- Konu Sahibi bayanmutlu
seninki yine iyi annem seni öksüz yetime vericem diyo bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle sana katılıyorum canım,gayet güzel izah etmişsin zaten
valla benim sevgilim bir evin tek çocuğuyani annesi oğluna çok düşkün sevgilimde annesine fakat sevgilim o dozu iyi ayarlıyo yani yerince annesinide dinliyo benide.. umarım böyle devam eder.. annesi şu lafı çok söyler herşeyi oğluma feda olsun herşeyim onun felan hatta şu lafı beni çok etkilemişti ben önce Allah'a sonra oğluma taparım
![]()
malesef annen dogru soyluyo cnm![]()
Bence gayet güzel ne görümceniz olacak ne kaynınız olacak ne de eltinizHerkes böyle şanslı olmaz
![]()
benim eşim evin 2 oğlundan büyük olanı ama tek oğlan sanki..ve bir de görümce var...küçüğün bişeye faydası yok ölürler onu için...eşim herşeylerine koşturur,her lafı söylerler çekinmeden ama bizden kötüsü yok...birde derler ki onlara bakarsa birtek benim eşim bakarmıştek çocuk sanki.....şöyle düşünün en azından sinirlerinizi bozacak çok sayıda insan olmaz,yok görümcem eltim hiçbir işe elini sürmedi,bana surat yaptı demezsiniz....bakım gerektiği zaman da sizden başka kimse olmayacağı için daha farklı düşünürsünüz ama kardeşleri olsa yok ben baktım onlar bakmadı falan gibi muhabbetler doğar....herşeyin hayırlısı
![]()
Bir evin bir ''oğluna'' bağlı bu durum.
Eğer sevdiğiniz kişi akıllıysa, kendini eğitmişse, sorumluluğunu biliyorsa bu durumun zorluğunu yaşamazsınız, aksi ise gerçekten sıkıntılar yaşanıyor.
seninki yine iyi annem seni öksüz yetime vericem diyo bana
herzamanki gibi birsen hanıma katılıyorum zaten yorumlarına bayılıyorum.