• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Sürekli Odama Girmesi

Eskiden sanki çocukların odalarımı vardı ,şimdi varda ne oldu ,çağ mı atladık
Saçmaladınız iyice 😂 Devirle değil sosyoekonomik durumla ilgili bir şey üstelik o. Millattan öncesinden mi bahsediyorsunuz ya da, anlamadım ki.

22 yaşında yetişkin bir kız. Üniversiteden mezun olacak yaşta. O yaştayken yalnız yaşıyordum ben. Ne çocuğu?

Ha çocuk olsa da, çocukların da bir özel alanı olabilmeli. Ergenlerin de. Pat diye odasına girmesi doğru değil. Siz özel alanınız olmadan büyüdünüz diye başkalarının da öyle yaşamasını bekliyorsunuz galiba.

Annemin bekarkende hic kapiyi tikladigini bilmem 😊 neden tiklamiyor diye kizmak aklima bile gelmedi. Bekarken odada annenden gizli ne yapabilirim ki normal sekilde. Annem kapiyi tiklamadi diyede dediginiz gibi bir sonucta olmadi 😊
Gizli birşey yapmak değil mesele, mahremiyet ile alakası var. Anneniz size alan bırakmamış şimdi siz kızlarınıza aynısını yapacaksınız. Peki kızlarınız itiraz ederse nolacak? Sınırlar-Henry cloud ve mahremiyet eğitimi - Adem güneş bu kitapları okursanız demek istediğimi anlarsınız.

Ben bütün genç kızlarımız için endişeliyim herşeyi bildiklerin sanırlar o yaşta öyle olunuyor ve anneyi hor görürler ,anne olmak zoŕrrrr
Niye? O yaşta kızlar gerizekalı mı oluyor? 50 yaşında abuk sabuk işler yapan ana babalar yok mu? Genelleme yapmayın, gayet akıllı genç kızlarımız var, aklı bi karış havada ebeveynler de var

Oğlanların odasını seneye ayıracağım , kapıların kilitlerini direk çıkarttıracağım 😂 çocuk dediğin varlık azıcık sessiz dursa muhakkak bir iş karıştırıyordur . O işi bilmem lazım 🤔 sürekli soyunup giyinmiyorsunuz yani siz de . Bırakın girsin . endişe etmese girmez
Neden endişe etsin ki parmaklıklı pencereden kendimi mi atacağım? Sigara alkolüm de yok hem :D

Seninle aynı yaşta sayılırım. Herkesin özel alanı olması gerektiğini düşünüyorum. Benden 15 yaş küçük kuzenimin bile odasına kapısını çalarak girerim. Çünkü çocuk bile olsa üstünü giyiniyordur,kendine saygı duyduğumu belli ederim ki o da bize karşı böyle davransın diye ve o da büyüklerinin odasına kapıyı çalmadan asla girmez. Bence kapını kilitle özel işin olabilir başka bir durum olabilir. Benim ailemde kapıyı çalmadan girerlerdi ben kapıyı kilitleyerek çözümü buldum sonra onlarda alıştı kapı çalmayı öğrendiler.

Gizli birşey yapmak değil mesele, mahremiyet ile alakası var. Anneniz size alan bırakmamış şimdi siz kızlarınıza aynısını yapacaksınız. Peki kızlarınız itiraz ederse nolacak? Sınırlar-Henry cloud ve mahremiyet eğitimi - Adem güneş bu kitapları okursanız demek istediğimi anlarsınız.
Alti ustu odama giriyor birsey soyliyor cikiyor diye alanda mi birakmamis oluyor 😊yukarida arkadasin dedigi gibi hic odasi olmasa ne olacakti ? Ayrica ben odami erkek kardesimle paylasiyordum bu daha da vahim bir durum o zaman 😆
Hee birde kizlarim itaraz ederlerse anayim ben ana diyecegin 🤭 Dilerim benim annemden rahatsizlik duymadigim gibi kizlarimda benden duymazlar ❤️

Benim annem ablam hepsi yapıyordu , çok sinir bozucu ben buna bir çözüm bulamadım sabretmekten başka, çok şükür benim çekirdek ailem öyle değil, her birey küçük büyük birbirine saygılı...ama onların sana saygısız davranması senin suçun değil onlarin karakterlerindeki bozukluktan kaynaklanıyor bu yüzden üzülme Allah'a havale et ..
Benim de annem ablam öyleydi
Ben uyurken gumm diye bir girerdi annem
Nolduguna bakardım .
Balkona cikacakmis
E çıkma arkadaşım iki tane balkon daha var evde, niye benim odamdakini canin çekti şimdi

Ya da ablam ben telefonda konuşurken ya da bilgisayardayken girerdi
Cikcikcik yapardı ağzımızla yaparız ya öyle bı ses 😂çıkardı

Cins cins hareketler

Babam ise her zaman kapıyı tiklatan bir adam olmuştur ben cocuklugumdan bile hatırlarım babamın bizi öyle yetistirdigini ama işte 🤷annem ablam örnek almamis

