• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Sürekli Odama Girmesi

Yasin cokta kucuk degil orasi ayri ama yinede annelik iste. İki kizim var ileride acarim gibi geliyor suan dusununce 😊 annenin kapisini ac onerilerine katilmiyorum. Baban evde yoksa tamam ama varsa bu uygun olmaz. Ayrica acinca ne oluyor ki annen belli ki seni kontrol etmek istiyor 😊 sen neden rahatsizlik duyuyorsun bundan ? Altu ustu film izliyor yada muzik dinliyorsan eger 🤷‍♀️

Ergen değil, 22 yaşında kocaman kız. Ayrıca ergen olsa da yalnız kalmak isteyebilir, her şeyi annesine anlatmak zorunda değil.
Tabi anlatmasın başka insanlar yanlış yönlendirsin , sonra bütün acıyı anne çeksen yanlış yönlendirenler kaçsın ,

Yasin cokta kucuk degil orasi ayri ama yinede annelik iste. İki kizim var ileride acarim gibi geliyor suan dusununce 😊 annenin kapisini ac onerilerine katilmiyorum. Baban evde yoksa tamam ama varsa bu uygun olmaz. Ayrica acinca ne oluyor ki annen belli ki seni kontrol etmek istiyor 😊 sen neden rahatsizlik duyuyorsun bundan ? Altu ustu film izliyor yada muzik dinliyorsan eger 🤷‍♀️
Rahatsız oluyorum bu çok normal değil mi :)) Biri sürekli kapınızı çaat diye açıp girse rahatsız olmaz mıydınız?

Tabi anlatmasın başka insanlar yanlış yönlendirsin , sonra bütün acıyı anne çeksen yanlış yönlendirenler kaçsın ,
Ses etmeyeyim diyorum ama hanımefendi benim beynim yok mu? :D Neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum lütfen endişelenmeyin benim için :))

Ciddi konuştunuz baktınız olmuyor pat diye girdi mesela, gel buyur anne deseniz, film izliyorsanız işte bunu izliyorum gel birlikte izleyelim deseniz, acaba yaptığının yanlış olduğunu anlar mi...

Ses etmeyeyim diyorum ama hanımefendi benim beynim yok mu? :D Neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum lütfen endişelenmeyin benim için :))
Ben bütün genç kızlarımız için endişeliyim herşeyi bildiklerin sanırlar o yaşta öyle olunuyor ve anneyi hor görürler ,anne olmak zoŕrrrr

Anne ile çocuk aynı kişi değiller, iki farklı bireyler, çocukların bağımsız olmalarına, onların sınırlarına saygı gösterilmesi gerek. Siz bugün sınırlarına saygı göstermeyip yok sayarsanız elin oğlu karşısında da, toplum içerisinde de kendi sınırlarını koruyamaz. Çocuklarınızın özel alanlarını yok saymayın

Öğrenci belgemi mi atayım ne yapmalıyım şu anda inanmanız için? :KK70:
İnanmayı isteyecek kadar merak etmiyorum. Dikkatimi çekiyor ne zamandır, yazayım dedim.

Mesajıma cevap verdikten 5 dakika sonra tekrar gelip “beğenmedim” atacak kadar takıntılı olman da çok özel ❤️

Rahatsız oluyorum bu çok normal değil mi :)) Biri sürekli kapınızı çaat diye açıp girse rahatsız olmaz mıydınız?
Evliyim esim odadaysa zaten dogru olmaz bu sekilde seninde annen acmaz 😊 ama eger oda da esim yoksa hic kapiyi calsin diye beklentim olmaz. Acan kisi annem yani kayinvalidem degil ki 😊 bekarkende hic sorun olarak gormedim ben bunu. Anne o 😊

İnanmayı isteyecek kadar merak etmiyorum. Dikkatimi çekiyor ne zamandır, yazayım dedim.

Mesajıma cevap verdikten 5 dakika sonra tekrar gelip “beğenmedim” atacak kadar takıntılı olman da çok özel ❤️
Sizin de üstünüze alınmanız ne güzel... Sıra sıra emoji koydum herkese. Önce cevabımı yazdım, sonra dönüp herkesi emojilendirdim. Ama yine de siz kendinizi özel hissedin tamam :))
Merak etmeyin zaten. Ama özellikle gelip yazdığınıza göre ortada bi problem vardır.
Babamı kaybettim, istemediğim bölümde okudum, annem bana kalan parayı kendi üstüne aldı ve benzeri konularımın hepsini ben doğrulayabilirim. Hepsi kanıtlı. Ama siz ve sizin gibi insanlar dikkat çekmeyi çok seviyor. Ne yapayım? "istemediğim bölümde okuyorum hahaha annem paramı aldı oley" diye mi gezeyim? Çok ilginçsiniz gerçekten
Size kendi dünyanızda başarılar diliyorum

Anne ile çocuk aynı kişi değiller, iki farklı bireyler, çocukların bağımsız olmalarına, onların sınırlarına saygı gösterilmesi gerek. Siz bugün sınırlarına saygı göstermeyip yok sayarsanız elin oğlu karşısında da, toplum içerisinde de kendi sınırlarını koruyamaz. Çocuklarınızın özel alanlarını yok saymayın
Annemin bekarkende hic kapiyi tikladigini bilmem 😊 neden tiklamiyor diye kizmak aklima bile gelmedi. Bekarken odada annenden gizli ne yapabilirim ki normal sekilde. Annem kapiyi tiklamadi diyede dediginiz gibi bir sonucta olmadi 😊

Annem sürekli odama paaat diye giriyor. Kapıyı öyle bir açıyor ki sanki baskın yapıyor. Bunu sürekli yapıyor. Uyarmama rağmen izinsiz giriyor. Belki üstümü değiştiriyorum belki yalnız kalmak istiyorum yok. Dinlemeden giriyor. Bunu ona söylediğimde "sen de salona geliyorsun" diyor. "salon ile yatak odası aynı şey mi, salon ortak alanımız" diyorum cevap vermiyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Bazen korkudan sıçradığım bile oluyor ne yalan söyleyeyim. Film izlerken pat diye kapıyı açıyor falan. Ne yapmalıyım sizce? Odamın kapısını kilitlersem de çok kızıyor
Kilitleyin

Back
X