Ben doğdum doğalı annemde nefes darlığı var bazen herşey normalken bir anda çığlık atıyor yanına gittiğimde ben ölüyorum kaybediyosunuz beni hakkınızı helal edin tarzından şeyler diyor ben korkudan mahvoluyorum. Doktora gidelim diyorum kabul etmiyor abimgilin umrunda değil. Doktora götürelim diyorlar ama annem gitmek istemeyince napalım biz doktormuyuz diyorlar ben ağlarken senin psikolojik sorunların varr nolacak sanki diyorlar ama napimm annem çığlık atıp ölüyorum benn diyor onlarsa gülüp televizyon seyrediyorlarr. Doktora götürsek onlar gerekeni yaparlarr hiç değilse bu kadar çaresiz hissetmem ama annem kendiliğinden geçmesini bekliyor ayak ve el parmakları ovalanıp sıkılınca biraz iyi geliyor o kadar.Stilizan ve esram hapları kullanıyordu stilizanın 6 aydan fazla kullanımı yasakmış sanırım ama annem senelerce kullandı şimdi bıraktı doktor bırak demiş ama bırakınca şimdi iyice nefesi daralıyor her gün bu korkuyu yaşayıp başında ağlıyorum şimdide yine nefes darlığı geldii 1 saattir yeni düzeldi çok şükür.Anneme sorduğumda abimin doğumundan beri diyorr bu nefes darlığı diyaframda ezilmemi ne demişler
O korkuyu inanın yaşamak benim için ölümden beter ne yapacağımı şaşırıyorum ya düzelmesse ya birşey olursa diyorum şu an daha gözümdeki yaşlar kurumadı çok kötü oldum.