Yasin cokta kucuk degil orasi ayri ama yinede annelik iste. İki kizim var ileride acarim gibi geliyor suan dusununce 😊 annenin kapisini ac onerilerine katilmiyorum. Baban evde yoksa tamam ama varsa bu uygun olmaz. Ayrica acinca ne oluyor ki annen belli ki seni kontrol etmek istiyor 😊 sen neden rahatsizlik duyuyorsun bundan ? Altu ustu film izliyor yada muzik dinliyorsan eger 🤷‍♀️
Onun özel alanı ama .rahatsızlık duyacağı bir alan

Siz WC deyken anneniz baskın yapsin mi mesela wc ye .
Odası da WC kadar özel alan
Ki mastürbasyon da yapıyor olabilir
Genç bireylerin mastürbasyon ihtiyaçları vardır

Neden endişe etsin ki parmaklıklı pencereden kendimi mi atacağım? Sigara alkolüm de yok hem :KK70:
Öyle deme . Anne olunca anlarsın . Mesela benim bir öğrencim ilaç içiyor intihar etme amaçlı . Annesi akşam 8’den sabah 8’e kadar odasına girmiyor . Sonuç ; evlat acısıyla ölümü bekleyen bir anne .
Sizi tanımıyorum ama endişe edilecek milyon tane şey var ve anneler olarak bir çoğunun ne olduğunu bile bilemiyoruz çoğu zaman . Elimizden gelen gözümüzü üstünüzden ayırmamak .
Bebekken nefes alıp veriyor mu diye sürekli kontrol ederdim . Azıcık büyümeniz annelerin kontrol isteğini , dürtüsünü bastıramaz.

Oğlanların odasını seneye ayıracağım , kapıların kilitlerini direk çıkarttıracağım 😂 çocuk dediğin varlık azıcık sessiz dursa muhakkak bir iş karıştırıyordur . O işi bilmem lazım 🤔 sürekli soyunup giyinmiyorsunuz yani siz de . Bırakın girsin . endişe etmese girmez
Ne iş karıştıracak? Ergenlerin yalnız kalmaya, yorganı üzerlerine çekip müzik dinlemeye, mastürbasyon yapmaya hakkı da mı yok, ne yapmaya çalışıyorsunuz bu çocuklarla?

Öyle deme . Anne olunca anlarsın . Mesela benim bir öğrencim ilaç içiyor intihar etme amaçlı . Annesi akşam 8’den sabah 8’e kadar odasına girmiyor . Sonuç ; evlat acısıyla ölümü bekleyen bir anne .
Sizi tanımıyorum ama endişe edilecek milyon tane şey var ve anneler olarak bir çoğunun ne olduğunu bile bilemiyoruz çoğu zaman . Elimizden gelen gözümüzü üstünüzden ayırmamak .
Bebekken nefes alıp veriyor mu diye sürekli kontrol ederdim . Azıcık büyümeniz annelerin kontrol isteğini , dürtüsünü bastıramaz.
Kapıyı kitlemesin zaten. Ebeveyn kapıyı çalsın. Çocuk müsait değilse müsait değilim bir dakika der. Müsaitse "gel" der. Dakikalarca cevap vermiyorsa, çocuk intihar eğilimi de olan biriyse girer zaten ebeveyn. Niye aklınıza en kötü şey geliyor direkt?

Ne iş karıştıracak? Ergenlerin yalnız kalmaya, yorganı üzerlerine çekip müzik dinlemeye, mastürbasyon yapmaya hakkı da mı yok, ne yapmaya çalışıyorsunuz bu çocuklarla?
7x24 tepesinde bekleyecek değilim ama ara sıra kontrol ederim . Yalnız da kalsın , müzik dinlesin , film izlesin , oyun oynasın , sigara içsin ama o kapıdan ben istediğim her zaman girebilmeliyim . Bu kadar . Başka alternatif yok .

Aşk olsun çocuğum bana söyledigin yetmiyor birde buradan mi yazayım görsün herkes dedin :KK17:
Ayy benim kızım zannettim :KK70::KK70:
Ama ben odaya gitmeden ses yaparak,adını söyleyerek falan dalıyorum birde parkeler yn i yapıldı kapısı tam kapanmıyor,kilitlenmiyor çok sinir oluyor 😅
Belki baskın yapmak için dalmiyordur ya,sen kızdığım için öyle hisediyor olabilir misin ?
Evet ben olsam rahatsız olurum ama birde şöyle düşün annen saatlerce salonda otursa,hiç yanına gelmese,ilgi göstermese o zaman da eksik hissetmez misin 😇

Onun özel alanı ama .rahatsızlık duyacağı bir alan

Siz WC deyken anneniz baskın yapsin mi mesela wc ye .
Odası da WC kadar özel alan
Ki mastürbasyon da yapıyor olabilir
Genç bireylerin mastürbasyon ihtiyaçları vardır
Heh iste normal normal odasinda muzik dinleyen, film izleyen en fazla sevgilisi ile konusan bir genc kizin bu kadar rahatsizligi olmaz zaten. Evde sadece annem varsa wc kapisini bile kilitlemem 😆
Devir kotu hepte kotuydu. Cocuk yetistirmek zor. Her annenin kendi tercihi.
Ayrica cidden herkesin maddi imkani gunumuzde de ayri ayri odaya yapmaya uygun degil. Genelimiz 2+1 evlerdeyiz. 4 cocugu olsa hangisinin ayri odasi olacak

Back
X