E sen kaçarsan kadından nasıl sevsin :) yabani mi duruyosun napıyosun20 yaşındayım ergenlik çağıma girene kadar annesine çok bağlı çok düşkün bir kızdım okulda felan hep annemi özlediğim icin ağlardım Ergenliğe yeni yeni girmeye başladığım dönemlerde annemle ilgili bir sıkını yaşadım ve ondan bağlılık konusunda uzaklaştım şimdi o sıkıntıların üstünden yıllar geçti neyse konuya giriyorum anneme bir dönem soğuk olduğum icin içten içe bana hep hasretti üniversiteyi faklı şehirde okuyorum annem bir haftadır yanıma geldi garip gelecek biliyorum ama annemin beni seviş şekli beni çok rahatsız ediyor annem beni severken kendimi tecavuze uğruyor gibi hissediyorum resmen itiyorum bağırıyorum ama anlamıyor üstüme çıkıyor bileklerimi tutuyor vs bu hareketlere anlam veremiyorum ve artık kendimi çok kötü hissetmeye başladım resmen annemden midem bulanıyor bir insan çocuğunu niye böyle saldırgan bir tavırla sever ki ? Yazarken bile ağlıyorum
Biliyorum kulaga fazlasıyla garip geliyor ama olay bu bende hiçbir şekilde anlam veremiyorumNasıl üstüne çıkıyor üstünde napıyor benimbeyin eroor
Ahah senin uyku gelmiş bacımNasıl üstüne çıkıyor üstünde napıyor benimbeyin eroor
Bilmiyorum belkide öyle dediğim gibi sıkıntılı bi ergenlik sürecinden geçtimSize oyle gelıyor olabilir mi. Aglıyoru demişsiniz acaba bilinçaltınızda sogumanıza neden olan olayla ilgili çözemediğiniz seyler mi var. Yani ne bileyim cok garip geldi bana. Kardeşiniz falan yok mı anneniz onları nasıl seviyor. Onlar da rahatsız mı. Belki de sadece size oyle geliyordur
Anladım hani bazen birine kızarsınız o da affettirmek için sırnasır siz de ıyıce kızar kacarsınız kızarsınız.Boyle bir şey miBiliyorum kulaga fazlasıyla garip geliyor ama olay bu bende hiçbir şekilde anlam veremiyorum
Küçüklüğümden beri böyle çok teması öpülmeyi seven bi çocuk olmadım halada değilim hep kaçardım kendince kaçmamı mı önlemeye çalışıyor bilmiyorum saçma sapan bir durum çok etkileniyorum
Ama bunu bu yasa kadar asamamıssanız yardım almanız gerekir.İleride siz de anne olacaksınızBilmiyorum belkide öyle dediğim gibi sıkıntılı bi ergenlik sürecinden geçtim
Yuhh.. Bende mıncıklıyodur falan diye dusundum. Kendi annemın benı oyle sevdıgınj bı an hayal ettim de cok itici gercekten o ne20 yaşındayım ergenlik çağıma girene kadar annesine çok bağlı çok düşkün bir kızdım okulda felan hep annemi özlediğim icin ağlardım Ergenliğe yeni yeni girmeye başladığım dönemlerde annemle ilgili bir sıkını yaşadım ve ondan bağlılık konusunda uzaklaştım şimdi o sıkıntıların üstünden yıllar geçti neyse konuya giriyorum anneme bir dönem soğuk olduğum icin içten içe bana hep hasretti üniversiteyi faklı şehirde okuyorum annem bir haftadır yanıma geldi garip gelecek biliyorum ama annemin beni seviş şekli beni çok rahatsız ediyor annem beni severken kendimi tecavuze uğruyor gibi hissediyorum resmen itiyorum bağırıyorum ama anlamıyor üstüme çıkıyor bileklerimi tutuyor vs bu hareketlere anlam veremiyorum ve artık kendimi çok kötü hissetmeye başladım resmen annemden midem bulanıyor bir insan çocuğunu niye böyle saldırgan bir tavırla sever ki ? Yazarken bile ağlıyorum
Bende kardesimle bogusarak operek sarilarak isirarak sewerim nolmuş...Senin ruhun sapkın bence.Kadin sana doyamıor.Sense onu itiosun.20 yaşındayım ergenlik çağıma girene kadar annesine çok bağlı çok düşkün bir kızdım okulda felan hep annemi özlediğim icin ağlardım Ergenliğe yeni yeni girmeye başladığım dönemlerde annemle ilgili bir sıkını yaşadım ve ondan bağlılık konusunda uzaklaştım şimdi o sıkıntıların üstünden yıllar geçti neyse konuya giriyorum anneme bir dönem soğuk olduğum icin içten içe bana hep hasretti üniversiteyi faklı şehirde okuyorum annem bir haftadır yanıma geldi garip gelecek biliyorum ama annemin beni seviş şekli beni çok rahatsız ediyor annem beni severken kendimi tecavuze uğruyor gibi hissediyorum resmen itiyorum bağırıyorum ama anlamıyor üstüme çıkıyor bileklerimi tutuyor vs bu hareketlere anlam veremiyorum ve artık kendimi çok kötü hissetmeye başladım resmen annemden midem bulanıyor bir insan çocuğunu niye böyle saldırgan bir tavırla sever ki ? Yazarken bile ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?