annemin sakatlık maaşı

Bu ne kalitesizlik, ne leş bir üslup? Kimse sizi yargılamamış. Aksine sizin ve annenizin adınıza üzülmüş, iyi dileklerde bulunmuşlar. Ama siz zihinsel engelli bir kızın durumunu suistimal edip imam nikahı/himaye safsatalarıyla ilişkiye giren kartalozu sırf babanız diye inatla savunursanız -hem de annenizin libidosunun yüksek olduğunu öne sürerek- millet de bu zihniyeti yadırgar. Ruh sağlığınızın normal olmadığının farkındayım, yaşadığınız şeyler çok acı. Allah yardımcınız olsun.

anneme de hakaret ettiniz babam benim annem hakkınız yok tabiki tecavüzcü adı üstübde ne olduğu belli ama normal insanlar acımasız

O zaman neden haberlerde çıkan bebek, çocuk, kadın tecavüzlerine üzülüyoruz ki? Tecavüze uğrayanlar, tecavüzcüsüyle imam nikahı kıyılıp evlendirilsin, çocuğu da sahiplensin??!! Fark?
İsteyerek evlendi deme şansın yok, zaman, mekan, mevsim ayrımı yapamazlar bu tür hastalar. Babanız dr iyileştirmeye çalışmış? Siz doğmuşsunuz. Eeee?? Babanıza karşı olan hislerinizin benim düşüncelerimle ters düşmesi normal. Sizin bulunduğunuz şartlar tam tersi durumlarda olsaydı, bu uslupla değil hakaret mezarında ters döndürürdünüz o kişiyi.

konu sahibinin hesabı banlanmış bence konu kapanmalı herkes bir kafadan yorum yapıyor konu sahibi cevap veremiyor.

Zihinsel engelli birine imam nikahı da kıyılmaz. Evlilik şartı için Akli melekelerinin yerinde olması gerekir diye biliyorum. O nikanı kıyan imamı da Allah bildiği gibi yapsın. Bir tane aklı başında insan kadıncağızı devletin eline vermemiş. Yazıklar olsun!
Ayrıca neden ikametini değiştirmeden maaş peşindesiniz? Bence anneniz sizin yanınızda değil bu sebeple acaba annem başka yerdeyken maaş alabilir miyim diyorsunuz gibi geldi. Yani bana maaş için bu kıvranış gibi geldi.
Yoksa çok mantıksız, bakacaksanız annenizin ikametgahını almak mı zor? Çok kolay bir olay.

Of korkunç bir hikaye
Erkeklerin savunmasız bir kadın görünce akıllarına sadece iğrenç düşüncelerin gelmesi midemi bulandırıyor

Back
X