- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi karamelize bulut
Siz de babanızın kötü huylarını gösterin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç aklıma gelmemişti iyi fikirYerinde olsam eşimle anlaşır bosaniyormus gibi yaparım. Bir hafta kalırım, her gün de sağol anne gözümü açtın o adamla ömür mu geçerdi derim. Yer içer bir tabak bile kaldırmam. Psikolojim bozuk der yatarım. Annen öyle bir över ki o haftanın sonunda sen bile şaşarsın.
Evet sürekli neden bahsetsem,yada gelip kaldığı zaman zaten kocan beceriksiz, şöyle böyle eline bişey yakışmaz cimri ,çirkin zaten anasına çok düşkün bi susturamıyorum yeter karışma artık bana da söyleme rahatsız oluyorum diyorum aynı devam ediyor; kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum var hala böyle" sizinde anneleriniz her gördüğünü abartarak söyler mi mesela?
SAKIN DEMESİN BÖYLE TİPLER SİLİVERİR EVLAT FALAN DİNELEMEZ.BENDE DE VAR BU MODELDEN BİRTANEşinizi seviyor ve mutluysaniz dinlemeyin annenizi çok mu zor
Esinizden bahsettiginde ben eşimi seviyorum sen karışma diye söyleyin
BOŞVEEERRR BENDE DE VAR BU MODELDEN BİR TANE.ne beni sever ne eşimi sürekli benide eşimide yerer ağzından bir tane iyi bir laf duymadım bugüne kadar. ama napayım annem bu gerçeği malesefki değiştiremiyorum.bana geçmişte yaptıklarını halaaa da yapmaya devam ediyor napayım susuyorum söylesem kovuyor evden ele güne rezil oluyorum.evine sokmuyo bayramda seyranda. çocugun doğum gününde gelmiyor.kayınvelidemler laf arar gibi sorup duruyor nerde annen gelmicek mi.amannn en iyisi susutum nedese haklısın napayım anne diyorum.sende öyle yap doğru anne napayım dee ama böyle deyincede susmucak.boşanmanıda istemez çünki başına kalcan huzuru kaççak.ö yüzden kabullen canım buda bizim sınavımız.takma mutusz huysuz insan grubu bunlar.amannn yerlerinde sağ olsunlar yapıcak bişey yok.Evet sürekli neden bahsetsem,yada gelip kaldığı zaman zaten kocan beceriksiz, şöyle böyle eline bişey yakışmaz cimri ,çirkin zaten anasına çok düşkün bi susturamıyorum yeter karışma artık bana da söyleme rahatsız oluyorum diyorum aynı devam ediyor; kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum var hala böyle" sizinde anneleriniz her gördüğünü abartarak söyler mi mesela?