- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi superisi96
-
Buz koyun canım, ağrısını alır. Zedelenmiş gibi görünüyor ama tam bilemicem. Benim diz eklemime olmuştu böyle bişey, bir ay boyunca beni kıvrandırdı. Bi de flexo diye bi sprey var eklem zedelenmeleri için, baya etkili olmuştu. Gerçi doktora gidin ilk fırsatta o daha net şeyler söyler. Geçmiş olsun.Kızlar merhaba
Şu an bi doğu ilçesinde olduğumuz için evden çıkıp hastaneye gitme gibi bir durumumuz asla yok
Etraf çok karışık,gidersek dönemeyiz öyle söyliyim
Öğle annem vileda sapının suyunu sıkmak için bastırırken parmağı hissizleşti ve ortası birden şişti,morardı.
Ağrısı var ve parmağı çok soğuk,babamda şehir dışında çıkamıyoruz evden çokta korkuyorum şahsen parmağı çok kötü
Şimsi resim atıcam nolur bakın birşey söyleyin lütfen
Resimde morluğu çok belli olmuyor ama bayağı morarmış
çok teşekkür ederim abla yemin ederim hıçkıra hıçkıra ağlayacak vaziyetteyim elim kolum bağlı çok korktum özellikle ya kangren falansa diye çok sağol çok teşekkür ederimBuz koyun canım, ağrısını alır. Zedelenmiş gibi görünüyor ama tam bilemicem. Benim diz eklemime olmuştu böyle bişey, bir ay boyunca beni kıvrandırdı. Bi de flexo diye bi sprey var eklem zedelenmeleri için, baya etkili olmuştu. Gerçi doktora gidin ilk fırsatta o daha net şeyler söyler. Geçmiş olsun.
Parmağını oynatıyor,kullanabiliyor sadece hafif ağrısı ve dertlik şişlik morarma var,kırıldığını düşünmedik ben daha çok kangrenden korktum rabbim esirgesin çok korkuyorumKirildi mi acaba ya? Cok gecmis olsun.
dolama değil iltihap falan yok sertlik şişlik morarma var iltihaba benzer bişi yokDolama çıkmış olabilir mi?
Geçmiş olsun. Hissizleşti diyorsun, kırık olsa ağrıdan duramazdı. Umarım ciddi birşey yoktur, buz koyun, sabit tutsun.Kızlar merhaba
Şu an bi doğu ilçesinde olduğumuz için evden çıkıp hastaneye gitme gibi bir durumumuz asla yok
Etraf çok karışık,gidersek dönemeyiz öyle söyliyim
Öğle annem vileda sapının suyunu sıkmak için bastırırken parmağı hissizleşti ve ortası birden şişti,morardı.
Ağrısı var ve parmağı çok soğuk,babamda şehir dışında çıkamıyoruz evden çokta korkuyorum şahsen parmağı çok kötü
Şimsi resim atıcam nolur bakın birşey söyleyin lütfen
Resimde morluğu çok belli olmuyor ama bayağı morarmış
Oynatabiliyorsa korkma canım, oynatırken acıyordur zaten bi tek büyük ihtimal. Kangren olsaydı ağrıdan duramazdı sanki. Üzülme, buz koyun doktora gidene kadar.Parmağını oynatıyor,kullanabiliyor sadece hafif ağrısı ve dertlik şişlik morarma var,kırıldığını düşünmedik ben daha çok kangrenden korktum rabbim esirgesin çok korkuyorum
aramakla analatamam ki resimli sonuçta ne kadar sağlıklı olur dille anlatıncabir doktora ya da sağlık kuruluşuna telefon etseniz? soğuk olması düşündürücü.
inşallah inşallah çok sağolunGEÇMİŞ OLSUN. Umarım bir an önce gidebilirsiniz hastaneye : (
bilmiyorum abla düşünemiyorum ki sağlıklı bi şekilde, elim ayağım titredi konuyu açana kadarKangren nasıl olsun canım ya.. Ani baskıdan ya da yanlış hareketten kaynaklıdır. Kırık çatlak olsa mahveder adamı. yinede mümkün mertebe hareket ettirmeyin. Kırıksa çatlaksa yanlış kaynar. En kısa sürede acile götürün.
oynatırken acıyo dedi buz koyduk çekiliyo sanki parmağım dedi,öyle inşallah ciddi birşey yoktur inşallahOynatabiliyorsa korkma canım, oynatırken acıyordur zaten bi tek büyük ihtimal. Kangren olsaydı ağrıdan duramazdı sanki. Üzülme, buz koyun doktora gidene kadar.
nasıl anlatamazsınız yahu, anlatılmayacak nesi var? annenizin parmağı şişti morardı, hissizleşti ve soğuk. bu kadar. soğuk olması sağlıklı bir kan dolaşımının olmamasından kaynaklanabilir.aramakla analatamam ki resimli sonuçta ne kadar sağlıklı olur dille anlatınca
ayy allah razı olsunveterineri hekimim söyleyecegim ne kar işinize yarar bilmiyorum .kas ezilmesi olmuş gördügüm kadarıyla agrı kesici alsın endişelenecek bir durum göremedim iyileşeceğini bil
Dolamada ilk başta şişlik yapar zaten. Eğer dışardan bakıldıgında intihaplanma gözükürse agrı da geçer.Bir kaç defa başıma geldi oradan biliyorumdolama değil iltihap falan yok sertlik şişlik morarma var iltihaba benzer bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?