Tövbeler olsun daha neler duyacağız Allah sabır versin sizeAnnemin de iğrenç bir sevme tarzı vardır. Çok travmatik bir hayat sürüp kendini geliştirme şansı bulamamis bir kadın hakkında kötü dusunulmesini istemiyorum. O yuzden sadece yalnız olmadığınızı bilmeniz için fazla ayrıntıya girmeden bir örnek vereyim. Kiz kardesimin göğüsleri çıkmaya başladığında annem gozunu kardesimin göğsüne diker bizim kizacagimizi bildigi icin kendini dizginler, oturduğu yerde siritarak kardeşimi izlerdi. Gözünde kaynayan kaninin verdiği parlamayi görmek gerçekten igrencti. Onceki bir kac denemesinde ve sonraki bakislarini farkedip kızdigimizda ne var sanki şöyle bir tutup sıksam ne olur derdi. Bu kardeşimin hikayesi, benim ve diğer kardeslerimin hikayelerini anlatmıyorum ama yaşadığınız tecavüze uğrama hissini anladigimi bilmenizi istiyorum.
Annem gerçekten böyle yaparak çocuğunu sevdiğini zannediyor. Bunun igrenc bir şey olduğunu, saygısızlık olduğunu, evladı bile olsa bir bebeğin dahi mahreminin korunarak sevilmesi gerektigini asla anlayamadi. Sevdigi insanın tenini sinir tanimadan opmeyi, minciklamayi, gormeyi sevmek zannediyor. Annem bundan sonra da bu konudaki inceliği anlayamayacak biliyorum. Sadece tepki görmekten korkarak kendini dizginliyor. Anneniz de muhtemelen yanlış bir şey yaptığına ikna olmayacak. O yüzden üzülerek söylüyorum, korkacagi bir tepkiyle onu engellemeniz gerekebilir. Yalandan sinir kriz gecirmek, bagirmak belki çözüm olur. Daha ileri giderse kendinize zarar vermekle tehdit edebilirsiniz. Umarım daha fazla yara almadan halledersiniz.
Ayni benBende kedilerimi mıncıra mıncıra severım
Yanlış bir hareket ama napayım kendımden geçıyorum
İlerde çocugum olursa ahanda böyle konu açar valla
Aynen hatta severken dıyorum . Senı içime sokarım ben doğururum dıyorumAyni bensarılıp öpmelere doyamıyorum, elimde olsa kalbime sokarım
Aynen hatta severken dıyorum . Senı içime sokarım ben doğururum dıyorum
Eşim korkan gözlerle bana bakıyor
Konu içeriğine dönmeyenleri de ben ısırıyorum renkleri soluyor.Aynen aynı biz
Yerım heryerını ıstırırım
Konu içeriğine dönmeyenleri de ben ısırıyorum renkleri soluyor.
tam ben yazacaktim kedimi cok minciriyorum diye hatta resmen icim titriyor severken sutlu kahve kokusundaki gobisini isirmamak icin zor tutuyorum kendimi ama tabi sonrasinda onun beni sevme seklinden bahsetmek istemiyorum intikamini fena aliyor cimcimeAynen hatta severken dıyorum . Senı içime sokarım ben doğururum dıyorum
Eşim korkan gözlerle bana bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?