• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin nefes darlığı...Çaresizliğim....

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
Ben doğdum doğalı annemde nefes darlığı var bazen herşey normalken bir anda çığlık atıyor yanına gittiğimde ben ölüyorum kaybediyosunuz beni hakkınızı helal edin tarzından şeyler diyor ben korkudan mahvoluyorum. Doktora gidelim diyorum kabul etmiyor abimgilin umrunda değil. Doktora götürelim diyorlar ama annem gitmek istemeyince napalım biz doktormuyuz diyorlar ben ağlarken senin psikolojik sorunların varr nolacak sanki diyorlar ama napimm annem çığlık atıp ölüyorum benn diyor onlarsa gülüp televizyon seyrediyorlarr. Doktora götürsek onlar gerekeni yaparlarr hiç değilse bu kadar çaresiz hissetmem ama annem kendiliğinden geçmesini bekliyor ayak ve el parmakları ovalanıp sıkılınca biraz iyi geliyor o kadar.Stilizan ve esram hapları kullanıyordu stilizanın 6 aydan fazla kullanımı yasakmış sanırım ama annem senelerce kullandı şimdi bıraktı doktor bırak demiş ama bırakınca şimdi iyice nefesi daralıyor her gün bu korkuyu yaşayıp başında ağlıyorum şimdide yine nefes darlığı geldii 1 saattir yeni düzeldi çok şükür.Anneme sorduğumda abimin doğumundan beri diyorr bu nefes darlığı diyaframda ezilmemi ne demişler:( O korkuyu inanın yaşamak benim için ölümden beter ne yapacağımı şaşırıyorum ya düzelmesse ya birşey olursa diyorum şu an daha gözümdeki yaşlar kurumadı çok kötü oldum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Annemin sol diyaframı yok.. küçükken düşmüş ve sönmüş.. o sebeple kalbi bile sağa kaymış.. nefes alışını etkiliyor.. extradan KOAH hastası... şekeri var inüsilin kullanıyor.. raporlu hipertansiyon hastası.. yakın zamanda da kalbinde teklemeler olduğunu söylüyor.. sağ ayak-sol el parmakları tamamen uyuşuk.... haftanın 3 gecesi mutlaka acildeyim annemle.. tıkanıyor ve hava veriyorlar.. normal doktora gitmeyi red ediyor. çünkü çıkacak olan hastalıklardan korkuyor.. bağırıp çağırsam ne fayda.. çocuk değil ki ite kaka götüreyim.. ben de çaresiz bir şekilde bekliyorum ne olacak diye.. haline şükret arkadaşım.. benim babam da yok :50: anneme birşey olursa vay halime...

çok geçmiş olsun diyorum... ne yap ne et ikna et doktora götürmek için.. ben beceremiyorum umarım sen becerirsin :50:

öncellıkle geçmış olsun

pekı sız annenızı bı doktora götürsenız madem abınız götürmüyor?
sonuçta hasta ne olursa olsun valla kolundan tutar çeke çeke yıne götürürüm
ıhmal etmeyın bence

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Annemin sol diyaframı yok.. küçükken düşmüş ve sönmüş.. o sebeple kalbi bile sağa kaymış.. nefes alışını etkiliyor.. extradan KOAH hastası... şekeri var inüsilin kullanıyor.. raporlu hipertansiyon hastası.. yakın zamanda da kalbinde teklemeler olduğunu söylüyor.. sağ ayak-sol el parmakları tamamen uyuşuk.... haftanın 3 gecesi mutlaka acildeyim annemle.. tıkanıyor ve hava veriyorlar.. normal doktora gitmeyi red ediyor. çünkü çıkacak olan hastalıklardan korkuyor.. bağırıp çağırsam ne fayda.. çocuk değil ki ite kaka götüreyim.. ben de çaresiz bir şekilde bekliyorum ne olacak diye.. haline şükret arkadaşım.. benim babam da yok :50: anneme birşey olursa vay halime...

