• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin sitemi

Benim kvde de başta biraz ağız aradı biz hiç çıkmıyoruz gelin falan diye gerçwkten de çıkmıyorlar zaruri olmadan. Ama benim eşim arada da olsa işe gidip geliyordu dedim anne o işe gelip gidiyor sizde yoktur doğrudur ama bizde olabilir deyince kesti o konuyu
Benim eşim ilk bir ay çocuklara bile yaklaşmadı.ise gidip geliyorum diye.geldiği gibi komple temizlenir.sadece kendim için değil onlar içinde kaygilaniyorum.kaderde varsa oluruz napalim demi yolarmi

Saol teşekkür ederim.
Sıkma canını dünya kırılır koronadan ölen ölene.
Ya annemin kronik hastalığı var gitmiş Yeşilköy sahra Hastanesi'ne orada sırf koronali hasta bakıyorlar ya.
Annemde bı tuhaf tamam maskesini takıyorda hiç biri %100 koruma değil ki.
Bende hiç birşey demedim artık.
İyi yapmışsın git sık sık dedim.

Benden olmasında kimden bulaşırsa bulaşsın.
Bide ailemde sağlıkçı dolu doktor dolu ayrıca anneannem de sağlıkçı 😁 ne kadar riskli biliyorlar.
:) gülermiş ağlarmısın. Geçenlerde bizim köyden koronadan yaşlı bir teyze vefat etti.çocuklarınıda karantinaya almışlar 14 gün. Benim anamda onlara başsağlığına gitmiş. Annecim niye gittin dedim kızdım. Ayy köyde nolacak karantinadalarmis ama bahçeye masa koymuşlar herkes mesafeli başsağlığı diliyor dedi

Aynen benı de deli ılan ettıler.sebep eve almıyorum kımı almıyorum tabı kı eşimin ailesini..hayatımın genel olarak zor ama onlarsız en güzel günleriydi.

Benim eşim ilk bir ay çocuklara bile yaklaşmadı.ise gidip geliyorum diye.geldiği gibi komple temizlenir.sadece kendim için değil onlar içinde kaygilaniyorum.kaderde varsa oluruz napalim demi yolarmi
Bu son cümle şey gbi .
Bitane erkeğin önünde soyunup kaderde varsa tecavüz eder napalim Allah'ın takdiri.demek gbi bişey😂😂😂

:) gülermiş ağlarmısın. Geçenlerde bizim köyden koronadan yaşlı bir teyze vefat etti.çocuklarınıda karantinaya almışlar 14 gün. Benim anamda onlara başsağlığına gitmiş. Annecim niye gittin dedim kızdım. Ayy köyde nolacak karantinadalarmis ama bahçeye masa koymuşlar herkes mesafeli başsağlığı diliyor dedi
😂😂😂
Ya benim oturduğum sitede alt komşumun yan bloklarla arkadaşları akrabaları var. Evlerinde insan eksik değil gidiş geliş bı gör. Dalga geçiyorlar korona ile duyuyoruz seslerini.

Senin annene hani teyze derim yaşı var derim, belirli bi düşünce der saygı duyarım da komşularımız gencecik insanlar.

😂😂😂
Ya benim oturduğum sitede alt komşumun yan bloklarla arkadaşları akrabaları var. Evlerinde insan eksik değil gidiş geliş bı gör. Dalga geçiyorlar korona ile duyuyoruz seslerini.

Senin annene hani teyze derim yaşı var derim, belirli bi düşünce der saygı duyarım da komşularımız gencecik insanlar.
Allah korusun şakaya gelmez.millet gayet rahat.benim çocuklarım ikiz ve 4 yaşinda lar onlar bile çıkarken düşünüyorlar anne izin varmı bugün diyorlar.mahallenin çocukları sabahtan akşama kadar sokakta

Bu son cümle şey gbi .
Bitane erkeğin önünde soyunup kaderde varsa tecavüz eder napalim Allah'ın takdiri.demek gbi bişey😂😂😂
Sabah beri içim rahat etmedi.çocukları kilitleyip koşturup gittim anneme.anne ben geldim çok sitem ettin telefonda içim rahat olmadı bugün sendeyim hadi oturalım balkonda komşularında görsün dedim.e çocuklar nerde kilitleyip geldim boşver onları oturalım dedim.bir tutuştu :))))

Ya sanki konuyu ben açmışım gibi, 3gun önce aynı olaylarda ağladım ben evde. Duyduklarıma üzüldüm çok.

Back
X