Çok moralim bozuldu çok. Kendimi kötü hissettim.az daha sabredersek daha rahat görüşücezAçin bakin entube neymiş diye. O da görünce korkar herhalde. Bozmayin moralinizi. Biraz daha dikkat edicez bitecek insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok moralim bozuldu çok. Kendimi kötü hissettim.az daha sabredersek daha rahat görüşücezAçin bakin entube neymiş diye. O da görünce korkar herhalde. Bozmayin moralinizi. Biraz daha dikkat edicez bitecek insallah.
Birde bunları icerleyip kendini biliyor bize karşı. Sert davraniyorAnnenizi değil evlatlarınızı düşünün derim.
Allah gostermesin bişey olsa...birde sürekli hasta öle deyince vicdan yaptım sanirimEn doğrusunu yapıyorsunuz canınızı sıkacak bir konu yok sizin için...
Annenize siz gittiğinizde korona geçse al sana ömür boyu vicdan azabı işte.
Evet bunaldi.babam bile kaçıncı kaveye gidiyor.ya bak gitme babacım diyorum.kızıyorlar evhamli oldum huysuz oldum.napayim üzerime duseninyaptimKardesiniz surekli disaridaysa aslinda zaten tisk altinda anneniz.
Siz surekli evdeyseniz cocuklarinizin bulastirma riskiniz dusuk tabi, ona kizmistir.
Onlarda cok bunaldi, anlamak lazim.
Çok müdahale ediyor.eşim markete ekmek almaya bile göndermiyor.herşeyi fazla fazla alıp stokluyor.biz çıkmayalım diye.Babamın da kardesiminde dışardan gezinme sine okadar kızıyor kiDoğru olduğuna inandığınız şeyi yapın. Varsın kızsın size, yapacak bir şey yok. Kararı siz veriyorsunuz, anneniz değil, kaldı ki anneniz için alıyorsunuz bu kararı.
Ah bu ülkede birbirine müdahale etmeden kimse selametle yaşayamaz mı!
Benim anneanne de Yeşilköy sahra hastanesinde korona için yatıyor.Allah gostermesin bişey olsa...birde sürekli hasta öle deyince vicdan yaptım sanirim
Çok geçmiş olsun.işte bak oluyo degilmi.bizimkiler bize gelmez hesabında. Çocukları özlediler hergün giderdik önceden.şimdi işte icerliyorlar.napalim ölürsem olurum diyor.anlamıyor anlamıyor ama bugün vicdanımı sızlatır resmenBenim anneanne de Yeşilköy sahra hastanesinde korona için yatıyor.
Geçende annem ona gideyim anneanneme gideyim diye bı değişik yazdı konuştu felan, kötü bı konuşma değildi vicdana oynayan. Çocuğu özlemişler.
Valla ne gelirim ne giderim anca görüntülü görüşme yaparız dedim.
Hepsinin önemli hastalığı var.
Olmaz olmaz bana gelince olur.
Ne canımı ne canlarını tehlikeye atamam.
Şimdi kimden kaptı kimden kaptı deyip duruyorlar. Ben gittikten sonra olsaydı düşünemiyorum...
İnşallah geçsin biran önce. Hepimiz çabalarsak geçecek. Milletin kvalide si sitem eder benim annem ediyorSiz doğru olanı yapıyorsunuz insanlar neden anlamak istemiyorlar korunmaya devam edin inşallah bu gunlerse gececek
kavlidemlede telefonda görüşüyoruz. Eşimin kapıdan bırakıp döndüğünü söylüyor. Girmiyor bile eve diyor.bazen kvalidem çok özledik fln diyor eşim sabredin diyor.onlarada aynı tavırda. Bu şekilde hep anlatıyorum. Kvalide ler daha hiç evden çıkmadı lar bile.babam hep dışarı çıkıyor kardeşim dışarı çıkıyor. Anlat anlat tuy kalmadı dilimde.enson geçen dedim inşallah kendinize bişey bulaştırmadan bu hastalik geçer dedim
Saol teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun.işte bak oluyo degilmi.bizimkiler bize gelmez hesabında. Çocukları özlediler hergün giderdik önceden.şimdi işte icerliyorlar.napalim ölürsem olurum diyor.anlamıyor anlamıyor ama bugün vicdanımı sızlatır resmen
Valla ben napacagimi sasirdimBöyle konu bende açtım bugün aynı durum bende de var napcaz peki![]()
Yaptığımın doğru olduğunu biliyorum kendim ve onlar için. Ama öyle şeyler soyleyince kendimi sorguladim yaniGerçekten şuan benim ailemi ve kayınvalidemleri anlatıyorsunuz aynı durum bu kadar olur. Bende çok bunaldım bu durumdan.