- 8 Mart 2016
- 428
- 324
- 103
- 34
- Konu Sahibi justsmile123
en azından faturaları öde 2 kişisiniz anladığım kadarıyla ne olacakki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenin dediği çok mantıksız değil kadıncağızın da çok bi geliri yok sonuçta. İlla birikim yapıcan diye de kendini o kadar kasma yarı yarıya değerlendir hiç değilse maaşını. Yarısını harca diğer yarısını biriktirirsin. Genç kızsın şimdi harcamıyacaksın da nezaman harcayacaksın. Şimdiden birikim diye kendini kısarsan evlenince hiç harcayamazsın. Sana son olarak şunu da söyleyim birikim için altın alacaksan bilezik alma gram altın çeyrek ya da cumhuriyet altını al çünkü bilezikte işçilik olduğu için bozdururken değeri düşer. Gram altın cumhuriyet yada çeyrek alırsan çok değer kaybetmez. Ayrıca altının fırladığı şu dönemde 1000 tl ye bilezik zor alırsın.Kızlar merhaba. Öncelikle buraya annem hakkında konu açmaktan ciğerim soldu diyerek söze girmek istiyorum
Bugün işe başladım,geçtiğimiz cumartesi üniden mezun oldum. Maaşım 1500. Akşam eve geldim ve annem maaşını napmayı planlıyosun dedi bende bilmiyorum daha dusunmedim ama bankada birikim yapıcam dedim. Sen öyle yapamazsın her ay bi bilezik alıp kenara koyalım 500ünü kendine ayır dedi bakarız dedim.Ki 500 bana yetermi onu da bilmiyorum yol ve yemek bana ait. Sonra da evin kirasını elektrik suyunu yarı yarıya ödücez dedi ben tabiki reddettim o zaman bana ne kalır hem altına hem eve verirsem dedim. Haksız mıyım sizce? Annemin de 1300 geliri var dede maaşı ve dükkanlardan. Benim adıma karar vermesini ben mi abartıyorum? Mecbur muyum evin bütün ihtiyaçlarını yarı yarıya ödemeye bilemedim.
giderlerin yarısını karşıla ama annenden gizli gizli para biriktir. yoksa annen o bileziklerin üstüne konarKızlar merhaba. Öncelikle buraya annem hakkında konu açmaktan ciğerim soldu diyerek söze girmek istiyorum
Bugün işe başladım,geçtiğimiz cumartesi üniden mezun oldum. Maaşım 1500. Akşam eve geldim ve annem maaşını napmayı planlıyosun dedi bende bilmiyorum daha dusunmedim ama bankada birikim yapıcam dedim. Sen öyle yapamazsın her ay bi bilezik alıp kenara koyalım 500ünü kendine ayır dedi bakarız dedim.Ki 500 bana yetermi onu da bilmiyorum yol ve yemek bana ait. Sonra da evin kirasını elektrik suyunu yarı yarıya ödücez dedi ben tabiki reddettim o zaman bana ne kalır hem altına hem eve verirsem dedim. Haksız mıyım sizce? Annemin de 1300 geliri var dede maaşı ve dükkanlardan. Benim adıma karar vermesini ben mi abartıyorum? Mecbur muyum evin bütün ihtiyaçlarını yarı yarıya ödemeye bilemedim.
ahhahahaha kesinliklee. Bütün anneler konargiderlerin yarısını karşıla ama annenden gizli gizli para biriktir. yoksa annen o bileziklerin üstüne konar
giderlerin yarısını karşıla ama annenden gizli gizli para biriktir. yoksa annen o bileziklerin üstüne konar
İyi ama anneniz şimdiye kadar zaten herşeyi karşılamış. evladı olarak işe girdiğiniz için en azından evleninceye kadar annenizi rahat ettirseniz elinizden gelenin en fazlasını yapsanız olmaz mı. ben ce çok güzel olur. Tabiiki kendini de düşüneceksin ama benim için her zaman ailem önce geliyor. Evli olmama rağmen her eksiklerini hala gözetirim. ve yapmak zorunda gibi hissederim. çünkü öyle mutlu oluyorum. Annem babam ya gerisi hikaye.Kira elektrik su toplam 600 650 civarı. 1300den geriye 700 kalıyo ki bu da anneme yeter diye düşünüyorum. Yetmediği zamanda ben verirdim diyodum ama bi anda yarı yarıya olcak deyince şaşırdım açıkçası. Amacım birikim yapıp evleneceğim dönemde rahat edebilmekti.
aaa bunları bilmiyodum ben. normal şartlara göre değerlendirdim.canım ekenden meslek sahibi olup 6 kişilik bir aileye bakmış biri olarak verilmesi taraftarıyım.
ancak sen VERMEE .çünkü daha önceki konunu çok net biliyoprum o anneye güvevirsen yarı yolda kalırsın.
elek ve su faturası öde sen gidipp öde eline para verme.geri kalanını da biriktir çünkü zorda kalsan sana anadan da babadan da hayır yok.çünkü baban alkolik annenin yaptıkları da malum.tekrar o ahlaksız hayatına dönerse eve birini attığında başına bir iş gelmemesi için ayrı eve çıkacak kadar paran olsun.kendi adına hesap aç kendi adına biriktirebildiğin kadar biriktir.
maalesef ben çok üzülmüştüm ama ayakları üzerinde duruyor artık doğru yerlere para harcaması lazım.aaa bunları bilmiyodum ben. normal şartlara göre değerlendirdim.
yardım etmelisin 1300 çok para değil.yazık anneneKızlar merhaba. Öncelikle buraya annem hakkında konu açmaktan ciğerim soldu diyerek söze girmek istiyorum
Üslubu ben de çok çirkin buldum, çocuk yaparken ilerde bana maddiyat sağlasın diye mi yapıyoruz. Ben de çalıştım ailem bir kuruş istemedi. Ben hediye aliyordum her ay onda bile babam kızım alma kendin harca biriktir derdi. Yardima ihtiyacı vardır o ayrı, sen de verirsin insanlık gereği sonucta. Ama ben ailelerin çocuklarını gelir kapısı olarak görmesine cok takık durumdayim. Benim kayinvalide de dua ediyor kızı kpss kazansın diye. Mobilyalarını yeniletecekmis..Aynen bende böyle söylemesine takıldım. Yani sıkıştığım yerde yardımcı olurmusun dese böyle düşünmezdim ama herkesin söylediği gibi ev arkadasi tarzında oldu. Neyse hayırlısı diyelim maaşı almama 1 ay var o zaman yazarım :))
Üslubu ben de çok çirkin buldum, çocuk yaparken ilerde bana maddiyat sağlasın diye mi yapıyoruz. Ben de çalıştım ailem bir kuruş istemedi. Ben hediye aliyordum her ay onda bile babam kızım alma kendin harca biriktir derdi. Yardima ihtiyacı vardır o ayrı, sen de verirsin insanlık gereği sonucta. Ama ben ailelerin çocuklarını gelir kapısı olarak görmesine cok takık durumdayim. Benim kayinvalide de dua ediyor kızı kpss kazansın diye. Mobilyalarını yeniletecekmis..
onun da maaşı az . o da sizi düşünüyor. bence evin kirasına yardım yapabilirsiniz .Kızlar merhaba. Öncelikle buraya annem hakkında konu açmaktan ciğerim soldu diyerek söze girmek istiyorum