Annemin laneti

İşte önemli olan bu döngüyü kırabilmek… kırıcı olmak istemiyorum ama bu sizin elinizde. Cocugunuza vurduktan sonra sadece sucu annenize yüklemeyin. Evet kötü bi anne/kız ilişkiniz olabilir ama bu cocuğu dövmenizi asla haklı çıkarmaz. Vicdanınızı rahatlatmak için annenizi bahane etmeyin.

Bu çok üzücü
Kv ye olan hirsinizi kizinizdan mı alıyorsunuz?
Kv ile evinizi ayırın
Yazık günah çocuğa

Ne olur yapmayın.Hayatinizin stresini o masum yavrudan çıkarmayın.Yok öyle lanet manet bahaneler üretmeyin.Bende babamdan çok dayak yedim çocukken.Ama babam düzeldi yardım aldı.Her seferinde pişman olurdu.İçimde hala kanayan yaralarım var benim.Gecmiyor unutulmuyor o dayaklar.
Şuanda mükemmel bir ilişkimiz olsada.
Lütfen acilen destek alın.ilerde gücü size yeter hale gelecek.istesenizde sizi sevemeyecek artık.
Yorumunuza çok teşekkür ederim..Yapıcı olduğunuz için de ayrıca minnettarım..Bazı arkadaşlar keşke anne olmasaymışsınız tarzı yorumlarda bulunmuş..Bu beni çok incitti..Kendimi düzeltmek için o kadar çaba sarf ediyorum ki..Fakat dört duvar arasındayım inanın bir komşum bir arkadaşım yok yakınımda..Kafa dağıtabileceğim hiçbir aktivitem yok..Boşanmış anne babanın evladıyım ve malesef ki onlar da yanımda değil..
Vurduktan sonra ağlamanız hiçbir şeyi değiştirmez. Siz kendinizi kabullenmişsiniz. "Annem gibi olmayacaktım" düşüncesi bir çözüm yolu değil. Yapmanız gereken çocukluk travmanız için tedavi görmek ve sonra anne olmaktı. Hala da geç kalmış sayılmazsınız. Destek almanız şart. Yaşadıklarınız çocuklarınıza yansıyor ve ileriki yaşamlarına da ayna tutuyorsunuz. Sizden çalınanları sizde onlardan çalıyorsunuz. Bir diğeri ise kv ile yaşamak. Şartlarınızı biliyorum ama buna da bir çözüm bulmalısınız
Yorumunuz için teşekkür ederim..Psikolojik destek almayı düşünüyorum..Evlatlarım benim herşeyim.. Hiçbir zaman canlarını bile isteye yakmak istemem..

Üç
3
III
Yaşında bir bebe. Allah aşkına üç yaşındaki çocuğa da vurmak da şiddetten öte birşey. Oturup ağladığınıza göre öyle poposuna vurayım çekiştireyim kalk diyeyim falan da demiyorsunuz diye düşünüyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum bunlar da düşünülemez elbet. Annem beni çeşitli şekillerde dövmüştü. Hatırlıyorum hepsini. Asla yapmam çocuğuma annem nasıl kıyabilmiş şaşkınım ben de.
Siz hayat nasıl götürüyorsa öyle yaşıyorsunuz muhtemelen. Evlenme çağım geldi evleneyim, çocuk yapayım sonra kardeş. Ancak nasıl yaparım nasıl yaşarım demiyorsunuz. Kendinize gelin.

.

Yorumunuz için teşekkür ederim..Psikolojik destek almayı düşünüyorum..Evlatlarım benim herşeyim.. Hiçbir zaman canlarını bile isteye yakmak istemem..
Yooo bayağı bile isteye çocuğu dövüyorsunuz. Bilinciniz ve akli melekeleriniz yerinde gayet, buraya konu açacak kadar muhakeme yeteneğiniz var.
Kayınvalidenizle kocanıza gücünüz yetmediği için, gücünüzün yettiği birine yöneltiyorsunuz şiddeti. Bütün şiddet uygulayanlar gibi, kendinizden daha zayıf bir varlığı seçmişsiniz. Şiddetin mağdurları neden genelde çocuk, kadın, hayvan olur? İşte bu yüzden. Yani dayakçı kocalardan farkınız yok. Onlar karılarını, siz de çocuğunuzu dövüyorsunuz. Alın şimdi bu gerçeği hazmedin.

