Annemin Siddeti

Yaş kaç?

Karşılık vermiyor,kadına el kalkmaz.bize böyle ogretti
Vursun oda anlamında söylemedim zaten kendini savunamiyor mu babanız annen vurunca tutmuyor mu elini.Erkek dayak yer kizim çünkü acizdir diyemi ogretti annen bu yüzü nerden buluyor kesinlikle şiddetin hrrturlusu kabul edilemez izin vermeyin sizde müdahale edin

Önce öyle düşünüyorum. Ama kesinlikle iş büyüyecek,iftiralar atılacak.cirkinlesilecek. annem babama hakkını vermez asla.boyle anlatıyorum ama annem kötü bir insan mı ? Hayır! Etrafımızda ki herkes ikisini de melek gibi görür .ama babam boşanmak istiyor, sürekli geçimsizlik ten rahatsız .annem istemiyor. Ben bazen bosansinlar diyorum.sonra annemin babamı beklediğini görüyorum ,ağlamaklı bir halde ikisi de ayrıldıktan sonra sersefil olacak.onlarin ikisine de yetişemem ki

Bende sizin gibi düşünüyorum.annem iyi bir kadın olmasa,beni ve kardeşimi de onemsemezdi, bu kadar zaman derslerimizi eğitiminizi hep daha çok annem düşündü. Boşanmayı kabul Edip kendi hayatina da bakabilirdi.defalrca "ayrılmak istiyorum " lafını bir kadın duyarsa nasıl normal olabilir ki yine de tamam demedi.ona da çok üzülüyorum.
Babam boşanıp yalnız yaşayınca daha mutlu olacağını zannediyor.
Her gün dua ediyorum,annemin babama daha iyi davranması için,babamın annemi daha çok sevmesi ve alttan alması için.

konunun gercekligini sorgulamakla beraber soylenecek tek sey elbette ki ‘bosansinlar’.
Konu nun gerçekliğine neden jnanamadiniz?
Buraya dertleşmek için konu açtım.hwrkesin hayat standartları, aileye bakış açısı aynı değil.annem boşanmanın yanlış olduğu kafasında,babam ise ayrı yaşayıp rahat olma derdinde .biz evlatlar olarak arada kalıyoruz.

Tedavi görün sizde. Yazdıklarınız doğru ise sizde biraz bencilleşmişsiniz.
Ne açıdan bencil olduğumu düşündünüz.bosanmalrini istemediğim için mi .belki de haklısınız.tamam demeliyim.ama yine de ayrılmalarını istemiyorum.ileride çocuk sahibi olduğumda kalabalık mutlu bir aile olalım istiyoeum

Engel oluyorum sürekli olan birşey değil aslında.vabam gerçekten onu önceden çok yipratmis. Sürekli sevilmediğini hissediyor.uzman yardımı almayı kabul etmiyor,başka birşey yapamıyorum.babam haksız olduğu için karşılık vermiyor artık öyle düşünüyorum .zaten o an bunu sorgulayamiyorum..sadece annemi yatıştırmaya çalışıyorum.
Ve sonra özür dileyip barışiyorlar..ama tabi bizde yara açıyorlar..keşke biz çok küçükken bosansalarmis.

Sizi bilemem ama aile arasında yaşanan bı durumun yanlış olduğunun farkındasınız. Ama babanızın sizin için yaptığı fedakarlıktan faydalanmak istiyorsunuz. Boşanmalarını istemediğiniz için demedim. Babanızın yaptığı fedakarlığa bakış açınız. O sizin için fedakarlık yaparken sizin bakış açınız.
Bak canım ilerde kalabalık güzel aile birliği istiyor olabilirsin bende isterim. Ozaman Birşeyler yapın. Annenizin tedaviye ihtiyacı var belli. Bunu yapın. Kendinizi tedavi ettirin sizde kalıcı hasarlar bırakmasın. Normalleşmesin. Fedakarlık yapan taraf kabullenmesi gereken taraf olmasın. Evinizdeki huzuru geri bulun. Bakara suresini hergün evinizde aç. Ev önce bir harabeden çıksın. Evinizde kuran okunsun hergün youtube dan aç. Ama aynı zamanda Annenizin içini boşaltması gerekiyor. Sinirini kontrol etmesi gerekiyor. Bunun içinde yardım almadan olmaz. Amacım yargılamak değil size belki dostun acı sözü yardımcı olur diye düşünerekten yazıyorum.

Yorum yazarak yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler .ben gerekli motivasyonu aldigimi dusunuyorum.
Konuyu kapatmak istiyorum.

anneni doktora götür canım iyi biri ama öfke sorunu var gibi anlatıyorsun baban da sen de durduğuna göre

ya da narsistin teki siz stockholm sendromu yaşıyorsunuz

Genel olarak

Son düzenleme:
Kadını el birliğiyle sinir hastası etmişler , o da şimdi etrafına kin kusuyor gibi. Babanın zamanında yaptıkları birikmiş annende. Bazen ben de kocamı evire çevire dövmek istiyorum. Şimdilerde oda iyi bir insan ama geçmişte kendisi ve ailesi bana kötü şeyler yaşattılar ve hala kin duyuyorum hepsine.
Anneni anlayabiliyorum bu yüzden ama şiddet uygulamak ne bileyim yanlış. Bazı insanlar herşeyi hakeder ama biz kendimize yakışanı yaparız. Sana şiddet uygulamasına da diyecek söz bulamadım.

Babanız darp raporu alıp, evden uzaklaştırma aldırsın. Belki gözü korkar.

Hanımlar tekrar belirttiğim gibi,
Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler..konuyu kapatmayi bilmiyorum Mune kapatabilme şansımız varsa memnun olurum.
Yapılacak şeyler belli,buraya sadece dertleşmek icin konu açtım,yorumlardan da faydalandim.herkese teşekkür ederim

Neden tedavi olması için yönlendirmiyorsunuz tüm yaşadıkları yıpratmış yada tamamen babanızın sesizliğinden iyice şımarmış kesinlikle tedavi olmalı

Anen aslan burcu değil mi?

Benimki seninkinin entel, versiyonuydu.
Hep lider.
Hep yönetir.
Hep konuşur, otoriteyi korumak adına asla güzel tonlu konuşmaz.
Asla başka insanların yanında, bırak şımamayı, kucaklarına alıp sarılmalarına bile izin vermezdi.

Arkdaşlarım anneme polis derdi, hiç gülmeden şaka yapıp herkesi güldürür, küçücük bir el hareketiyle ortamın sesini bastırır ya da dağıtırdı.

Gördüğüm en güçlü kadın.
Sevgiyi vermek mıcık mıcık sarılıp, usanmadan oyun oynamalar, dansla yedirmek değil.

Ne motivasyonu aldin cok merak ediyorum
Babani alabilecek misin annenin elinden
Hulk kacMis kadinin icine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…