- Konu Sahibi bayanmutlu
-
Bende bir evin bir oğlu ile evliyim kayınpeder kayınvalide kalacak vs bunlar güzel düşüneceler değil annenizin bunu düşündüğünü sanmıyorum oğlu ile evlenmişim annem babam olmuşlar ömrümün sonuna kadar başımın üstünde yerleri var annenizin demek istediği paylaşmayı bilmez şımarık olur gibi birşey sanıyorum.
Gerçekten bu konularda haklı ama zamanla öğreniyorlar kardeşiniz kardeşi oluveriyor hiç canını sıkmasın anneniz 10 kardeş olsada hayırlı kardeşleri olmadıktan sonra onların sıkıntısını da çekmek var mutluluk için bu değil nasıl bir insan olduğu önemli iyice tanısın içi rahatlar annenizin sevgiler...
yanlış düşünüyosun bir eşin annesine düşkün olmaması gerekiyo hele bir tane öyle bir sorun varsa çok çeker
Sizin gibi düşünmüyorum. Evlat bu elbet düşkün olacak ama herşey dozunda sizde annenize düşkün olursunuz ama eşinizi kıracak derecede değil. Bir evin bir oğlu diye evlenilmeyecek mi yani? Bence çok saçma bu tarz düşünceler yarın öbür gün sizinde bir oğlunuz olursa size düşkün olmasın mı? Eşimin anne babasıdır saygı duyarım bir ihtiyaçları varsa elimden geldiği kadar yardımcıyı olmaya çalışırım bakıma muhtaçlarsa bakarım vs. vs. Bunlar insanlıktır bence çekme değil.
Her türlü fikre saygımız var elbet ama bence biraz empati yapmayı deneyin..
canım bende bir evin bir oqluyla evliyim...kimseyle kıyaslamıyorlar seni...teksin herşeyi sana rahatça yapabiliyorlar..maddi manevi...birine alırsam diqeri alınır vs.. gibi şeyler yaşamıyorsun..anne baba başımızın tacı...3tanede olsa 5 tanede olsa mevzu bakmaksa anne babaya hepimiz bakıcaz...2 oqlu olur bir insanın teki hayırsızdır yine sen bakarsın...böyle hurafe şeyler yüzünden mutluluquna engel olma...sorunlar tabiki olucak ama bu bir evin bir oqlu olmasıyla ilgili deqil kesinlikle...3-5 kardeş olanlarda eltilerinden görümcelerinden yada eşlerinden muzdaripler..anneciqine çok selam söyle...kaderinde ne varsa onu yaşarsın nacizane iletiver cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?