Gidin evladınıza sarılın özür dileyim bugün Milad olsun yok durduramıyorum derseniz de mutlaka tedavi olun bu böyle kalmasın yakınımda olsanız şikayet ederdim sizi

Yorumunuza çok teşekkür ederim..Yapıcı olduğunuz için de ayrıca minnettarım..Bazı arkadaşlar keşke anne olmasaymışsınız tarzı yorumlarda bulunmuş..Bu beni çok incitti..Kendimi düzeltmek için o kadar çaba sarf ediyorum ki..Fakat dört duvar arasındayım inanın bir komşum bir arkadaşım yok yakınımda..Kafa dağıtabileceğim hiçbir aktivitem yok..Boşanmış anne babanın evladıyım ve malesef ki onlar da yanımda değil..

Düşünmeyin ne yapın ne edin destek alın, ve harekete geçin. Hem kendiniz hem de cocuklar için bu şart. Ertelenecek üstünde düşünülecek birşey değil bu. Bir yeriniz kesilse evde müdahale edilmeyecek durumda olsa apartopar hastaneye gidilir. Sizin durumunuzun bundan hiç bir farkı yok.

O kadar üzgünüm o kadar yorgunum ki..Belki yazarsam içim bir nebze soğur diye düşünüyorum..Siz hiç anneniz hayattayken annenize hasret kaldınız mı..Hiç başkalarının annelerine özendiginiz oldu mu..
Ben kendimi bildim bileli yani çok küçük yaşlardan beri annem benim için hep korktuğum bir varlık oldu..Ne sıcaktan bir sarılma ne tatlı bir söz ne de ilgi alaka..Uzun yıllar hem psikolojik hem fizyolojik şiddet gördüm..Taa o zamanlar bir karar vermiştim..Ben asla annem gibi bir anne olmayacaktım..
Yıllar geçti ruh eşimi buldum çok severek evlendim ve nihayetinde ben de anne oldum..iki tane dünya tatlısı evladım var..Kızım 3 yaşında oğlum 3 aylık.. Kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve tahmin edersiniz oldukça stresli bir hayatım var..Bana sorsanız 4 yıllık evliyim fakat 40 yılın yorgunluğu var üzerimde..Ha birde annemin laneti..
Beni üzen yıpratan asıl mesele şu ki ben de kızıma şiddet uygular hale geldim..Bunun hiçbir mazereti olamaz biliyorum fakat anlık gözüm dönüyor vuruyorum o masum yavruma..Sonrası deli gibi pişmanlıklar gözyaşlarım..Artık bu son desem de engel olamıyorum kendime..
Çok üzgünüm çok kırgınım..Hani ben annem gibi bir kadın olmayacaktım..
Kötü ebeveyn tutumlarına maruz kalanlar hep aynı sözü verir kendine fakat bahsettiğiniz durum azımsanmayacak kadar çok yaşanır. Yapmanız gereken belli, psikolojik destek almalısınız. Önce kendi içinizdeki yaraların kapanması gerek ki çocuğunuz zarar görmesin. Lütfen ertelemefen bir uzmana başvurun.

Nasıl yetiştiyseniz, öyle yetiştiriyorsunuz işte. Keşke anne olmasaymışsınız açık söyleyeyim. Hak etmiyormuşsunuz. Evladını döven hiçbir anne anneliği hak etmiyor bence. Döveceğin çocuğu niye doğurdun?
Bilmem neden doğurdum acaba..Bunu bir düşüneyim..

Düşünmeyin ne yapın ne edin destek alın, ve harekete geçin. Hem kendiniz hem de cocuklar için bu şart. Ertelenecek üstünde düşünülecek birşey değil bu. Bir yeriniz kesilse evde müdahale edilmeyecek durumda olsa apartopar hastaneye gidilir. Sizin durumunuzun bundan hiç bir farkı yok.
Teşekkür ederim tavsiyelerinizden ötürü..

Her ne yaşamış olursanız olun, o masum sizin öfkenizin kurbanı olmamalı... Kendinize gelin... Ben de kv ve kp iç içeyim 10 senedir... Sinirim illa ki bozuluyor ama çocuklarımdan çıkarmıyorum asla... Canımı kim yaktı ise direkt vuruyorum lafı... Karşımdaki kişi beni incitmeyi göze alıyor ise ben asla acımıyorum... Hiç kimse benden daha değerli değil.. Buraya yazarak aslında bir adım atmış sayılırsınız... Destek alın bir an evvel... Kendiniz için olmasa bile, yavrularınız için...

