Annemin sürekli kocamı kötülemesi

karamelize bulut

Kendimle mutluyum
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
142
104
53
Evet sürekli neden bahsetsem,yada gelip kaldığı zaman zaten kocan beceriksiz, şöyle böyle eline bişey yakışmaz cimri ,çirkin zaten anasına çok düşkün bi susturamıyorum yeter karışma artık bana da söyleme rahatsız oluyorum diyorum aynı devam ediyor; kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum var hala böyle" sizinde anneleriniz her gördüğünü abartarak söyler mi mesela?

Son düzenleme:
Evet sürekli neden bahsetsem,yada gelip kaldığı zaman zaten kocan beceriksiz, şöyle böyle eline bişey yakışmaz cimri ,çirkin elbisesini düzeltemiyor zaten anasına çok düşkün bu bi susturamıyorum yeter karışma artık bana da söyleme rahatsız oluyorum diyorum aynı devam ediyor; kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum oldu hala eşimi kötülüyor sürekli bıktım artık"
böyleleri yuva yıkar

Sizinki yine iyiymis bi arkadasimin annesi vardi (tabi bazi konularda hakli oldugunu kabul ediyirum)surekli arkadasimin kocasini kotuleyip dururdu yok soyle yok boyle bununlada kalmayip arkadasimin evine kalmaya gittiginde anne kiz farkli sehirdeler kaynana damat didisir arada arkadasim kalirdi zaten problemli bi evlilikti tam az bucuk toparlarlardi arkadasimin annesi gidince hersey alt ust

Allah yardimcin olsun konustun mu diye sorucam ama kimisine konusmakta kar etmiyor bence yine sansinizi deneyin yada anneniz esinizi her kotulediginde sizde esinizin srvdiginiz huylarini sayin mesela anneniz cimri derse ama beni kimseye muhtac etmiyor degin elinden is gelmiyor derse ben oyke gormuyirum vs deyip bastirma politikasi uygukamanizi tafsiye ederim

Benim babam da esimi sevmesine ragmen cok elestirir surekli bi kulp takar. Damat kendini rahat hissedip sana istedigi gibi davranamasin diye gozunu korkutmak lazim benle icli disli olmasin haddini asip der. Onun anasi sana kaynanalik yapiyosa ben de kocana yapiyorum her sey karsilikli vs Duymazdan gelin ben oyle yapiyorum.

herşeyi söylemene rağmen annen susmuyorsa inan yapacak birşey yok...birgün sesini yükselt ve birdaha bu şekilde konurşursan sana gelmeyeceğim falan de..belki bir ihtimal...

Ne sıkıntılı anneler var ya. Ben olsam eşimle ciddi bir sorunum yoksa anneme bir daha böyle şeyler duymak istemediğimi, duyarsam görüşmeyeceğimi söylerim, görüşmem de.

Yok tam tersi ilk zamanlar iyiydi sonradan döndü birden nolduysa galiba çok hediyeler falan bekliyor onuda ondan göremeyince işte
Çok saçma hediye getirdiği zamanlar mı iyiydi eşin getirmeyince kötü damat mı oldu
Her görüşmesinde hediye bekliyorsa senin annen tuhaf gerçekten
Özel günler haricinde hediye saçma yani

Benim eşim daha birkez hediye almamıştır anneme ben alırım veririm ikimizin yerine neden küçük düşüreyim ki eşimi

Benim babam da esimi sevmesine ragmen cok elestirir surekli bi kulp takar. Damat kendini rahat hissedip sana istedigi gibi davranamasin diye gozunu korkutmak lazim benle icli disli olmasin haddini asip der. Onun anasi sana kaynanalik yapiyosa ben de kocana yapiyorum her sey karsilikli vs Duymazdan gelin ben oyle yapiyorum.

Aman Allah'ım babanızı sevdim :-) iyi yapıyor iyi ..
damatlara yüz vermeye gerek yok kıymet bilmezler nasılsa..

Yerinde olsam eşimle anlaşır bosaniyormus gibi yaparım. Bir hafta kalırım, her gün de sağol anne gözümü açtın o adamla ömür mu geçerdi derim. Yer içer bir tabak bile kaldırmam. Psikolojim bozuk der yatarım. Annen öyle bir över ki o haftanın sonunda sen bile şaşarsın.

Back
X