annemin ricası üzerine yazılmıs bir soru:bir evin bir oğluna kız verilmezmiş

Tek çocuğum, hatta anne tarafında da baba tarafında da tek torunum. Hatta trakyalılarda bilirsiniz kızlar daha kıymetli olur, bi' de trakyalıyım. Babama olmasa da anneme felaket düşkünüm.

Şimdi sevgilim ve ailesi düşünsün. :32:

benim en iyi arkadaşım 9 kardeş biriyle evli ama diğer sekiz kardeşinde annesi babası umrunda değil kaynanaya kayınpedere arkadaşım bakıyor benim eşim bir evin bir oğlu ama hiç öyle sorunlarım yok ailesi çok iyi ve çok düşünceliler

valla benim sevgilim bir evin tek çocuğu:53: yani annesi oğluna çok düşkün sevgilimde annesine fakat sevgilim o dozu iyi ayarlıyo yani yerince annesinide dinliyo benide.. umarım böyle devam eder.. annesi şu lafı çok söyler herşeyi oğluma feda olsun herşeyim onun felan hatta şu lafı beni çok etkilemişti ben önce Allah'a sonra oğluma taparım:53:

Son düzenleme:
Ben 17 yaşımdan beri bigün evlenirsem tek erkek olsun elti falan istemem derdim nitekimde öyle oldu evlendim eşim tek erkek 3 ablası var o yaşta bile akıllılık etmişim diyorum şimdi, 7 yıllık evliyim ve herkesle çok iyi anlasıyorum üstüme çok düşüyolar k.valdem ananem görümcelerimde annem yaşında. Ben evin tek erkeğiyle evlenmek bi zarar görmedim, sana örnek olsun diye anlattım. İstinsnalar kaideyi bozmaz Ama annelerde öngörülüdür. İyi düşün taşın mesafeli ve saygılı bir ilişki kurmayı basarabilirsen beklentilerı aza indirip herkesle gül gibi geçinip gidersin canım

Verilir neden verilmesin iyi aile olduktan sonra annen neye karşı?

Canım benm abim tek erkek evli karısı herseyden memnun yani bunu gelin söylüyoo kendime torpil geçmiyorum:17::17:

Ablam da bi evin bi erkegini aldı üç tane ablası var bide en küçügü bizim enişte beş yıldır evliler son 6 ayda anca oturdu ewlilikleri çokk çektikkkkkk çoooooooooookkkk ailecee kızkardeşimlee beraber:20::20::20::20::20::20::20::20:

Benim teyzemde evin tek oğluyla evli,küçüklüğümüzden beri sakın evin bi oğluyla evlenmeyin der:9:
Bayramda hep burda durun derler,iyi günde çağırırlar kötü günde çağırırlar, altı üstü bi oğlumuz var napalım derler bide:9:

3 erkek olmasında 1 olsun kadın ruhundan daha iyi anlar annemin tek erkek kardeşi var resmen kılıbık!

Burada herkesin anlattığı bırbirinden farklı, çünkü yaşananlar farklı, iyiside var kötüsüde var, kafan karışmasın sakın. En doğru kararı ailenle birlikte alıcaksın muhakkak, hakkında hayırlısı olsun:16:

valla benim sevgilim bir evin tek çocuğu:53: yani annesi oğluna çok düşkün sevgilimde annesine fakat sevgilim o dozu iyi ayarlıyo yani yerince annesinide dinliyo benide.. umarım böyle devam eder.. annesi şu lafı çok söyler herşeyi oğluma feda olsun herşeyim onun felan hatta şu lafı beni çok etkilemişti ben önce Allah'a sonra oğluma taparım:53:

off lafa bak beee

malesef annen dogru soyluyo cnm :1:

galibaaa :1:

Bence gayet güzel ne görümceniz olacak ne kaynınız olacak ne de eltiniz:27::27:Herkes böyle şanslı olmaz:27::27:

yanlıs anlamadıysam sanırım görümcesi olabilir tek erkekdir ama kız kardeşleri olabilir :)

benim eşim evin 2 oğlundan büyük olanı ama tek oğlan sanki..ve bir de görümce var...küçüğün bişeye faydası yok ölürler onu için...eşim herşeylerine koşturur,her lafı söylerler çekinmeden ama bizden kötüsü yok...birde derler ki onlara bakarsa birtek benim eşim bakarmış:52:tek çocuk sanki.....şöyle düşünün en azından sinirlerinizi bozacak çok sayıda insan olmaz,yok görümcem eltim hiçbir işe elini sürmedi,bana surat yaptı demezsiniz....bakım gerektiği zaman da sizden başka kimse olmayacağı için daha farklı düşünürsünüz ama kardeşleri olsa yok ben baktım onlar bakmadı falan gibi muhabbetler doğar....herşeyin hayırlısı:34:

aynen cokda olsa yine aynı yine aynıııı

Bir evin bir ''oğluna'' bağlı bu durum.

Eğer sevdiğiniz kişi akıllıysa, kendini eğitmişse, sorumluluğunu biliyorsa bu durumun zorluğunu yaşamazsınız, aksi ise gerçekten sıkıntılar yaşanıyor.

herzamanki gibi birsen hanıma katılıyorum zaten yorumlarına bayılıyorum.

seninki yine iyi annem seni öksüz yetime vericem diyo bana

oo ozaman annen cok cekmiş senin

bütün kriterler uyduda bi evin bi oğlu olması kaldı:37:
bu devirde evlenmeyi düşüncek adam bulmuşsun şükret

herzamanki gibi birsen hanıma katılıyorum zaten yorumlarına bayılıyorum.

Çok zarifsiniz teşekkür ederim ghs. :16:

....

Bu arada evin tek oğluyla evli bir arkadaşımla konuştum bugun, Allah bozmasın çok mutluymuş.
Ama sıkıntıları oluyor tabiiki dedi.

Kendi aralarında dengeyi kurmaya çalışıyorlarmış..

Back
X