- 4 Ağustos 2018
- 406
- 290
- 18
- Konu Sahibi Bir iki Dort
-
Al benden de okadarSinirlerim bozuldu
Karşılık vermiyor,kadına el kalkmaz.bize böyle ogrettiBabanı nasıl dövüyor yaa annen vururken babanın eli armutmu topluyor kendini savunamiyor mu
Bosanmak bu ülke şartlarında zor.zaten akıllı ve uslu herkes gibi bosanamazlar! Onların gecimleri nasıl zorsa, boşanmalari da o kadar zor olur.ikisi de daha kötü olur diye korkuyorumboşanmalarını neden istemiyorsunuz?
anneniz için mi, kendiniz için mi?
Annem kendini tutamiyor.bana karşı da öyle.annemin ne hali varsa görsün de diyemem.benim için çok şey yaptı, emek verdi belki bu kadar geliyor elinden,yapamıyorum işte boş ver diyemiyorum yaş ilerledikçe belki bunlar biter diyorum.kendim çok boşanma davası gördüm.ikisi de suanki durumundan daha iyi olacak olsa boşanmalarini isterdimgözümde canlandı resmen
şiddetin her türlüsü kötü
annenizin elinden tutup bi psikiyatra götürün belki öfke kontrolü terapisi ile düzelir
yok kabul etmezse babanız ayrılsın siz de babanıza sahip çıkın anneniz de ne hali varsa görsün
Hatta anneannemin yanında dövdü biz ayırmaya çalıştık..Esnerken okuyordum konunuzu, gözlerim faltaşı gibi açıldı okudukça. Anneniz babanızı öldüresiye mi dövüyor? Bi tuhaf oldum. Allah babanızın yardımcısı olsun. Bi erkeğe, kadının şiddetinden korunsun diye yardım diledim. İnanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?