- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Bir iki Dort
-
Yaş kaç?Annem kendini tutamiyor.bana karşı da öyle.annemin ne hali varsa görsün de diyemem.benim için çok şey yaptı, emek verdi belki bu kadar geliyor elinden,yapamıyorum işte boş ver diyemiyorum yaş ilerledikçe belki bunlar biter diyorum.kendim çok boşanma davası gördüm.ikisi de suanki durumundan daha iyi olacak olsa boşanmalarini isterdim
Vursun oda anlamında söylemedim zaten kendini savunamiyor mu babanız annen vurunca tutmuyor mu elini.Erkek dayak yer kizim çünkü acizdir diyemi ogretti annen bu yüzü nerden buluyor kesinlikle şiddetin hrrturlusu kabul edilemez izin vermeyin sizde müdahale edinKarşılık vermiyor,kadına el kalkmaz.bize böyle ogretti
Önce öyle düşünüyorum. Ama kesinlikle iş büyüyecek,iftiralar atılacak.cirkinlesilecek. annem babama hakkını vermez asla.boyle anlatıyorum ama annem kötü bir insan mı ? Hayır! Etrafımızda ki herkes ikisini de melek gibi görür .ama babam boşanmak istiyor, sürekli geçimsizlik ten rahatsız .annem istemiyor. Ben bazen bosansinlar diyorum.sonra annemin babamı beklediğini görüyorum ,ağlamaklı bir haldeSiz ve babanız bu kadar alttan almasanız? Cünkü normal değil yani,erkeğin kadına siddet uygulaması da diğer her türlü siddet kadar yanlış ve akıl almaz.Birlikte yapamayan insanlar boşansın.Ne gerek var 3 günlük dünyada birbirini kırıp incitmeye
Bende sizin gibi düşünüyorum.annem iyi bir kadın olmasa,beni ve kardeşimi de onemsemezdi, bu kadar zaman derslerimizi eğitiminizi hep daha çok annem düşündü. Boşanmayı kabul Edip kendi hayatina da bakabilirdi.defalrca "ayrılmak istiyorum " lafını bir kadın duyarsa nasıl normal olabilir kiBak canim o bir anne belkide icinde neler yasadigini bilemezsin belkide baban ona o kadar cok cektrmistirki annen guvenemiyordur ve anneler her zama hincini sevincini uzuntusunu hep cocuklarindan cikarirlar bundan yapacagin bir sey yok ama insallaj bosanmazlar bu kadar cok uzuldugun icin syluyorum tabi bosanmasinlar diye anne babanin ayri olmasi kotu biraeydir heralde aile ici sikintiniz oldugu icin cok ta sey yapamiyorum insallah hersey duzelir canim ...
Konu nun gerçekliğine neden jnanamadiniz?konunun gercekligini sorgulamakla beraber soylenecek tek sey elbette ki ‘bosansinlar’.
Ne açıdan bencil olduğumu düşündünüz.bosanmalrini istemediğim için mi .belki de haklısınız.tamam demeliyim.ama yine de ayrılmalarını istemiyorum.ileride çocuk sahibi olduğumda kalabalık mutlu bir aile olalım istiyoeumTedavi görün sizde. Yazdıklarınız doğru ise sizde biraz bencilleşmişsiniz.
Engel oluyorum sürekli olan birşey değil aslında.vabam gerçekten onu önceden çok yipratmis. Sürekli sevilmediğini hissediyor.uzman yardımı almayı kabul etmiyor,başka birşey yapamıyorum.babam haksız olduğu için karşılık vermiyor artık öyle düşünüyorum .zaten o an bunu sorgulayamiyorum..sadece annemi yatıştırmaya çalışıyorum.Vursun oda anlamında söylemedim zaten kendini savunamiyor mu babanız annen vurunca tutmuyor mu elini.Erkek dayak yer kizim çünkü acizdir diyemi ogretti annen bu yüzü nerden buluyor kesinlikle şiddetin hrrturlusu kabul edilemez izin vermeyin sizde müdahale edin
Sizi bilemem ama aile arasında yaşanan bı durumun yanlış olduğunun farkındasınız. Ama babanızın sizin için yaptığı fedakarlıktan faydalanmak istiyorsunuz. Boşanmalarını istemediğiniz için demedim. Babanızın yaptığı fedakarlığa bakış açınız. O sizin için fedakarlık yaparken sizin bakış açınız.Ne açıdan bencil olduğumu düşündünüz.bosanmalrini istemediğim için mi .belki de haklısınız.tamam demeliyim.ama yine de ayrılmalarını istemiyorum.ileride çocuk sahibi olduğumda kalabalık mutlu bir aile olalım istiyoeum
Annem kendini tutamiyor.bana karşı da öyle.annemin ne hali varsa görsün de diyemem.benim için çok şey yaptı, emek verdi belki bu kadar geliyor elinden,yapamıyorum işte boş ver diyemiyorum yaş ilerledikçe belki bunlar biter diyorum.kendim çok boşanma davası gördüm.ikisi de suanki durumundan daha iyi olacak olsa boşanmalarini isterdim
Annem şiddete meyilli bir kadin..
Çok fedakar iyi bir anne.bence iyi bir eş de olmaya çalıştı.
Küçükken ailesinin ona yaptığı haksızlıklar,annesinin acimasizligi,annemin meslek sahibi olabilmek icin çabası..bütün bunlar onu güçlü, sert biri yapmış olmalı.Bize bu kadar iyi olabiliyor,anlayışlı olabiliyor,onu anlamaya çalışıyorum .
Ama babama ve bana şiddeti bitmiyor.
Küçüklüğumden beri belki zor bir çocuktum,belki babamdan çekti ,kayınvalidesi den,kendi annesinden..
Ama sonuçta artık yıllar geçti.babam ona çok iyi davranıyor,asla şiddet göstermiyor.bize de iyi bir baba olmaya çalışıyor annem gibi.
Ama gecinemiyorlar..annem çok zor bir insan..huysuz ve geçimsiz..onla asla konuşamaz,haksiz olduğunu anlatamazsiniz..
Babamı ve beni ediyor sürekli.toplum icinde küçük düşürüyor.rencide ediyor. Bilerek yapıyor bunu zevk alıyor sanki..
Babamda da hata var,anneme yalan söylüyor! Mesela annem bir kızdan rahatsız oluyor,babamı uyarıyor,babamın kötü birşey yapmadığını da söylüyor yine de dikkatli olmasını istiyor .ama babam dinlemiyor annemi.kiza iyilik yapıyor mesela .sonra da annem farkediyor bunu .babamı dovuyor.ona o kadar çok vuruyor ki bazı geceler aklıma geliyor yaşananlar ki artık hiç uyuyamıyorum.ya babamı öldürürse sürekli yanlarına gidip yokluyorum.
Hep geçimsizlik var aralarında..babam boşanmak istiyor,benim hatrim için boşanmiyor annemden..annem ise istemiyor boşanmayı..babamı döverek vazgeçirmeye çalışıyor..sonra barışiyorlar..ve iki gün sonra tekrar...babamı da anlıyorum..hatta bazı olaylarda babamı haksız buluyorum..ama onu belki daha çok seviyorum bilemiyorum,ona toleransım fazla..
Annem çok saygısız ve geçimsiz biri..kimseyle gecinemiyor..bana da huzur vermiyor..ama yine de çok seviyorum onu ..
Boşansinlar istemiyorum ama babamın hasta olmasından,işlerin daha da kötüye gitmesinden korkuyorum..
[/kkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?