi olarak algıladığım için ben bu süreçte gereksiz risk olarak yorumluyorum.
ben olsan ertelerim.
ve ailenize de hak verdim.
ama kaç yaşında insansınız, illa gider yaptırırım diyorsanız karar sizin.

Ben 28 nisanda oldum burun ameliyatı. Covid testi yapmadilar 2 hafta öncesnden korunmaya basliyorsunjz kimseyle görüimiyorsunuz anne baba evdeyse aynı tedbirlere onlarında uymasi gerekiyor malesef. Doktorlar bunu istiyor yani. Zaten olumsuz bir durum varsa yapmazlar. Annemde yanımda refakatçi olarak kaldı. Şu an daha iyi bir dönem bence benim oldgum zamana göre. Ama test yaparlar diye düşünüyorum

Back
X