Annemin sitemi

Kardesiniz surekli disaridaysa aslinda zaten tisk altinda anneniz.
Siz surekli evdeyseniz cocuklarinizin bulastirma riskiniz dusuk tabi, ona kizmistir.
Onlarda cok bunaldi, anlamak lazim.
Evet bunaldi.babam bile kaçıncı kaveye gidiyor.ya bak gitme babacım diyorum.kızıyorlar evhamli oldum huysuz oldum.napayim üzerime duseninyaptim

Doğru olduğuna inandığınız şeyi yapın. Varsın kızsın size, yapacak bir şey yok. Kararı siz veriyorsunuz, anneniz değil, kaldı ki anneniz için alıyorsunuz bu kararı.
Ah bu ülkede birbirine müdahale etmeden kimse selametle yaşayamaz mı!

Doğru olduğuna inandığınız şeyi yapın. Varsın kızsın size, yapacak bir şey yok. Kararı siz veriyorsunuz, anneniz değil, kaldı ki anneniz için alıyorsunuz bu kararı.
Ah bu ülkede birbirine müdahale etmeden kimse selametle yaşayamaz mı!
Çok müdahale ediyor.eşim markete ekmek almaya bile göndermiyor.herşeyi fazla fazla alıp stokluyor.biz çıkmayalım diye.Babamın da kardesiminde dışardan gezinme sine okadar kızıyor ki

Allah gostermesin bişey olsa...birde sürekli hasta öle deyince vicdan yaptım sanirim
Benim anneanne de Yeşilköy sahra hastanesinde korona için yatıyor.
Geçende annem ona gideyim anneanneme gideyim diye bı değişik yazdı konuştu felan, kötü bı konuşma değildi vicdana oynayan😁. Çocuğu özlemişler.
Valla ne gelirim ne giderim anca görüntülü görüşme yaparız dedim.
Hepsinin önemli hastalığı var.
Olmaz olmaz bana gelince olur.
Ne canımı ne canlarını tehlikeye atamam.

Şimdi kimden kaptı kimden kaptı deyip duruyorlar. Ben gittikten sonra olsaydı düşünemiyorum...

1 nisan da daha vakalar cok yayilmadigini düşünerek son kez aileme gideyim dedim. Tam o gun yemek yemeden once babami isyerinden arkadasi aradi. Babamda 5 gun once izne cikmisti. Arkadasi test yaptirip pozitif aldığını soyledi. Bir an dünya basima yikildi. O aksam babam test verdi. 2 gun sonucu bekledik pozitif geldi.. ertesi gun annemide aldik ben esim 2.5 yaşında kizim 50 gunluk bebeğim gittik test verdik. Annem baya kotulesmisti oksuruk ve tıkanıklık artmisti. Cigerde de tutunma oldu. Anneme orda teşhis kondu. O gece ambulansla hastaneye gonderdik. Allahtanki 6 saat tutup eve yolladilar. İlaclara basladi hemen. Astim, seker, hipertansiyon var.
Bizimde sonuclarimiz 2 gun sonra pozitif geldi. 2 gun sonra 50 günlük bebeğimde oksuruk baslayinca ambulans cagirdik. Tam 6 gun hastanede bebekle ben, evde kizimla esim kaldik. Ömrümden en zor gecen gunler.
Ben belki yakalaniriz diyodum ama bu kadar erken beklememiştim. Ama gecirdik iste

Benim anneanne de Yeşilköy sahra hastanesinde korona için yatıyor.
Geçende annem ona gideyim anneanneme gideyim diye bı değişik yazdı konuştu felan, kötü bı konuşma değildi vicdana oynayan😁. Çocuğu özlemişler.
Valla ne gelirim ne giderim anca görüntülü görüşme yaparız dedim.
Hepsinin önemli hastalığı var.
Olmaz olmaz bana gelince olur.
Ne canımı ne canlarını tehlikeye atamam.

Şimdi kimden kaptı kimden kaptı deyip duruyorlar. Ben gittikten sonra olsaydı düşünemiyorum...
Çok geçmiş olsun.işte bak oluyo degilmi.bizimkiler bize gelmez hesabında. Çocukları özlediler hergün giderdik önceden.şimdi işte icerliyorlar.napalim ölürsem olurum diyor.anlamıyor anlamıyor ama bugün vicdanımı sızlatır resmen

Siz doğru olanı yapıyorsunuz insanlar neden anlamak istemiyorlar korunmaya devam edin inşallah bu gunlerse gececek

kavlidemlede telefonda görüşüyoruz. Eşimin kapıdan bırakıp döndüğünü söylüyor. Girmiyor bile eve diyor.bazen kvalidem çok özledik fln diyor eşim sabredin diyor.onlarada aynı tavırda. Bu şekilde hep anlatıyorum. Kvalide ler daha hiç evden çıkmadı lar bile.babam hep dışarı çıkıyor kardeşim dışarı çıkıyor. Anlat anlat tuy kalmadı dilimde.enson geçen dedim inşallah kendinize bişey bulaştırmadan bu hastalik geçer dedim

Gerçekten şuan benim ailemi ve kayınvalidemleri anlatıyorsunuz aynı durum bu kadar olur. Bende çok bunaldım bu durumdan.

Bosverin benimde annem babama takılıyor çok git alisverise.başımda ne oturuyosun.neyden korkuyorsun filan hergun kavga .

Halbuki babam 65 yas ustu.yasak çıkması ... Annem dinlemiyor

Dün haber okudum , Engin Altan duzyatanin baldızı demiş ki "onları çok ozledim ama iki aydır evden çıkmadılar, beni de kabul etmiyorlar" o geldi aklima

Benim kvde de başta biraz ağız aradı biz hiç çıkmıyoruz gelin falan diye gerçwkten de çıkmıyorlar zaruri olmadan. Ama benim eşim arada da olsa işe gidip geliyordu dedim anne o işe gelip gidiyor sizde yoktur doğrudur ama bizde olabilir deyince kesti o konuyu

Çok geçmiş olsun.işte bak oluyo degilmi.bizimkiler bize gelmez hesabında. Çocukları özlediler hergün giderdik önceden.şimdi işte icerliyorlar.napalim ölürsem olurum diyor.anlamıyor anlamıyor ama bugün vicdanımı sızlatır resmen
Saol teşekkür ederim.
Sıkma canını dünya kırılır koronadan ölen ölene.
Ya annemin kronik hastalığı var gitmiş Yeşilköy sahra Hastanesi'ne orada sırf koronali hasta bakıyorlar ya.
Annemde bı tuhaf tamam maskesini takıyorda hiç biri %100 koruma değil ki.
Bende hiç birşey demedim artık.
İyi yapmışsın git sık sık dedim.

Benden olmasında kimden bulaşırsa bulaşsın.
Bide ailemde sağlıkçı dolu doktor dolu ayrıca anneannem de sağlıkçı 😁 ne kadar riskli biliyorlar.

Back
X