çok geçmiş olsun diyorum... ne yap ne et ikna et doktora götürmek için.. ben beceremiyorum umarım sen becerirsin :50:

Annene gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsunnn allah acil şifalar verir inşallah ama annem bu nefes darlığı durumlarında kesinliklee gitmiyorr çok çaresiz hissediyorum kendimi mahvoluyorum dualar okuyorumm bende bazen abimgil gibi bağırıyorum sinirden ben doktor değilim elimden birşey gelmiyor işte sen bana ölüyorum dedikçe ben ölücem şimdi diyorum ama ne fayda.

öncellıkle geçmış olsun

pekı sız annenızı bı doktora götürsenız madem abınız götürmüyor?
sonuçta hasta ne olursa olsun valla kolundan tutar çeke çeke yıne götürürüm
ıhmal etmeyın bence

Hayır abimgil götürüyorr sadece benim kadar telaşlanıp ağlayıp sızlamıyorlar hatta kızıyorlar gitmediği için. Bende ite kaka götürmeyi deniyorum ama kesinlikle gitmiyor tamam geçer şimdi diyor iyice ısrar edersem abimgile götürün kristeni başımdan daha kötü oluyorum diyor :5:

Annene gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsunnn allah acil şifalar verir inşallah ama annem bu nefes darlığı durumlarında kesinliklee gitmiyorr çok çaresiz hissediyorum kendimi mahvoluyorum dualar okuyorumm bende bazen abimgil gibi bağırıyorum sinirden ben doktor değilim elimden birşey gelmiyor işte sen bana ölüyorum dedikçe ben ölücem şimdi diyorum ama ne fayda.

Amin, Bilmukabele... O anlardaki yaptığın telaşı tahmin edebiliyorum.. insanın elinden birşey gelmemesi kadar kötü bir durum yoktur :50: kendim için söyleyeyim doktora gitmiyor diye zaman zaman aşırı kinleniyorum.. ama benim de elimden birşey gelmiyor.. seninde gelmiyordur.. o gitmek istemedikten sonra döverek mi götüreceksiniz koca kadını... hayır... Valla sevgili kristenn Rabbim şifa ve sabır versin.. umarım doktora gitme işinde olumlu şeyler olur.. yoksa senin psikolojin de pek iyi etkilenmez :14:

Amin, Bilmukabele... O anlardaki yaptığın telaşı tahmin edebiliyorum.. insanın elinden birşey gelmemesi kadar kötü bir durum yoktur :50: kendim için söyleyeyim doktora gitmiyor diye zaman zaman aşırı kinleniyorum.. ama benim de elimden birşey gelmiyor.. seninde gelmiyordur.. o gitmek istemedikten sonra döverek mi götüreceksiniz koca kadını... hayır... Valla sevgili kristenn Rabbim şifa ve sabır versin.. umarım doktora gitme işinde olumlu şeyler olur.. yoksa senin psikolojin de pek iyi etkilenmez :14:

Etkilendi etkileneceği kadar zaten artık :( Stilizanı içerken bazen aylarca olmuyordu bu nefes darlığı bıraktıı böyle oldu nerdeyse her gün yaşıyorum bu korkuyu.

Cok cok gecmis olsun canım Allah annene acil sifalar versin. Doktora gitmesi gerekiyor kesinlikle ama gitmiyorsa bir karsına alıp konussan annenle o fenalastıgında ne kadar üzüldügünü anlatsan ona birsey olursa senin ne kadar yıkılacagını söylesen ? hatta psikolojnden bahsetsen ne kadar etkilendiginden falan belki ikna olur​

Cok cok gecmis olsun canım Allah annene acil sifalar versin. Doktora gitmesi gerekiyor kesinlikle ama gitmiyorsa bir karsına alıp konussan annenle o fenalastıgında ne kadar üzüldügünü anlatsan ona birsey olursa senin ne kadar yıkılacagını söylesen ? hatta psikolojnden bahsetsen ne kadar etkilendiginden falan belki ikna olur​

Söylemez olurmuyum ama fayda etmiyor :(

Back
X