O kadar üzgünüm o kadar yorgunum ki..Belki yazarsam içim bir nebze soğur diye düşünüyorum..Siz hiç anneniz hayattayken annenize hasret kaldınız mı..Hiç başkalarının annelerine özendiginiz oldu mu..
Ben kendimi bildim bileli yani çok küçük yaşlardan beri annem benim için hep korktuğum bir varlık oldu..Ne sıcaktan bir sarılma ne tatlı bir söz ne de ilgi alaka..Uzun yıllar hem psikolojik hem fizyolojik şiddet gördüm..Taa o zamanlar bir karar vermiştim..Ben asla annem gibi bir anne olmayacaktım..
Yıllar geçti ruh eşimi buldum çok severek evlendim ve nihayetinde ben de anne oldum..iki tane dünya tatlısı evladım var..Kızım 3 yaşında oğlum 3 aylık.. Kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve tahmin edersiniz oldukça stresli bir hayatım var..Bana sorsanız 4 yıllık evliyim fakat 40 yılın yorgunluğu var üzerimde..Ha birde annemin laneti..
Beni üzen yıpratan asıl mesele şu ki ben de kızıma şiddet uygular hale geldim..Bunun hiçbir mazereti olamaz biliyorum fakat anlık gözüm dönüyor vuruyorum o masum yavruma..Sonrası deli gibi pişmanlıklar gözyaşlarım..Artık bu son desem de engel olamıyorum kendime..
Üç yaşındaki yavrucuğa nasıl vurur bir insan. Benim bir evladım mezarda. Senin gibi şeytanlara neden nasip ediyor Allah anne olmayı? Sorgulamadan duramıyorum

Kötü ebeveyn tutumlarına maruz kalanlar hep aynı sözü verir kendine fakat bahsettiğiniz durum azımsanmayacak kadar çok yaşanır. Yapmanız gereken belli, psikolojik destek almalısınız. Önce kendi içinizdeki yaraların kapanması gerek ki çocuğunuz zarar görmesin. Lütfen ertelemefen bir uzmana başvurun.
Çok teşekkür ediyorum gerçekten minnettarım..Yaralamadan kırmadan tavsiyede bulunmak zaten yeterince yarası olan bir anneye..Yüce gönüllü olmak böyle bişey işte..Burada beni kınayanlar umarım bir gün kınadığınız şeyle imtihan olunmazsınız..

Her ne yaşamış olursanız olun, o masum sizin öfkenizin kurbanı olmamalı... Kendinize gelin... Ben de kv ve kp iç içeyim 10 senedir... Sinirim illa ki bozuluyor ama çocuklarımdan çıkarmıyorum asla... Canımı kim yaktı ise direkt vuruyorum lafı... Karşımdaki kişi beni incitmeyi göze alıyor ise ben asla acımıyorum... Hiç kimse benden daha değerli değil.. Buraya yazarak aslında bir adım atmış sayılırsınız... Destek alın bir an evvel... Kendiniz için olmasa bile, yavrularınız için...
Çok teşekkür ederim..Destek alıp hayatımda bir milat başlatıcam..Destekleriniz o kadar kıymetli ki..

Psikolojik desteğe de sihirli değnek muamelesi yapmayı bırakmalı artık insanlar.

Bazı insanlar kötülüklerine ve yaptıklarına bahane bulmayı çok seviyorlar.

Bazen en iyi tedavi , kişiye aynı şerbetten içirmektir. Ancak böyle bir davranışla kimsenin alçalmasını istemem. Umarım eşiniz yapması gerekeni yapar.

Son düzenleme:
Annenizi bahane edip 3 yaşında bebeğe uyguladığınız şiddeti annemin laneti diyerek vicdanınızımi rahatlatiyorsunuz madem psikolojik sorunlarınız vardı neden çocuk yapıyorsunuz hayatınızın hıncını o masum yavrudan çıkarıyorsunuz yazıklar olsun

Çok teşekkür ediyorum gerçekten minnettarım..Yaralamadan kırmadan tavsiyede bulunmak zaten yeterince yarası olan bir anneye..Yüce gönüllü olmak böyle bişey işte..Burada beni kınayanlar umarım bir gün kınadığınız şeyle imtihan olunmazsınız..
Hıı sen dedin diye kınayanların hepsi çocuğunu dövecek. Bedduaya bakın. :olamaz: İyi niyetli olan kimse böyle bir şeyi dilemez.
Kayınvalideli eve evlenmeseydin, bahane mi bu şimdi? :deli:

Bizde minnacık çocuklarımızdan kocamızın kayınvalidemizin hıncını çıkarır, onlara zarar verirsek dünyanın en kötü şeylerinden birini yapmış oluruz. Bizim aynı şeyi yapmamız gerçeği değiştirmiyor yani. O yüzden kınama falan geçin bu işleri.

Back
X