Annemin sürekli kocamı kötülemesi

Yerinde olsam eşimle anlaşır bosaniyormus gibi yaparım. Bir hafta kalırım, her gün de sağol anne gözümü açtın o adamla ömür mu geçerdi derim. Yer içer bir tabak bile kaldırmam. Psikolojim bozuk der yatarım. Annen öyle bir över ki o haftanın sonunda sen bile şaşarsın.
Hiç aklıma gelmemişti iyi fikir:KK53:

Ne kadar ayıp, bazen annelerin anneliğinden şüphe ediyorum burada yazılanları okudukça..
İyilik timsali hallerini bırakıp ta mı geliyorlar anlamıyorum
Herkes senin annen gibi değil canım malesef. Allah hidayet versin annenize, size de sabır.

vala benim annem ben kocam için ters bişe sölesem ağzıma plastik terlikle vurur..
böyle konular okuyunca çok kızıorm.. herkes evinde mutlu olsun diyeceğine söylediği laflara bakın..
bence de bi ayrılıo gibi yapıp başına kalın kesin amaan kocan harikaymış git dön demezse ben de insan değilim..

Evet sürekli neden bahsetsem,yada gelip kaldığı zaman zaten kocan beceriksiz, şöyle böyle eline bişey yakışmaz cimri ,çirkin zaten anasına çok düşkün bi susturamıyorum yeter karışma artık bana da söyleme rahatsız oluyorum diyorum aynı devam ediyor; kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum var hala böyle" sizinde anneleriniz her gördüğünü abartarak söyler mi mesela?

Evet sana göre çirkin ve becereksiz hatta pinti fakat bana göre bu özellikleri tam tersi yani dünya tatlısı ve becerikli .....
Yaşayan benim şükür mutluyum beni anlayan bir eşim var diyin
Yargılarken karşındakinin kızın yargıladığın kişininde eşim olduğu unutmadan yorum yap annecim de !
Kimse 4 dörtlük değil de herkesin kusuru olabilir mesela sende dinlemeden yargılama yapıp beni üzüyorsun,
Demekki kimse mükemmel değil de !

Burada tek tarafli düşünmemek lazim.siz annenizle bunu mu yasadiniz bilmiyorum ama eşinizle tartismanizi kavganizi anlattiysaniz eşinizi annenizin yaninda elestirdiyseniz kotulediyseniz onların öfkesi bizimki gibi geçmiyor.gittikçe sevmiyor,düzelmiyor.yani en basta siz boyle yaptiysaniz hata sizdedir.gerçi ne olursa olsun mutlu zamanlarda boyle yapmamali anneniz ama anneler işte objektif bakamiyorlar bazen

Bence siz annenize herşeyi anlatiyorsunuz esinizle aranızda olan bitenleri sen iki gün demeden barisirsin ama onlar unutmaz kin duyarlar.evlenince kendi ailenizlede mesafe koymaniz lazım.

Evet sürekli neden bahsetsem,yada gelip kaldığı zaman zaten kocan beceriksiz, şöyle böyle eline bişey yakışmaz cimri ,çirkin zaten anasına çok düşkün bi susturamıyorum yeter karışma artık bana da söyleme rahatsız oluyorum diyorum aynı devam ediyor; kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum var hala böyle" sizinde anneleriniz her gördüğünü abartarak söyler mi mesela?
BOŞVEEERRR BENDE DE VAR BU MODELDEN BİR TANE.ne beni sever ne eşimi sürekli benide eşimide yerer ağzından bir tane iyi bir laf duymadım bugüne kadar. ama napayım annem bu gerçeği malesefki değiştiremiyorum.bana geçmişte yaptıklarını halaaa da yapmaya devam ediyor napayım susuyorum söylesem kovuyor evden ele güne rezil oluyorum.evine sokmuyo bayramda seyranda. çocugun doğum gününde gelmiyor.kayınvelidemler laf arar gibi sorup duruyor nerde annen gelmicek mi.amannn en iyisi susutum nedese haklısın napayım anne diyorum.sende öyle yap doğru anne napayım dee ama böyle deyincede susmucak.boşanmanıda istemez çünki başına kalcan huzuru kaççak.ö yüzden kabullen canım buda bizim sınavımız.takma mutusz huysuz insan grubu bunlar.amannn yerlerinde sağ olsunlar yapıcak bişey yok.

benim babamın kardeşi galiba anneniz.

ama ben boşanıp gitsem çok sevinir.
çünkü evde bakıma muhtaç bir anne, yapılması gereken temizlik yemek çamaşır ütü ve 2 erkek var.
üstelik iyi de kazanıyorum (onun dediğine göre) güzelce yaşar gidermişiz.

İŞTE erkek annesi olan kayınvalide modeli de bunlardan. demekki allah herkese kvnin iyisini nasip etsin demek gerekir.

Eleştireceği konu nasıl açılıyor?
Yani fikrini mi alıyorsunuz annenizin nasıl diye.
Benim annem değil kaynanam dahi benim yanımda eşime birşey diyemez.

Hatta ben burdaki bazı üyelerin dahi eşine odun öküz vs demesini veya dedirtmesini çok tuhaf karşılıyorum.

Back
X