- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Tabiki adım atın bence, küs gitmeyin, sonra özlersiniz ne olurdu sanki barissaydim dersiniz, içiniz rahat ederHerkese selam :)
Nasıl davranacağımı şaşırdım anneme karşı ve buraya yazmaya karar verdim. Ben almanyaya eğitime gideceğim için geçen hafta covid aşısı oldum arkadaşlar. Annem de pandeminin başından beri aşı karşıtıydı (çip tayfadan). Ben de olmadım ama komplo teorilerine de inanmıyorum, genç olunca gerek görmemiştim şimdi ülke değiştircem diye oldum.
Her neyse son 3-4 gündür kalp ağrısı başladı. Aşıdan mıdır bilmiyorum sizde de olduysa yazın lütfen.Anneme de söyledim aşı olduğumu, randevu alalım da bi kardiyologa görüneyim hem de gitmeden tedbir olmuş olur dedim. Annem öğrenince o kadar büyük bir kavga etti ki benimle şoka girdim.
Yani anne yüreği, korkusunu anlıyorum, ama allah aşkına 30 yaşına merdiven dayadım dışarı çıkarken izin de alayım senden istersen dedim. Kıyameti kopardı günlerdir suratıma bakmıyor ve konuşmuyor benimle.
Hayır bir de zaten olan olmuş, bu saatten sonra neden bilmem neyin annesi öldü şunun babası göçtü diye neden anlatıyorsun.
Son günlerimizi böyle geçirdiğim için aşırı üzgünüm. Bu tavrı daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Kızgınım ama ülkedeki son günlerim, 4-5 ay görüşemeyeceğiz sizce barışmak için geri adım atmalı mıyım?
Bir annenin,çok çok önemli bir konu olmadan evladına küsmesi konuşmaması kadar garibime giden şey çok azdır şu hayatta.Tamamen haklı olduğumuz konuda bile küslüğü bitirmek işi biz çocuklara düşüyor ne yazık kiHic kasmayin bence. Hakli olsa da evlatlar kendini özür dilerken buluyor hepnasil bir vicdan dna miza islemisse artik. Barisin gitmeden
Nasıl bir geri adımHerkese selam :)
Nasıl davranacağımı şaşırdım anneme karşı ve buraya yazmaya karar verdim. Ben almanyaya eğitime gideceğim için geçen hafta covid aşısı oldum arkadaşlar. Annem de pandeminin başından beri aşı karşıtıydı (çip tayfadan). Ben de olmadım ama komplo teorilerine de inanmıyorum, genç olunca gerek görmemiştim şimdi ülke değiştircem diye oldum.
Her neyse son 3-4 gündür kalp ağrısı başladı. Aşıdan mıdır bilmiyorum sizde de olduysa yazın lütfen.Anneme de söyledim aşı olduğumu, randevu alalım da bi kardiyologa görüneyim hem de gitmeden tedbir olmuş olur dedim. Annem öğrenince o kadar büyük bir kavga etti ki benimle şoka girdim.
Yani anne yüreği, korkusunu anlıyorum, ama allah aşkına 30 yaşına merdiven dayadım dışarı çıkarken izin de alayım senden istersen dedim. Kıyameti kopardı günlerdir suratıma bakmıyor ve konuşmuyor benimle.
Hayır bir de zaten olan olmuş, bu saatten sonra neden bilmem neyin annesi öldü şunun babası göçtü diye neden anlatıyorsun.
Son günlerimizi böyle geçirdiğim için aşırı üzgünüm. Bu tavrı daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Kızgınım ama ülkedeki son günlerim, 4-5 ay görüşemeyeceğiz sizce barışmak için geri adım atmalı mıyım?
Ben hep biontech oldum son hatirlatma dozum cidden yere serdi beni.2 gun halsizlik kol agrisi yapti.İlk seferinde vucut tepki vermis olabilir.Siz yine de gorunun bi dra.Herkese selam :)
Anneniz çok bilinçli bir kadın. Kanıtlanmış hiç bir faydası olmayan, onca yan etkisi kanıtlanmasına rağmen endüstriyel tıp tuzağına düşüp sağlığınızdan olmanızı , üstelik bu sıvıyı kendi iradenizle vücudunuza almanızı doğru bulmamış. Ama olduktan sonra tercih senin, sonuçları sana ait diyerek sana bırakmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?